Gość: serduszko IP: *.katowice.pik-net.pl 17.05.05, 07:53 Co sadzicie o ciuchach tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: SIMPLE 17.05.05, 13:10 Lubię Simple, gdyż ma piękne tkaniny i nie tuzinkowe fasony. Jedyny mankament to cena ich ciuchów. Z roku na rok co raz drożej. Ostatnio czekam na wyprzedaże i kupują coś, co sobie wcześniej upatrzę. W ten sposób kupiłam w zimie czekoladowy golf, który kosztował 279 zl, a na wyprzedaży 139 zl. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: SIMPLE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:23 Mam z tej firmy marynarkę wojskową i czarny,prosty top na ramiączkach wykończony koronką.Obie rzeczy kupiłam jakieś dwa lata temu.Od tamtej pory nie kupiłam tam nic bo mimo że fasony i materiały mają całkiem do rzeczy,to do ceny jakie obecnie oferują wolę dołożyć kilka groszy i kupić sobie coś co się lepiej nazywa i ładniej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: SIMPLE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.05.05, 15:32 lubie. ciuchy maja bardzo OK ale ceny mnie powalaja... nie jest to w koncu jakas topowa firma a do takich przystaja, ja rowniez wole dolozyc i kupic cos lepszego i - hm, znanego, jezeli juz mam wybulic tyle kasy... mam 3 rzeczy a na wyprzedazach nic upolowac nie moge, bo nosze rozmiar 36/38 czyli standard i zazwyczaj jest wykupiony. a co siadzicie i artykule o siostrach w kwietniowym Twoim Stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: SIMPLE 17.05.05, 17:55 > a co siadzicie i artykule o siostrach w kwietniowym Twoim Stylu? Stosunkowo tania reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: SIMPLE 17.05.05, 19:00 Mam jeden żakiet - super. Nie był tani, ale to jeden z moich ulubionych ciuchów. A tak ogólnie - ceny jak dla mnie zbyt wysokie na codzienne zakupy, wiele rzeczy nie podoba mi się bo zbyt wydumane, ale właśnie tam można znaleźć jakąś perełkę na konkretną okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo2002 Re: SIMPLE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 23:18 Te ciuchy sa kobiece. Kupilam azurowy rozpinany sweterek - jestem zadowolona. Natomiast rozczarowal mnie pasek pleciony z rzemykow - skora jest nierownomiernie postarzona i przeswiecaja jasne plamy. W stosunku do jakosci sa za drodzy. Aha - ich butiki sa tak male, ze nie sposob sie w nich wygodnie poruszac z malym dzieckiem na wozku. Zawsze sie o cos obijam, mam wrazenie ze cos strace. Odpowiedz Link Zgłoś