Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

suknia slubna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:30
    znacie jakies fajne strony? celuje w cos dosyc wspolczesnego, prostego w
    kroju, moze troche ekstrawagancji (to na cywilny spokojnie). bardzo wdzieczna
    za jakies adresy, nazwy firm, sklepy z materialami, dobra krawcowa w
    wawie..slowem wszystko z gory dziekuje!
    Obserwuj wątek
      • Gość: bez_mapy Re: suknia slubna IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.05, 18:34
        Może się powtarzam:
        www.dresses.com/wedding1.html
        • Gość: goska Re: suknia slubna IP: *.crowley.pl 28.04.05, 14:00
          Ty to bez mapy nie masz w ogole gustu!!!!!!!!!!!! Cgyba jestes jakas gowniara,
          skoro masz taki gust. a i pewnie w dresie na co dzien chodzisz.
        • kiciorun Re: suknia slubna 28.04.05, 14:12
          hihi a ta znowu z tymi koszulkami nocnymi, no co ty dziewczynie proponujesz?
      • Gość: aga Re: suknia slubna IP: *.chello.pl 28.04.05, 14:08
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=23126358&a=23126532
      • kiciorun Re: suknia slubna 28.04.05, 14:13
        www.margarett.pl/ są ładne sukienki :)
        • Gość: sangww Re: suknia slubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:12
          up
      • Gość: lola Re: suknia slubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:06
        a co powiecie o tej?
        www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=1&poz=170
        • Gość: Asia Re: suknia slubna IP: *.aster.pl 29.04.05, 14:31
          Mierzyłam ją i niestety na żywo nie wygląda tak ładnie. Jest ciężka, bogato
          zdobiona - zupełnie nie w moim stylu. Za to niektóre pronovias są naprawdę
          piękne! Polecam gorącą salon Madonna.
      • Gość: bez_mapy Re: suknia slubna IP: *.wroclaw.mm.pl 29.04.05, 14:45
        A mnie wcale nie kręci to całe sztampowe, ślubne przedstawienie. Przeżywacie te
        śluby jak mrówka okres - suknia, welon, bukiet, ble, ble, ble. W tej kwestii
        reprezentuję pogląd męski: po co tyle zamieszania i hałasu. Generalnie drażni
        mnie też ta cała ceremonia ślubna, a najbardziej przysięga małżeńska. Jak chcę
        z kimś być do końca życia, to nie muszę przysięgać, po prostu będę. A jak nie
        chcę, to nie będę i żadna przysięga tego nie zmieni. A teksty typu: "pan młody
        może pocałować pannę młodą" - kurde, dzięki za pozwolenie. No i to: "gorzko,
        gorzko!" - nie cierpię się całować na pokaz i na zawołanie. Brrrrr!
        • eowyn Re: suknia slubna 29.04.05, 14:53
          widzisz, to ze dla Ciebie to nic-nie-znaczaca-szopka, nie sprawia
          automatycznie, ze wszyscy inni maja taki poglad. A skoro to forum o modzie, to
          pokaz suknie, ktore Ci sie podobaja lub nic nie pisz, poglady na temat
          malzenstwa mozesz wyrazic np. na forum spoleczenstwo. Ja rowniez mam swoje
          poglady na sluby i instytucje malzenstwa, ale skoro kobieta pyta o suknie, to
          chyba wlasnie o to jej chodzi, prawda?:)

Do tematu-polecam strone www.pronovias.com , kuzynka znalazla tam piekna
          sukienke na swoj slub.
          • bez_mapy Re: suknia slubna 29.04.05, 20:16
            Akurat w tym momencie miałam ochotę to napisać i to napisałam - po co się
            ograniczać. Poza tym,ten post tłumaczy, czemu mam obrzydzenie do wielkich,
            bogato zdobionych sukien stylizowanych na królową. Tylko, że akurat królowe
            przeważnie biorą ślub w prostych, mało zdobionych sukniach.
            • eowyn Re: suknia slubna 29.04.05, 22:08
              ech... ale kto tu gloryfikuje suknie-bezy? Uwierz, ja tez takich nie lubie.
              Ale sadze, ze jest cos pomiedzy koszula nocna a suknia-beza.
              Krolowe biora slub w malo zdobionych sukniach? Czy ja wiem?Przypomnij sobie
              chocby ostatnie sluby nastepcow tronu w Hiszpanii i Norwegii, przyszle krolowe
              mialy treny na pol kosciola;)
              • Gość: bez_mapy Re: suknia slubna IP: *.wroclaw.mm.pl 29.04.05, 22:16
                Tren trenem, ale suknie były raczej proste (Mette Marit ze Szwecji, czy ta
                dziennikarka, żona księcia Hiszpanii, jak jej tam? )
                • Gość: bez_mapy Re: suknia slubna IP: *.wroclaw.mm.pl 29.04.05, 22:17
                  Poza tym te "moje" suknie zestawiłoby się z jakimiś dodatkami - typu kapelusz,
                  welon, bukiet,
                  • eowyn Re: suknia slubna 29.04.05, 22:20
                    wiesz, ale imo to nadal pozostanie koszula nocna;)
                    I jakos niespecjalnie to widze w zestawieniu z kapeluszem. Moze rzucisz jakims
                    linkiem?;)
                    A bukiet to ma chyba kazda panna mloda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka