Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 16:57
    Co sadzice o modzie w typie oldschool? Komu "wypada" tak sie ubierac? Czy
    uwazacie ja np. za niechlujna, komiczna, czasem zbyt nonszalancka?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jasna_79 Re: oldschool IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:01
        w sumie to na ten temat nie mam zdania. ale wiem że mnie jest w tym cudnie. Może tobie nie pasuje taki styl, ale mnie bardzo odpowiada.
        • Gość: jasna_79 Re: oldschool IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:04
          czasem zastanawiałam się dlacego mnie jest ładnie we wszystkim i już wiem: Jeśli ktoś ma klasę (a ja mam!), urodę, dobrą i piękną figurę (tak jak j!) to jest mu pięknie we wszystkim. Nawet jak założę jakąś szmatkę to nabiera ona na mnie niebywałego blasku.
          • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:05
            piekne na zewnatrz, puste w srodku, brawo
            • Gość: jasna_79 Re: oldschool IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:21
              jak śmiesz mnie oceniać. Ty co jesteś z pewnością brzydka. I napewno mi zazdrościsz. I sama jesteś pusta
          • Gość: kiciorun Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:00
            tania prowokacja, jesteś nudna jak i te wszystkie co Cię komentują.
      • Gość: ena Re: oldschool - TAK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:19
        mnie sie bardzo podoba, ale w umiarze- np. do zwyklego, codziennego stroju
        jakis dodatek w odlschoolowym stylu- typu torba, czy koszulka. wydaje mi sie,
        ze taka moda pasuje do kazdego, jesli tylko ten ktos dobrze sie w tym czuje.
      • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 17:31
        bardzo prosilabym wrocic do tematy tego postu, a nie dowatosciowywac sie jak to
        robi "jasna_79", a poza tym czy ty w ogole wiesz co to oldschool?!
        • Gość: jasna_79 Re: oldschool IP: *.kastelik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:30
          oczywiście że wiem! Ja nie muszę się dowartościowywać, bo ja wiem że ja jestem po prostu urocza. I każdy facet mi to mówi.
          • Gość: aSia Re: oldschool IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 01.05.05, 18:32
            a co to jest to wasze oldschool??? bo nie wiem//
      • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:39
        To moze jasna_79 napisze, bo ja bym sie chciala przekonac czy one rzeczywiscie
        wie co to oldschool ;]
        • Gość: aSia Re: oldschool IP: *.003.dsl.sa.iprimus.net.au 01.05.05, 18:41
          na serio prosze napiszcie bo nie mam pojecia o co wam chodzi..
      • Gość: carra Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:43
        marna prowokacja i tyle. nie ma co sie przejmowac.

ja osobiscie old school uwielbiam, a najchetniej z punkowym zebem. raczej
        miksuje style, wiec z old schoolu czerpie duzo. mysle ze to moda raczej trwala i
        uniwersalna, ale 30 letniej kobiecie osobiscie bym ja odradzala.
        ma jednen minus: to ciuchy raczej sportowe, wiec trzeba troche poglowkowac, zeby
        wygladac kobieco :)
        • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:38
          oldschool jest inspirowany latami 80. to mniej wiecej taka moda niemieckiego
          DDR-u. bluzy ze stojka zapinene pod szyja- najczesciej sportowych marek -
          adidasa i pumy, koszulki polo- np. w paski, buty- np. nike cortez. i tyle. a i
          jeszcze jakas fajna torba. to tyle o ile w ogole da sie opisac ten styl, bo dla
          wielu osob moze to byc niepelny szkic.
          w sumie to rzeczywiscie ciezko wygladac w tym kobieco i elegancko, ale to juz
          indywidualne zdanie kazdej osoby.
          moze i to byla prowokacja, nawet dosc marna, ale jasna_79 na pewno nie
          wiedziala co to oldschool
          • facecja Re: oldschool 01.05.05, 23:42
            jak wyglądają nike cortezy?
            • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:36
              to sa cortezy

www.bolliger-schuhe.ch/media/nike-s-sp04-sportschuhe-307057-102-cortez-tb-freizeitschuhe.jpg
              • black_magic_women Re: oldschool 02.05.05, 19:06
                o cortezach czytam od lat;))a stara szkole lubie ,czy sie komus podoba,czy
                nie-byle nie w nadmiarze
          • kingakunowska Re: oldschool 03.05.05, 16:41
            O Swieta Mario, i moze jeszcze fryzura na Limahla?
            • Gość: roxanne Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:04
              w sumie, jak kto lubi. skoro to ci sie podoba, to czemu nie, zastanow sie moze
              to fryzura wprost stworzona dla ciebie ;>
            • Gość: klara Re: oldschool IP: *.4web.pl 03.05.05, 18:19
              Ej, a na co Limahl umarł, bo mój brat go słuchał, jak ja byam jeszcze
              szczenięciem i jak zaczęłam się nabijac, to usłyszałam, że nie mam wogóle
              szacunku dla zmarłych...Hmmm, a skad ja mam niby wiedzieć, że ten Limahl umarl?
              • Gość: Kinga K. Re: oldschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:24
                Limahl zyje, spokojna Twoja glowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka