Gość: inga IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.06.05, 12:03 podoba wam się? Ja ostatnio ogladałam na TVN style program "syle gwiazd" właśnie z nia i uważam, że to śliczna, niezmanierowana dziewczya. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Mandy Moore 08.06.05, 12:04 Co do zmanierowania się nie wypowiem bo brak mi danych. Co do wyglądu - ładna, ale nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Mandy Moore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:05 słodka jak budyń z soczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Mandy Moore IP: *.astral.lodz.pl 08.06.05, 12:14 ogladalam tez program i pierwsze wrazenie, to mieszanka Dżesiki Simpson z Britnej. :) Idę sobie zrobić koktail z truskawek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Mandy Moore IP: *.chello.pl 08.06.05, 13:23 Ingo też oglądałam ten program i odniosłam podobne wrażenie.Ładna,sympatyczna dziewczyna.Zdecydowanie przebija stylem takie gwiazdki jak Spears lub Simpson. Dobrze zrobiła jej zmiana koloru włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: Mandy Moore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:39 Nie kojarzę czym sie zajmuje, ubioru też nie, ale wiem jak wygląda. To jedna z najpiękniejszych dziewczyn jakie widziałam. Ma nieco 'słodką' urodę, ale prześliczną twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lindtt Re: Mandy Moore 08.06.05, 15:20 Zauważyłam niesamowity wpływ TVN Style na tematy pojawiających się wątków na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Mandy Moore 08.06.05, 15:27 Nie jest zła, to fakt. Ale co do zmanierowania, to moim zdaniem owa cecha wzmaga się wprost proporcjonalnie do wzrostu sławy... A jej sporo jeszcze brakuje. Póki co nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetkiss Re: Mandy Moore IP: 217.96.74.* 08.06.05, 21:04 Ja uważam , że jest bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mandy Moore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:28 Dla tych co nie kojarzą: www.mandymoorefans.com/details.php?image_id=3268 Bardzo ładna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś