mia_mia 09.07.20, 19:41 Mam teraz ściany pomalowane Para, ale malarz ich nie zna, BM chwali. Coś wiecie? Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 20:57 Mam Parę i jestem zadowolona, z tego co pamiętam to porównywalne marki, ta sama półka. Wybrałam Parę bo miałam bliżej do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 21:10 Mam BM, nie znam tej drugiej firmy. Mieszkanie z 2011 roku. Nie wiem o co pytasz w sumie. Moja architektka na nich pracowała i dlatego mam ją w mieszkaniu. Chyba dalej ich używa w swoich projektach. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 21:23 Mam BM ceramiczne i zwykłe - obie fantastyczne w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 21:32 Para nie znam, BM fantastyczny w utrzymaniu Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 21:55 valtho napisała: > Para nie znam, BM fantastyczny w utrzymaniu Parą mam pomalowaną ścianę przy kuchence, nic nie wsiąka. Zwykle czyszczę magiczną gąbką ( bo szybciej), nie wyciera się. Nie wyobrażam sobie, że może być farba jeszcze lepsza, więc nie będę zmieniać, a jeżeli wszyscy tak myśla o swoich farbach, to nie znajdziesz kogoś, kto wypróbował obie Odpowiedz Link Zgłoś
bananananas Re: Para czy Benjamin Moore 09.07.20, 21:58 bananananas napisała: > Parą mam pomalowaną ścianę przy kuchence, Zwykłą parą, nie ceramiczną, bo chciałam mieć matowo. Odpowiedz Link Zgłoś