Gość: Buty. IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.05.05, 17:39 Co sadzicie o tych? Zastanawiam sie nad nimi i nie wiem jaka decyzje podjac... www.allegro.pl/show_item.php?item=49961919 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiciorun Re: LinD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:41 "siateczka bardzo przewiewna"- oczywiście, ale jak zrobi sie ciepło to ten platik Ci nogi poodparza. To jakiś bubel z bazaru... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciorun Re: LinD 09.05.05, 17:43 to Ty jesteś od tych turkusowych:)?? tamte fajniejsze. Ale rozejrzyj sie na jakimś bazarku tam gdzie mieszkasz. na pewno coś sie znajdzie w podobnym stylu, ale za to za połowę ceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LinD Buty IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 09.05.05, 18:25 Hehe nom jestem od turkusowych:D Ale tamte troche drogie jak na takie cos....bazarkowe...I nie wiem co kupic;) A mam ochote na jakies buciki ładniutkie np. z allegro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous widziałam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:37 ...w sobote IDENTYCZNE, nawet w takich samych kolorach, na bazarze. Nawet nie wiem czy odrobinę tansze nie były:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: LinD IP: *.ifpan.edu.pl 10.05.05, 09:33 niby ok ale wydaje mi sie, ze podczas upalow poobcierasz sobie nogi do krwi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonnas Re: LinD IP: *.stacje.agora.pl 10.05.05, 12:07 A ja takie widziałam i mierzyłam nawet w sklepie przy Puławskiej. Wcale nie wyglądają bazarkowo moim zdaniem, siateczka jest z usztywnionej tkaniny i naprawde sprawiają wrażenie bardzo wygodnych, nie sądzę żeby miały ocierać... Mnie się naprawdę podobają:))) i chyba sobie nabędę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: LinD IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 10.05.05, 14:06 Szit totalny. Jak dla mnie, but musi być ze skóry/zamszu. No, poza obuwiem sportowym, górskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: LinD IP: 195.116.92.* 10.05.05, 15:18 jakościowo absolutnie nie.Ale fajnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś