Gość: <MAGDA> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:56 Czy tam wogóle opłaca się coś kupować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <MAGDA> Re: MAXIMUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:14 Nikt nie wie co to za gó.. ten Maximus??? W Nadarzynie koło Wawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: MAXIMUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 19:08 szczerze mówiąc jakoś nie mam ochoty... .............................................................................. ...::: Brak sygnaturki :::... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue27 Re: MAXIMUS IP: *.chello.pl 31.05.05, 07:42 podobna jakosc i ceny, generalnie nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: MAXIMUS IP: *.acn.waw.pl 31.05.05, 11:00 na terenie stoja 4 ogromne hale.Podobno w pierwszej sa firmy polskie ja bylam w drugiej.Cen dokladnie nie znam bo bylam tam bardzo krotko , ale jest firma dzinsowa Redstar i spodnie kosztuja okolo 100 a kurtki 120-130, jest Ambra ale buty sa chyba w tej samej cenie jak w Warszawie, sa bluzeczki damskie takie jakie sprzedaja wietnamczycy po 20-40 zl. sa sklepy dzieciece z zabawkami po 20-35 zl sa i drozsze zabawki ,sklepy z ubraniami ale tu cen nie znam , sa rowniez gumki czy spinki do wlosow i te ostatnie kosztuja 50 gr tylko ze trzeba kupic jakas okreslona ilosc. Hale te znajduja sie 4 kilometry za Jankami,ale wiem ze maja tez bezplatne autobusy jadace np. z Kabat.Ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arlen Re: MAXIMUS IP: 217.153.63.* 31.05.05, 16:41 czy ta oferta jest dla hurtowników czytaj dla podmiotów gospod. czy os fiz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: MAXIMUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:36 Dzięki, tak się po prostu pytam;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś