kochanica-francuza 28.05.05, 17:56 espadrillesetc.com/women.asp?Categoria=Women drogo,bleee... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiciorun Re: espadrillas,ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:03 dokladnie rok temu espandryle w Inblu (tak, wiem, że to obciach) kosztowały 3,50 zł heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: espadrillas,ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:45 czemu obciach?? nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: espadrillas,ole! 28.05.05, 18:03 Tylko te czarne mi się w miarę podobają: espadrillesetc.com/photos/espadrilles_vega_c.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciorun Re: espadrillas,ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:26 espadrillesetc.com/detalle.asp?Categoria=Women&Nombre=ALLEGRA a mi te:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: espadrillas,ole! 28.05.05, 19:18 a mnie Chloe,Cayetana i te: espadrillesetc.com/detalle.asp?Categoria=Men&Nombre=Alberto Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: espadrillas,ole! 28.05.05, 19:26 espadrillesetc.com/detalle.asp?Categoria=Women&Nombre=LUCIA kropeczki są ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza zalinkuję wam to jeszcze 28.05.05, 19:28 espadrillesetc.com/sneak_peek.asp paz (gdyby były w innym kolorze) i nicola są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: zalinkuję wam to jeszcze 28.05.05, 19:33 albo znajdź coś tańszego albo miej litość:) ja to chcem: espadrillesetc.com/detalle_bags.asp?Nombre=POLLENSA Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zalinkuję wam to jeszcze 28.05.05, 19:38 conena napisała: > albo znajdź coś tańszego albo miej litość:) > a wklep se "espadrilles" w google`a.Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zalinkuję wam to jeszcze 28.05.05, 19:39 W POlszcze nie ma.jedynie dla dzieci,w różowe paseczki.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zalinkuję wam to jeszcze IP: *.saska.krakow.pl 29.05.05, 13:13 są w h&m ale nieszczegtólne jakies Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza tańszego? 28.05.05, 19:51 w sieci znalazłam jeszcze espadryle za 49 lub 75 funtów... Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: tańszego? 28.05.05, 20:06 to ja nie chcę sieciowych espadryli. dzisiaj nic nie szukam, bo mi upał stępił umysł;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: espadrillas,ole! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:11 Wszystkie są fajne, ale te mi się podobają najbardziej (tylko żółte): espadrillesetc.com/detalle.asp?Categoria=Women&Nombre=MARIPOSA Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: espadrillas,ole! 28.05.05, 22:21 Hola! Ale fajowskie espadrile. Za to ceny z palca wyssane. Tyle to nawet na via Nazionale, via Roma czy via Calzaioli nie chcą :-( Ach, zupełnie zapomnialam o moich espadrylach. Dostałam od Taty - nie wiem gdzie on znajduje takie cuda. Są białe, obszywane cekinami i mieniącymi się paciorkami. Wyglądają jakby miały światła ostrzegawcze, pozycyjne i kierunkowskazy :-))) Sztraszne badziewie ale do patchworkowej spódnicy i odpustowego, jarmarcznego imageu a'la Marylka mogą być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvellous Re: espadrillas,ole! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:37 Kurcze, większość mi się podoba... Najbardziej te: espadrillesetc.com/fotos/sneak/MAFALDA.jpg espadrillesetc.com/fotos/sneak/CALY.jpg espadrillesetc.com/fotos/sneak/AMELIE.jpg espadrillesetc.com/fotos/sneak/NICOLA.jpg espadrillesetc.com/photos/espadrilles_mariposa_p.jpg espadrillesetc.com/photos/espadrilles_celine_m.jpg espadrillesetc.com/photos/espadrilles_lucia_p.jpg espadrillesetc.com/photos/espadrilles_margarita_m.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: espadrillas,ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:07 www.bonprix.pl/katalog.php?st=&idprod=14424&menu_lewe=11&page=1&proc=0&idkat=1&idrodz=54&ileprod=64&licz=13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: espadrillas,ole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:08 może to nie ta klasa ale tylko 49 zł. ja już czekam na przesyłkę, boję się tylko o numerację. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: espadrillas,ole! 30.05.05, 13:35 stąd najbardziej podobają mi się regina tylko kolory nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś