kanye 26.05.05, 19:37 hello, chcialbym sie dowiedziec jak waszym zdaniem a szczegolnie stylistki wygladaja biale spodnie do czarnych butow, buty styl klasyczny czarne salamandry, spodnie biale bez kantu.dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroova2002 Re: białe spodnie,czarne buty 27.05.05, 10:57 Mimo, ze nie jestem stylistka postanowilam odp na twoje pytanie. Czesto ogladam program na BBC z Trinny i Susannah WHAT NOT TO WEAR. W jednym episodzie poruszyly temat bialych spodni (albo jasnych) i czarnych butow. Uznaly taka kombinacje za niekorzystna, poniewaz czarne buty przy bialych spodniach optycznie skracaja nogi.Jezeli jestes niska i krepej budowy ciala, to calkowicie odradzam takie polaczenie. Pozdrawiam. Joanna. By the way, jezeli znasz angielski to moze tutaj znajdziesz odpowiedz na nurtujace pytania dot stylizacji www.bbc.co.uk/lifestyle/tv_and_radio/what_not_to_wear/index.shtml Pozdrawiam! Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kanye Re: białe spodnie,czarne buty 27.05.05, 12:21 hej,dzieki za odpowiedz, jestem facetem;)daltego moje nogi mzoie na tym nie ucierpia tak bardzo,chodzi mi o to ,czy nie jest to taka sama lipa jak biale skarpetki do garnituru.tak na moje oko to nie wygladaloby to najgorzej np. czarne buty skarpetki blekitne/rozowe i biale spodnie do tego rozowa/blekitna koszula.ale nie wiem czy w PL bede mogl zaryzykowac taki stroj Odpowiedz Link Zgłoś
mroova2002 Re: białe spodnie,czarne buty 28.05.05, 15:14 Tak sie sklada, ze ja nie mieszkam w Polsce, ale mysle ze w polskim srodowisku moglbys wygladac dla nich ciut dziwacznie. A tam gdzie jestes/mieszkasz ludzie sie tak ubieraja? Jak masz fotki tych spodni i butow to moglbys mi przeslac. Wtedy cos wiecej moglabym na ten temat powiedziec. Osobiscie doradzilabym biale buty do tego zestawu, zwlaszcza jezeli piszesz o blekitnej badz rozowej koszuli. Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś