Gość: Al@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:19 Może ktoś widział w Solarze, torby, duże, są dostepne w kolorach: brąż, turkus, czerwony,khaki,białe...Po ile taka torba jest?Może ktoś mi pomóc?:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cuki Re: Torba z SOLAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:15 hmm ja posiadam duża torbe z solara, ale nie wiem czy o taką ci chodzi. mam różową, faktycznie były jeszcze beżowe, zielone, żółte i czerwoen. z materiału, na suwak,płaciłam 99 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Torba z SOLAR IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 15:22 wejdź na www.solar-company.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al@ Cuki i Bianca-torba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:40 Dziekuje za odpowiedzi, dziewczyny:-))) O, znalazłam na allegro!O taką mi chodzi: www.allegro.pl/show_item.php? item=50840388. Cuki- i mówisz, że 99zł?Kurcze, to chyba na allegro się nie warto 'bić" o nią?A zadowolona jesteś? pakowne to-to jest?:-) Bianca: ale na stronie tej, nie ma cen:-(a ta trobe widac tak, że "nic nie widać":-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al@ Link-raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:41 www.allegro.pl/show_item.php?item=50840388 Odpowiedz Link Zgłoś