Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy opalacie się topless?

28.05.05, 04:28
    Dziewczyny czy opalacie się topless?
    Obserwuj wątek
      • Gość: misqa Re: Czy opalacie się topless? IP: *.osiedle.net.pl 28.05.05, 04:49
        nie, jakoś brakuje odwagi..;)
      • Gość: Tabaka Re: Czy opalacie się topless? IP: *.access.telenet.be 28.05.05, 05:20
        Jesli tylko dozwolone jest to na plazy to tak
        ale nie paraduje topless po calej plazy czy basenie po prostu leze na lezaku .
        Bylam w Hiszpanii i pierwszego dnia nie mialam rozeznania wiec siedzialam w
        staniku i przez nastepne dwa tygonie topless nie moglam zgubic tych paskow tak
        mnie sloneczko chwycilo
        jak mozna to korzystajcie nawet z solariow ale tam nie jest przyjemnie po
        prostu skrawek ziemi oddzielony parawanem ani morza nie widac ani wiatru nie
        czuc... nie wiem czy opalenie dupki jest wazniejsze od spedzenia milego czasu
        na plazy gdzie mozan podziwiac widoki morskie oraz ludzi
        juz lepsza plaza dla nudystow
        • aretse11 Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 07:20
          tak opalam sie topless..ale smaruje brodawki by je chronic..
      • Gość: gosiaqus Re: Czy opalacie się topless? IP: 82.160.7.* 28.05.05, 08:33
        ja ostatnio się zdecydowalam na opalenie klaty :) a moj facet to się cały golutki opalal, teoretycznie byliśmy sami, a tu jakieś dzieci nam zaczęły przed kocykiem biegać- nie wiem skąd się tam wzięły :) najgorsze że one tak stanęly i czaiły na nas zamiast pokornie odwrócić zwrok tak jak my to zrobiliśmy...
      • Gość: goldi Re: Czy opalacie się topless? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 09:42
        Pewnie, tylko moj facet mnie caly czas przykrywa i patrzy na boki.
      • tralalumpek Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 09:54
        tak, pod warunkiem ze kraj i obyczaj pozwala
      • easier_to_fly Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 10:02
        Ogólnie tak, zwłaszcza gdy jestem w towarzystwie samych koleżanek...Na plaży
        też się właściwie nie krępuję, ale mój facet robi się wtedy tak nerwowy, że z
        troski o niego staram się tego nie robić :]
        • tralalumpek Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 10:07
          a to zazdrosc czy glupia zazdrosc?
          • charade Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 10:46
            A czy ktoś słyszał, że opalanie piersi jest cholernie niezdrowe ?
            • Gość: goldi Re: Czy opalacie się topless? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 10:48
              Jak walniesz sobie MOCNY faktor?Odpadają od tego?:)
            • tralalumpek Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 10:56
              charade napisała:

> A czy ktoś słyszał, że opalanie piersi jest cholernie niezdrowe ?
              >

byc moze, w marcu pochowalam przyjaciolke, zapewniam cie ze nigdy w zyciu nie
              opalala sie toples, nie opalala sie wcale tzn nie wylegiwala nigdy na sloncu,
              zmarla na raka piersi
              • charade Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 12:01
                Nie no, zdarzają sie takie przypadki, że ktoś np. kurzy papierochy jak komin,
                chleje i w ogóle się łajdaczy i żyje w zdrowiu do 95-tego roku życia, a mój
                kolega, który zawsze żył po bożemu ma raka. Ale nie o to chodzi, zaatakowałam,
                bo odebrałam to pytanie o topless podobnie jak pytania tych kretynów o to,
                czemu spódnic nie nosimy.
                • Gość: m Re: Czy opalacie się topless? IP: *.saska.krakow.pl 28.05.05, 12:06
                  opalam sie topless, a widziałam i takie panie, co się opalają bottomless - bez
                  majtek, ale w staniku :). na pewno nie jest to tak strasznie szkodliwe, bo
                  gdyby bylo, polowy populacji juz bysmy nie mieli
              • Gość: Kunegunda Re: Czy opalacie się topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 14:25
                Mam pytanko w tym roku wybieram się do Grecji czy tam ludziska opalają się
                toples bo u nas poza plażami dla nudystów to raczej dziwnie jest odbierane
                • Gość: kum-nye Re: Czy opalacie się topless? IP: *.icpnet.pl 28.05.05, 14:40
                  TAm gdzie ja byłam- dziewczyny opalały się topless.
                • colleen_1 Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 14:44
                  W Chorwacji na pewno nikogo nie zdziwiloby, ze opalasz sie topless. Jak to jest
                  w Grecji to niestety nie pamietam bo bylam tam dosc dawno. Podejrzewam jednak,
                  ze beda tam turysci roznych nacji i nie bedzie to dziwnie odbierane.

Ja rok temu w Polsce opalalam sie topless. Bylo to na malo uczeszczanej plazy.
                  Gdyby bylo wiecej osob nie wiem czy mialabym odwage to robic. Sutki smarowalam
                  kremem z SPF60 - mam nadzieje, ze to odpowiednia ochrona.
          • easier_to_fly Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 12:11
            No nie wiem czy zazdrość to w ogóle dobre słowo...może...:P Po prostu strasznie
            się denerwuje, jeśli inni faceci mogliby zobaczyć mnie topless. Zazdrością bym
            tego nie nazwała, no bo czego ON ma im zazdrościć??:P
      • lunalovelight tak n/t 28.05.05, 11:00

• Gość: marvellous nie kurde :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:42
      • Gość: <MAGDA> Re: Czy opalacie się topless? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:26
        Nie, nie za bardzo wiem co przeszkadzają jaśniejsze paski po bikini.

...::: brak sygnaturki :::...
        • myszak123 Re: Czy opalacie się topless? 28.05.05, 16:57
          Oczywiscie ze tak , ale nie w Polsce.Kazde wakacje spedzam w Grecji tam
          opalanie sie topless jest "normalne" (oczywiscie nie obok kosciolow juz
          opisywalam to w innym watku)Nie czuje sie skrepowana itp.
        • Gość: marvellous Re: Czy opalacie się topless? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:00
          Włąśnie ja tez nie wiem co przeszkadzają, przeciez nie chodzimy po ulicy nadzy:///.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka