Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.katowice.pik-net.pl 17.05.05, 07:53
    Co sadzicie o ciuchach tej firmy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: SIMPLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:31
        Są PROSTE;-)
      • czarodziejka1 Re: SIMPLE 17.05.05, 13:10
        Lubię Simple, gdyż ma piękne tkaniny i nie tuzinkowe fasony. Jedyny mankament
        to cena ich ciuchów. Z roku na rok co raz drożej. Ostatnio czekam na wyprzedaże
        i kupują coś, co sobie wcześniej upatrzę. W ten sposób kupiłam w zimie
        czekoladowy golf, który kosztował 279 zl, a na wyprzedaży 139 zl. Pozdrawiam :)
        • Gość: NADOBNA Re: SIMPLE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 13:23
          Mam z tej firmy marynarkę wojskową i czarny,prosty top na ramiączkach
          wykończony koronką.Obie rzeczy kupiłam jakieś dwa lata temu.Od tamtej pory nie
          kupiłam tam nic bo mimo że fasony i materiały mają całkiem do rzeczy,to do ceny
          jakie obecnie oferują wolę dołożyć kilka groszy i kupić sobie coś co się lepiej
          nazywa i ładniej wygląda.
          • Gość: kaja Re: SIMPLE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.05.05, 15:32
            lubie. ciuchy maja bardzo OK ale ceny mnie powalaja... nie jest to w koncu
            jakas topowa firma a do takich przystaja, ja rowniez wole dolozyc i kupic cos
            lepszego i - hm, znanego, jezeli juz mam wybulic tyle kasy...
            mam 3 rzeczy a na wyprzedazach nic upolowac nie moge, bo nosze rozmiar 36/38
            czyli standard i zazwyczaj jest wykupiony.
            a co siadzicie i artykule o siostrach w kwietniowym Twoim Stylu?
            • lady Re: SIMPLE 17.05.05, 17:55
              > a co siadzicie i artykule o siostrach w kwietniowym Twoim Stylu?

Stosunkowo tania reklama...
      • vic_vic Re: SIMPLE 17.05.05, 19:00
        Mam jeden żakiet - super. Nie był tani, ale to jeden z moich ulubionych ciuchów.
        A tak ogólnie - ceny jak dla mnie zbyt wysokie na codzienne zakupy, wiele
        rzeczy nie podoba mi się bo zbyt wydumane, ale właśnie tam można znaleźć jakąś
        perełkę na konkretną okazję.
      • Gość: leeloo2002 Re: SIMPLE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 23:18
        Te ciuchy sa kobiece. Kupilam azurowy rozpinany sweterek - jestem zadowolona.
        Natomiast rozczarowal mnie pasek pleciony z rzemykow - skora jest
        nierownomiernie postarzona i przeswiecaja jasne plamy.
        W stosunku do jakosci sa za drodzy.
        Aha - ich butiki sa tak male, ze nie sposob sie w nich wygodnie poruszac z
        malym dzieckiem na wozku. Zawsze sie o cos obijam, mam wrazenie ze cos strace.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka