Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WĄTEK PERSONALNY

06.05.05, 08:47
    Nie wytrzymam nerwowo. Rozstałam się z forum na pół roku. Wpadałam
    okazjonalnie żeby nie zapomnieć jak niektóre nicki wyglądają. Teraz wróciłam
    do ukochanej biurkowej pracy i tak sobie czytam...
    Dziewczyny - dlaczego akurat te osoby, które mają najwięcej do powiedzenia
    ciekawych rzeczy, najbardziej się tu gryzą? Będę wymieniać personalnie - La
    Parisienne, bez_mapy, kochanica, Richelieu, zettrzy no i okazjonalny
    tralalumpek. I żeby oddać sprawiedliwość - są gryzione przez innych.
    Znają się dziewczyny na przedmiocie tego forum, zdaje mi się, że są prawdziwe
    w tym co mówią i reprezentują. Naprawdę powinna tu panować zgoda.
    A nawet jeśli się mylę i ktoś, kogoś zupełnie innego udaje to CO Z TEGO?
    Po kiego diabła te wszystkie słowne przepychanki??? Wcale się nie dziwię, że
    na innych forach zwłaszcza wśród mężczyzn figurujemy jako jazgoczące przekupy.
    Może naprawdę spróbujmy to zmienić... Nie wiem czy te przepychanki wynikają z
    zazdrości czy z czegos zupełnie innego, ale chyba dość jesteśmy inteligentne,
    żeby takie problemy rozwiązywać szybko i sprawnie. Jest w Was coś, co się Wam
    podoba nawzajem??? Walczmy o pokój na forum :)))
    Buźka złośnice!
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 08:52
        przykro mi ze przez moja osobe nie wytrzymujesz nerwowo
        nie wiedzialam jednak ze najbardziej sie "gryze" na forum
        dobrego dnia ci zycze
        • papryczka_ag Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 09:01
          napisałam że Ty okazjonalnie - bo Wy się tak drażnicie ze sobą.
          Nie obrażaj się trampek :((( Na naszym forum jesteś taka radosna zawsze...
          • enixx Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 12:23
            No wlasnie, dla mnie tamto forum jest dowodem na to, ze kilka fajnych kobiet
            moze sobie normalnie porozmawiac. Rzadko tam pisze, ale zawsze kiedy zagladam
            to jest to mila odmiana po wiecznych utarczkach na FM.
            • lunalovelight *scisk scisk*, enixx :) ! n/t 06.05.05, 12:38

• coolgirl Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 10:56
          a ja często zapominam się logować
      • Gość: Klara Re: WĄTEK PERSONALNY IP: *.4web.pl 06.05.05, 09:10
        Ja na to forum wpadam tylko wtedy, kiedy mam ochotę zobaczyć na własne oczy
        nonsens- tzn. jak zrobić z igły widły...Wręcz fascynuje mnie ta umiejętność u
        niektórych - mogę to zrozumieć na forum Feminizm, które ma dość "specyficzną
        specyfiką", nawet na forum Kraj jest to zrozumiałe, choć tam to , wg mnie,
        bardzo dziwni i nieszczęsliwi ludzie piszą...Ale tutaj w roli
        punktówogniskujących spór występują takie bzdety, że klawiatury żal...
      • lunalovelight Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 09:41
        papri, no nie poznaje kolezanki! :)
        ale watek jako zywo sluszny, tyle, ze mi sie wydaje, ze przyczyna klotni
        wszelkich, przepychanek i tym podobnych jest glownie zachowanie niektorych
        uzytkowniczek [czasem, bo nie zawsze] - o ile mnie pamiec nie myli, a nie myli,
        to np. bez_mapy, czy la parisienne pare razy dosc dosadnie obrazaly inne
        dziewczyny, a jak wiadomo czlek nie z cukru i lukru, a z krwi i kosci, wiec sie
        odplaca pieknym za nadobne...

peace! :)
        • papryczka_ag Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 09:43
          Człowiek się zmienia z wiekiem. Ponadto nie twierdzę, że za dwa tygodnie nie
          zacznę kogoś gryźć i opluwać... Różne rzeczy sie dzieją. Ale co innego
          niezalogowane gó..ary, którym po tygodniu sie nudzi, a co innego fajne kobiety
          które mogłyby sobie fajnie spędzać czas razem.
          • lunalovelight Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 09:49
            a, to jasna sprawa. zreszta ja nielogujacych sie nie kojarze zazwyczaj w ogole.
            bardzo mnie ubawilo, jak niedawno jakas dziewczyna, kitty czy ktos tam, po
            raczej krotkim-i-nie-zalogowanym pobycie tutaj napisala dramatyczny watek, ze
            odchodzi! :D ;)
          • eowyn Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 09:56
            Mam pytanie organizacyjne - czy nie mozna sprawic, aby na forum moda pisaly
            wylacznie zalogowane osoby? Nie wiem od czego to zalezy, ale moze mnie ktos
            oswieci?:)
            Pamietam tez wielka bitwe o brak admina... Czy nauczone i nauczeni(bo panowie
            tez tu czasem zagladaja) doswiadczeniem nie mozemy sprobowac pomyslu z
            moderatorem? Moze ktos "z zewnatrz" by czasem cos tu pocial, bo czasem az lapki
            opadaja... Rzeczowa dyskusja o modzie i podobnych zamienia sie czasem w
            rykowisko. Ja pewnie tez cos czasem glupiego palne, za co przepraszam, ale i
            mnie nerwy puszczaja. I odechciewa sie pisac, kiedy sie widzi niektore -
            lagodnie ujmujac - przepychanki slowne.
            • papryczka_ag Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 10:06
              Czasem jak widać ktoś wpada i tnie więc nie jest najgorzej. Uparcie używam
              ikonki SKASUJCIE POST w niektórych sytuacjach i jest nieźle. Nie wiem czy
              ktokolwiek zgodzi się na obowiązkowe logowanie użytkowników - na prywatnym
              forum tak mam ale publiczne chyba nie dają takiej możliwości.
              • lunalovelight Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 10:09
                koniecznosc logowania sie jest mozliwa - na niektorych forach publicznych juz
                tak jest. i czytalam chyba na forum o moderacji czy gdzies tam, ze niebawem na
                wszystkich forach trzeba bedzie sie logowac.
                • Gość: dagny Re: WĄTEK PERSONALNY IP: 62.181.175.* 06.05.05, 10:47
                  Jestem tu od niedawna, więc oświećcie mnie proszę - dlaczego zależy wam na tym,
                  żeby wszyscy się logowali?
                  • lunalovelight Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 10:53
                    staly nick + logowanie = latwiej zapamietujesz dana osobe, masz pewnosc, ze to
                    ZAWSZE ta sama osoba, a nie ktos, kto sie podszywa etc. etc.
                    • Gość: dagny Re: WĄTEK PERSONALNY IP: 62.181.175.* 06.05.05, 14:59
                      Przecież to widać, czy ktoś jest zalogowany, co wyklucza możliwość podszywania
                      się. Nadal nie rozumiem, w czym problem.
                      • lunalovelight no o tym mowie przeciez :) 06.05.05, 15:03
                        o matko! no wlasnie - jak ktos sie loguje, to sie pod niego podszyc nie mozna i
                        wiesz, ze gadasz z ta sama osoba, co zawsze! :)
                        no, chyba, ze sie ktos na konto wlamie, ale to nie takie proste.
                        • Gość: Kot-kanapowiec Re: no o tym mowie przeciez :) IP: *.usc.gov.pl 06.05.05, 15:32
                          A może tym osobom, które się nie logują nie zależy wcale, żeby się pod nie nie
                          podszywano? Na przykład mi "to rybka" :) Ja nie chcę tworzyć sobie wirtualnej
                          osobowości na Forum Gazeta. Chcę być tu zupełnie anonimowa. Dlatego na każdym z
                          forów tematycznych występuję pod innym nickiem - chyba że się pomylę :) Kotem-
                          kanapowcem jestem tylko na FM, ale nie zaglądam tu zbyt często. Loguję się, a
                          więc i mam pocztę gazetową, wirtualną osobowość itepe tylko na jednym z forów
                          prywatnych, które dotyczy ściśle jednego tematu i jego uczestników nie
                          interesują pozostałe aspekty mojego życia.
                          • lunalovelight ok ok :) 06.05.05, 15:50
                            nikt nikogo nie zmusza do posiadania jednej sieciowej tozsamosci przeciez :). ja
                            mowie tylko za siebie, ze osobiscie LUBIE 'znac' [w internetowym znaczeniu tego
                            slowa] kolezanki z sieci, od razu sie fajniej rozmawia, czlowiek ma wyobrazenie
                            o danej osobie, co lubi, czego nie etc. [zakladam, ze wiekszosc nie klamie, bo i
                            po cholere...].
                        • Gość: dagny Re: no o tym mowie przeciez :) IP: 62.181.175.* 06.05.05, 15:53
                          No właśnie, jeśli chcesz gadać tylko ze stałymi bywalczyniami, to możesz
                          przecież, bez obawy że się ktoś podszyje pod nie. A dlaczego nie chcesz, żeby
                          wypowiadały się osoby, które są tu 'przelotem' i nie chce im się logować,
                          przecież nie musisz z nimi gadać, odpowiadać im ani czytać ich wątków. Co
                          miałby ulepszyć przymus logowania?
                          PS. Te, które się nie logują, to nie zawsze g...ry, jak ktoś napisał,
                          niestety :-)))
                          • papryczka_ag Re: no o tym mowie przeciez :) 06.05.05, 18:50
                            chodziło mi o niezalogowane gó..ary a nie o niezalogowane
                        • Gość: aneczka Re: no o tym mowie przeciez :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 15:54
                          Włamanie się na czyjeś konto nie jest wcale takie trudne, nie demonizuj ;)
                          • lunalovelight alez wiem :) 06.05.05, 16:11
                            ja wiem, ze nie jest az takie trudne, ale przecietny internetowy zjadacz chleba
                            raczej nie interesuje sie hackowaniem ;).
          • ena90 Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 16:20
            > Ale co innego niezalogowane gó..ary, którym po tygodniu sie nudzi
            hmm... ja mam 15 lat, wiec mozna mnie uznac za gowniare i czasem mi sie logowac
            nie chce, wiec dla pewnosci to ja wyzywalam bez_mape (jedyny raz mi sie to
            zdarzylo) a forum od dwoch tygodni mi sie jeszcze nie znudzilo :)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=23262771&a=23269315
            no to buzka!
      • lestka Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 10:16
        urzekla mnie twoja historia...
        • Gość: NADOBNA Re: WĄTEK PERSONALNY IP: 213.17.162.* 06.05.05, 12:49
          A Nadobna aaaaa?
          • papryczka_ag Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 12:50
            Zaliczam do grona :)
      • b_bb Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 13:07
        Się wypowiem:
        Kłótnie i bitwy osobiste były na tym forum od samego zarania i żadne apele tego
        nie zmienią. Wymieniłaś, papri, konkretne osoby, które, według Ciebie, mają tu
        sporo do powiedzenia. Pewnie mają, ale odnoszę wrażenie, że przynajmniej jedna z
        wymienionych przez Ciebie osób, ma na celu wyłącznie pokazanie swojej wyższości
        nad ciemnymi i nie znającymi Wielkiego Świata kuchtami. Mnie to jedynie śmieszy,
        gdyż każdy swoimi wypowiedziami daje świadectwo o sobie, jednak nie dziwię się
        osobom, które odpłacają pięknym za nadobne, gdy zostaną publicznie obrażone.
      • Gość: Richelieu* Re: WĄTEK PERSONALNY IP: *.zyg.brewet.pl 06.05.05, 13:36
        Jeśli otwartą książką nie można to warto użyć "kuppancegłę". Same kwiatki to
        dupomarynowanie i z dyskusji robi się wzajemne lizanie sobie .. rąk.
        I jak wspomnieliście gdzie indziej występują tutaj takie okazy postów, które
        nie ma siły, trzeba wykorzystać na podniesienie ciśnienia. Co prawda ich poziom
        jest daremny, ale to nawet dobrze, od samego początku to ja będę chodzić w
        białym kapeluszu. Nawet się starać nie trzeba.

Tłumaczenie się... Lubię dyskutować, nawet ostro, czasem z argumentami
        pięciolatka.

Nie lubię wazeliny. Kleją się po niej dłonie. Pokój? Do pokoju trzeba poważnych
        ludzi, ci niepoważni nadają się najwyżej do kuchni. Jeśli chodzi o to forum to
        pokój oznacza wazelinę właśnie, wzajemne prawienie sobie komplementów, na to
        jest inne miejsce.

A na modzie się nie znam, przychodzę tu tylko i wyłącznie dla tych nastu
        nicków, z którymi się z żyłam, dla Ciebie również. La P. jest prz okazji, no,
        ale jeśli jest i produkuje tyle wątków to trudno nie odpowiedzieć, a ja nie
        zwykłam kłamać
        • papryczka_ag Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 13:38
          No może i tak... tylko przykro patrzeć czasem jak nerwy puszczaja przy tanich
          prowokacjach :((((((
      • ena90 zeby oszczedzic naszych bliskich... 06.05.05, 16:06
        moze jak juz cala zlosliwosc wydatkujemy na forum, to nie wyzywamy sie na
        naszych bliskich, ktorzy najbardziej narazeni sa na nasz, kobiecy jad.
        no, ale niech bedzie =*
      • zettrzy Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 18:02
        slabe masz nerwy... ja zreszta, skoro jestem na liscie, wyjasniam iz:
        1) gryze wylacznie wybrane obiekty
        2) gryze z pobudek pedagogicznych
        3) nawet troche mnie to bawi (no ale nie mam nika Swiety Franciszek)

policji na forum nam nie trzeba, same sobie damy rade
      • przemkowa.b Re: WĄTEK PERSONALNY 06.05.05, 20:38
        Pytasz papryczko po diabła są te przepychanki?
        Nie wiem.
        Rzeczywiście na forach prywatnych się zdarzają radziej ale ZDARZAJĄ SIĘ.
        Wprowadzenie przepisu by wszyscy się logowali nie zawsze coś daje.
        Widziałam już straszne zażarte kłótnie na Forum Muzyka klasyczna, na Forum
        Ozdoby też...Zauważyłam że rzadko mają one miejsce na forach informacyjnych
        typu fora osiedlowe dla nowych mieszkańców, fora informacyjne typu "aparat
        ortodontyczny" czy "zdrowie kobiety".
        Natomiast tutaj rzeczywiście częściej znacznie się zdareza że obraża
        niezalogowana i nigdy wcześniej nie widziana osoba: pamiętam już afery z
        kochanicą-francuza, którą wyszydzała niezalogowana ashia, inwazję zboczeńców,
        Ciebie też obrażano papryczko, także caprice za sprzedaż używanych
        ciuchów...nie mówiąc już o nagonce na tralalumpka i na mnie swego czasu:)))
        Zwykle jednak były to osoby nie zalogowane więc jednak ... patrz wyżej.

Natomiast jeśli chodzi o np. bez_mapy, to owszem, według mnie podaje fajne
        linki i zakłada ciekawe wątki. Ale na początku swej "kariery" na tym forum
        zraziła sobie wiele osób przechwalając się sobą strasznie...:)))
        Najkulturalniejsze osoby na tym forum, które nigdy nikogo nie obrażają (co nie
        znaczy że nie wypowiadają swojego zdania:) to zdecydowanie b_bb, richelieu i
        lunalovelight.
        Reszcie czasem puszczają nerwy ale to się zdarza i mnie więc nic nie mówię:)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka