Gość: aaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:18 Polećcie mi prosze strone na ktorej mogę znaleźć przykłady przemówień. Muszę napisać na jutro przemówienie na dowolny temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: przemówienia 06.06.05, 20:23 a czy przemówienia są modne????? Bo to forum Moda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: przemówienia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 20:33 Pisz od siebie a nie z kalki,inwencja!kreatywność!:)))Ja tam pisze sama,samiuteńka takie rzeczy.Dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przemówienia 06.06.05, 20:34 Gość portalu: goldi napisał(a): > Pisz od siebie a nie z kalki,inwencja!kreatywność!:))) Przede wszystkim nauka myślenia.No ,ale jak ktoś uczy się dla ocen... Ja tam pisze > sama,samiuteńka takie rzeczy.Dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: przemówienia IP: *.localdomain / 80.48.249.* 06.06.05, 20:35 w podręczniku do czwartej klasy podstawówki nic nie ma na ten temat? Dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: przemówienia 06.06.05, 20:40 Proszę bardzo: eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2720/idc/16/ Warto się uczyć samodzielności. Korzystanie z wyszukiwarki jest proste, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przemówienia 06.06.05, 23:44 b_bb napisała: > Proszę bardzo: > eduseek.interklasa.pl/artykuly/artykul/ida/2720/idc/16/ > Warto się uczyć samodzielności. Korzystanie z wyszukiwarki jest proste, naprawd > ę. I tańsze niż kupno dyplomu,hehe.Dlatego założycielka wątku obiera tę drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: przemówienia 06.06.05, 21:54 Wraca moda na lata osiemdziesiąte, a w Polsce był to czas przemówień, więc pewnie moda na nie wraca. ;) Odpowiedz Link Zgłoś