Gość: przyczułka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:33 rewelacyjna...nie wiecie gdzie ja mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pump_it_up Re: czapka Brodki z Opola IP: *.broker.com.pl 11.06.05, 11:36 Nie wiem, ale tez bardzo mi sie podobala. Miala tez rewelacyjnie pomalowane oczy. W ogole sliczna z niej dziolszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: czapka Brodki z Opola IP: 82.160.7.* 11.06.05, 11:48 a jak sobie ślicznie godo- dykcja i ogólne zachowanie/obycie fatalne... Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Brodka bleee 11.06.05, 12:24 trzeba jeszcze dodat yyyyy przed każdym wyrazem,ogółem niedouczona prostaczka ale sadząc po wyniku to niewielu osobom jej zacofanie przeszkadza,a takie czapki są prawie w każdy sklepie poszukaj w hm dział męski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkybka plum Re: czapka Brodki z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:26 jest strasznie naturalna i co tu dużo mówić- bardzo fajna laska. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: czapka Brodki z Opola 11.06.05, 12:27 Też zwróciłam uwagę na tę czapkę i makijaż oczu. Brodka wyglądała bardzo ładnie. Podobał mi się też jej żakiecik, w którym pokazała się na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: czapka Brodki z Opola 11.06.05, 12:44 zalinkujeice jakieś fotki. a to Opole było? Matko te bachory mnie wykończą, człowiek się uwstecznia, ;) Ostatnią imprezą bardzo kulturalną jaką zaliczyłam i dłuuuuuuugo potem miałam koszmary senne nocne, dzienne i w międzyczasie była Eurowizja. A taka byłam ciekawa jakie cuda będą w Opolu :( Buuu. Co się czepiacie Brodzi, że nieobyta (przynajmniej młodziutka i domyta)? Szansonistka a nie kandydat na prezydenta, n'est pas? Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: czapka Brodki z Opola 11.06.05, 12:57 Nie oglądałam Opola ,ale znalazłam takie coś;) wiadomosci.wp.pl/gid,77161,fototemat.html Nie lubię sposobu bycia Brodki ,wydaje mi się taka zadufana ,"zadarty nos" etc. Nie mniej jednak ładne ma piosenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: czapka Brodki z Opola 11.06.05, 12:58 wiadomosci.wp.pl/gid,77161,fototemat.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianazludzen Re: czapka Brodki z Opola IP: *.arcor-ip.net 11.06.05, 16:33 bi.gazeta.pl/im/9/2761/z2761679G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zata Brodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:50 tandeciara i tyle,ktos pamięta jakie miała zeby jak przyszła na eliminacje do idola?dla tych co nie pamietają to przypomne że były "delikatnie" wybrakowane a te które pozostały były czarne,ciekawe co musiała robić 16-letnia pannica by do takiego stanu sie doprowadzic no i ten tatuaż w tak młodym wieku wszystko na pokaz i tyle,a teraz to ona jest wielka gwiazda bo zalicza sie do warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Brodka IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 11.06.05, 14:34 Moze poprostu ich nie myla a prochnica zrobila swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: czapka Brodki z Opola 11.06.05, 14:09 Wyglądała rewelacyjnie. Ona w ogóle ma ładną twarzyczkę i dlatego może sobie z nią robić, co chce. Ale miała dobry pomysł na strój, nie za powazny, nie za codzienny, ale taki trochę zadziorny. Dziewczęca wstążka zamiast paska i militarna czapka, warkoczyk i mocno podmalowane fosforyzującą zielenią oczy. Ale najbardziej podobały mi się jej podziękowania - Mamie, Bogu i publiczności :D to było takie emocjonalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: czapka Brodki z Opola IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 14:35 Powaznie podobal sie Wam jej makijaz? Moim zdaniem fatalny :/ Dwie zielone plamy zamiast oczu :/ Wg mnie; oszpecila sie. Tak jak i druga Monika; z Variusa. Tylko, ze ta miala dwie niebieskie plamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: czapka Brodki z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:44 makijaż ja makijaż brodka jak brodka ale ja chce jej czapke!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: czapka Brodki z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:45 chyba najblizsze dni spedze przeszukujac sklepy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czapka Brodki z Opola 12.06.05, 00:47 mysle podobnie jak ivre./zalozylam opolowy watek ale nie chwycil;)/ktos umalowal wszystkie dziewczyny a la panda.malo komu ladnie z takim limem;)))a czapka nie jest taka zwykla.mam podobna,orginalna chinska,ale ta bBrodki miala taki drapowany otok i to bylo piekne!a zakiecik jak od Jacobsa sprzed 2 chyba lat,ale fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: czapka Brodki z Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:43 Dziwie sę wam. Nic szczególnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @neta Re: czapka Brodki z Opola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:20 Mi też się nie podoba ale kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś