Gość: Firanka1 IP: *.eranet.pl 07.06.05, 23:11 Ciekawa jestem, jakie jest Wasze zdanie na temat ubrań proponowanych przez siostry Simple? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawa75 Re: Simple... 08.06.05, 12:51 Mnie sie podobaja, ale strasznie drogie. Choc mam pare rzeczy i sa dobrej jakosci. Juz takie stare, ze bym wyrzucila, ale tak dobrze sie trzymaja, ze szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firanka1 Re: Simple... IP: *.eranet.pl 09.06.05, 00:34 Fakt, że ciuszki u nich drogie. Zastanawiałam się kiedyś, że ceny w Simple sa mocno zachodnioeuropejskie :) Jednak gdy obliczyłam cenę uszycia podobnej spódnicy przez warszawską krawcową + cenę identycznego materiału/podszewki, to zbyt wiele ona się nie różni od tej w sklepie. Obecnie czekam na ich "odwrót" od bawarskich spódnic w stylu "Haidi z alpejskiej wioski". Ciekawe, co przygotowały na jesień. Potrafią wymyślić coś zupełnie świeżego i za to ich cenię. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Simple... IP: 212.160.106.* 08.06.05, 12:57 Dość dobra jakość i ciekawe pomysły, ale zupełnie nie mój styl Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Simple... 08.06.05, 14:33 He he siostry simple.. śmiesznie brzmi. To Maja Palma i Lidka Kalita. Odpowiedz Link Zgłoś