Gość: aga IP: *.chello.pl 09.05.05, 17:03 Czy ktoś wie skąd Brodka (chyba Monika )wytrzasnęła bluzkę którą miała we wczorajszym "Europa da się lubic"???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: bluzka MONIKI BRODKI 09.05.05, 17:12 Widzę,że nie jestem sama,której się podobała ta bluzka:)Świetna,ale nie wiem w jakim sklepie można ją kupić...jeśli ktoś wie,to niech napisze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blea Re: bluzka MONIKI BRODKI IP: *.chello.pl 09.05.05, 19:51 w C&A widziałam trochę podobną, tylko nie miała takiego kółka, ale jakieś kamyczki Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: bluzka MONIKI BRODKI 09.05.05, 20:31 wydaje mi się,że to River Island i raczej się nie mylę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry white Re: bluzka MONIKI BRODKI IP: *.udn.pl 09.05.05, 20:48 A czy to przypadkiem nie jest bluzka z nowej kolekcji new yorkera (amisu),spojrzcie na www.newyorker.de i na nowa kolekcje amisu tam jest podobna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women do B.W 10.05.05, 19:11 B.White save my life i to nie jeden raz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: bluzka MONIKI BRODKI 10.05.05, 17:57 Nie podobała mi się - wyglądała jakby jej ta bluzka się strasznie wpijała w skórę, drażniący widok. Ale sama bluzka fajna, szkoda, że nieestetycznie wygladała. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: bluzka MONIKI BRODKI 10.05.05, 18:43 No mnie też nie podobała się ta bluzka na Monice,ale to nie zmienia faktu,że sama bluzka jest bardzo fajna.Nie można przecież oceniać wyglądu bluzki po tym,jak na kimś leży,nie będę sądzić,że jest nieładna,bo akurat na Brodce źle leżała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: bluzka MONIKI BRODKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 01:54 A jak ta bluzka wygladala? A swoja droga widzialam ja dzis w LAbo,tj.Brodke z warkoczamii uczestnikow n4 BIdola.To taka dygresja. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś