Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spodnie na lato

28.05.05, 19:39
    macie jakies pomysly? nie zawsze mozna i chce sie chodzic w spodnicach czy szortach dlatego poszukuje odpowiednich spodni na upalne dni. niestety moja figura nie jest idealna-mam szerokie biodra i duza pupe a przy tym waska talie. myslalam o biodrowkach, dosyc luznych (tego typu www.diesel.com/denimguide/2005ss/launch.html albo nawet troszke szerszych),z kieszeniami z przodu (o takimi www.diesel.com/denimguide/2005ss/launch.html) z lekkiego materialu. nie wiecie gdzie moge takie spotkac?? a moze uwazacie ze inny typ spodi bedzie odpowiedniejszy?
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: spodnie na lato 28.05.05, 19:40
        musisz podać nazwę modelu,pod tymi linkami otwiera się strona diesela
      • aaannn Re: spodnie na lato 28.05.05, 19:42
        oczywiscie linki nie dzialaja :/ jesli mialybyscie chwilke zeby zerknac, to kroj ma byc podobny do fasonu HEDGY a kieszenie-GRUSON

=)
      • bez_mapy Re: spodnie na lato 28.05.05, 19:47
        A nie myślałaś raczej o zwiewnych, prostych spodniach lnianych (są w różnych
        kolorach)? Są idealne na lato -przewiewne, lekkie, do wszystkiego pasują...
        Polecam.
        • aaannn Re: spodnie na lato 28.05.05, 19:51
          myslalam, nawet mialam zamiar takie kupic. tylko kiedy zobaczylam sie w lustrze zmienilam zdanie. lniane zazwyczaj maja prosty kroj a to chyba nie najlepszy dla mojej figury. poza tym duzo lepiej ukladaja sie spodnie z troszeczke grubszego matrialu. ale nic poszukam jeszcze lnianych, moze znajde inny kroj
          • kochanica-francuza Re: spodnie na lato 28.05.05, 19:59
            aaannn napisała:

> myslalam, nawet mialam zamiar takie kupic. tylko kiedy zobaczylam sie w lustrze
            > zmienilam zdanie. lniane zazwyczaj maja prosty kroj a to chyba nie najlepszy d
            > la mojej figury.

zamierzasz się katować całe lato,żeby wyglądać trochę zgrabniej?
            • Gość: pump_it_up Re: spodnie na lato IP: *.broker.com.pl 28.05.05, 20:07
              Oj piekne sa te jeansy super slim "keate". Kurcze, tylko kupe kasy kosztuja...
              • Gość: pump_it_up Re: spodnie na lato IP: *.broker.com.pl 28.05.05, 20:09
                A hedgy sa nawet ok, ale mysle, ze spokojnie moglabys kupic bardziej
                dopasowane, ktore podkreslilyby Twoje kraglasci:) Jennifer Lopez dobrze wyglada
                w dopasowanych:)
            • aaannn Re: spodnie na lato 28.05.05, 21:32
              no wlasnei od wczoraj zaczelam. tylko nie bardzo mi to wychodzi bo wlasnie znalazlam w lodowce czekolade.... kurcze zapuscilam sie w zimie za bardzo i teraz musze cierpic ;/
              • aaannn Re: spodnie na lato 28.05.05, 21:33
                a co do kroju to wolalabym szersze bo w przewiewnych jest duuuzo wygodniej, zwlaszcza w upaly
          • bez_mapy Re: spodnie na lato 28.05.05, 20:38
            Są też takie w stylu lat 70-tych -luźne na całej długości, lekko rozszerzane u
            dołu (bardzo modne), które świetnie tuszują niedoskonałości figury.
            • aaannn Re: spodnie na lato 28.05.05, 21:34
              takie powinny byc ok. a moglabys zdradzic gdzie takie spotkam? bo wszedzie widuje tylko proste....
              • inchi Re: spodnie na lato 28.05.05, 22:05
                Ja tez sie pytam Bez_mapy gdzie takie spodnie, bo szukam ich juz od paru
                miesiecy. Masz moze jakiego linka, zeby zobaczyc ich ksztalt? Ciekawe jak beda
                na mnie lezaly :-)

Bo wlasnie zazwyczaj spodnie lniane, takie najprostsze, swietnie wygladaja na
                osobach szczuplych, a na tych ktorych pupa jest bardziej niewymiarowa-mniej ;)

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka