Gość: ama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:00 Nie wiecie może gdzie kupić fajną spódnicę taką dłuższą do lub za kolana najlepiej rozmiar 32 kolor dowolny (byle nie róż, biel )dzięki (aha chodzi mi o kraków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: spódnica!!!!! 13.05.05, 19:03 ROZMIAR 32 to mozesz miec problem, nie wiem ile masz lat, ale proponuje poszukac w tzw. sklepach z odzieza dla mlodziezy tam czesto maja male rozmiary, niestety nie jetem z Krakowa wiec konkretnych sklepow Ci nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: spódnica!!!!! 13.05.05, 19:04 ADRES- zaułek św. Tomasza lub CLAPS na Karmelickiej Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: spódnica!!!!! 13.05.05, 19:06 kurcze, ale mi narobilas ochoty na kanapke z serem! niestety dieta i pieczywa nie jadam ,zreszta tu gdzie jestem pieczywo wcale takie dobre nie jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
kanapkazserem Re: spódnica!!!!! 13.05.05, 19:06 ah teraz doczytalam o tym rozmiarze. Ciezko bedzie ale warto sprobowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: spódnica!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:19 Jak narazie dzięki!!!!!Będę jeszcze szukała.Mam nadzieję że nie skonczę w orsayu -bo bardzo nie lubię tego sklepu-niestety tylko tam widuję takie rozmiary.A kanapkę no nie powiem możny by skonsumować...Ok jeszcze raz dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś