kochanica-francuza 06.05.05, 14:18 www.brazilexplore.com/shop/product/havaianas/trekkingbrnavyblue.jpg dostanę w naszym pięknym kraju,a najchętniej w pięknej stolicy? bo konta,a co za tym idzie karty nie posiadam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: ładne? 06.05.05, 14:23 kochanica, lubie Cie kobito, ale blagam Cie - powiedz mi: co jest ladnego w tych klapko-sandalach? a w kwestii szukania - poszukaj w sklepach quicksilver. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładne? 06.05.05, 14:26 lunalovelight napisała: > kochanica, lubie Cie kobito, ale blagam Cie - powiedz mi: co jest ladnego w tyc > h > klapko-sandalach? potrzebne mi są na plażę /basen,akurat z tych był kolor "navy blue" > > a w kwestii szukania - poszukaj w sklepach quicksilver. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: ładne? 06.05.05, 14:30 naprawde polecam quicksilver - tam powinnas musowo cos ciekawego znalezc. jest chociazby w galerii mokotow [a przynajmniej byl]. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładne? 06.05.05, 14:29 lunalovelight napisała: > kochanica, lubie Cie kobito, ale blagam Cie - powiedz mi: co jest ladnego w tyc > h > klapko-sandalach? > > a w kwestii szukania - poszukaj w sklepach quicksilver. a gdzie one,bo z googla mi nic nie wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: ładne? 06.05.05, 14:33 kochanica-francuza napisała: > a gdzie one,bo z googla mi nic nie wychodzi? I jeszcze w Wola Parku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: i w arkadii, razem z rossignolem :) n/t 06.05.05, 14:37 arkadia ble:-(ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: ładne? 06.05.05, 14:30 Nie. No nic nie poradzę, mam uczulenie na kolor blue, prawie jak na spódniczki. Może jest na to jakieś lekarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza no,nareszcie coś drgnęło 06.05.05, 14:36 w reformach:-)))jak zapytać:ładne/nieładne? to zaraz się wątek rozwija,a to mój trzeci dziś o havaianas... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: no,nareszcie coś drgnęło 06.05.05, 14:38 Eee tam. Wcale bym Ci nic nie napisała. Kolor blue mnie zainspirował. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ładne? 06.05.05, 16:34 nic specjalnego. klapki jakich setki mozna zobaczyc doslownie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładne? 06.05.05, 18:55 umaa napisała: > nic specjalnego. klapki jakich setki mozna zobaczyc doslownie wszedzie tylko że wszędzie są pistacjowe,różowe albo we wzorki Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ładne? 06.05.05, 19:04 hmm. powiedzilabym ze najczesciej widuje zielone, czerwone lub czarne, niebieskie tez sie trafiaja Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: ładne? 06.05.05, 17:21 to juz lepiej grzyba na boso na basenie zlap jak to zaloz bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ładne? 06.05.05, 18:54 lestka napisała: > to juz lepiej grzyba na boso na basenie zlap jak to zaloz bleeeee NIŻ to załóż - jeżeli już Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: ładne? 06.05.05, 19:06 pepegi same buty,czy jakos tak.pisalysmy niedawno gdzie znalezc havajany -- Piensa en mi Odpowiedz Link Zgłoś