Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jest taki styl, bleeee

14.06.05, 14:20
    Było o stylu oazowym, a jak nazwać panienkę wystrojoną wyzywająco ( ostry
    makijaż, wysokie obcasy, krótka spódniczka) ale w rzeczy na pierwszy rzut oka
    marnej jakości. Wiecie o co mi chodzi, torebka pod kolor butów, ale z
    materiału udającego skórę o jakości dawnych okładek na zeszyty.
    Obserwuj wątek
      • Gość: piana Re: Jest taki styl, bleeee IP: *.dialin.heagmedianet.de 14.06.05, 14:44
        styl blacharski, "na blachare"
        • charade Re: Jest taki styl, bleeee 14.06.05, 16:26
          Styl bazarowy ?
          • etykietka Re: Jest taki styl, bleeee 14.06.05, 18:03
            No nie wiem jak go nazwać. Coś miedzy dziwką a kocmołuchem
            • Gość: Sineira Re: Jest taki styl, bleeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:21
              Nazwij to stylem taniej dziwki - po prostu.
              • Gość: Dagny Re: Jest taki styl, bleeee IP: 82.160.57.* 15.06.05, 12:38
                a jak wygląda styl drogiej dziwki?
      • Gość: Tabaka [...] IP: *.access.telenet.be 14.06.05, 18:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zettrzy Re: Jest taki styl, bleeee 14.06.05, 18:49
        przeciez tu chodzi o kontrast starania o elegancje z niska jakoscia materialow,
        o prosze:

"Wiecie o co mi chodzi, torebka pod kolor butów, ale z
        > materiału udającego skórę o jakości dawnych okładek na zeszyty"

pozowanie na cos wiecej niz nas stac - ja bym powiedziala tani snobizm
        • Gość: Yyyy... Re: Jest taki styl, bleeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 07:59
          Tirówka? ladacznica?
      • martika19873 Re: Jest taki styl, bleeee 15.06.05, 12:35
        No i co, moze taka dziewczyna ma lazic w jakis zgrzebnych "oazowych" ciuchach
        tylko dlatego ze nie stac jej na lepsze eleganckie? Wezcie sie zastanowcie co
        tu wypisujecie. Nie kazdego stac na drogie ciuchy wiec kupuje je na bazarze. A
        co do krotkiej spodniczki i obcasow to kazdy chodzi jak chce ubrany i nic
        nikomu do tego. Wasze opisywanie dziewczyn jako tirowki itp jest zenujace.
        Dodam ze sama nosze torebke udajaca skore bo nie mam pieniedzy na prawdziwa.
        Ale i tak mam to w nosie. Wazne jest jaki czlowiek jest w srodku a nie to czy
        ma "dobrej jakosci" ciuchy,czy nie.
        • etykietka Re: Jest taki styl, bleeee 15.06.05, 17:10
          martika19873 napisała:

> Nie kazdego stac na drogie ciuchy wiec kupuje je na bazarze. A
          > co do krotkiej spodniczki i obcasow to kazdy chodzi jak chce ubrany i nic
          > nikomu do tego. Wasze opisywanie dziewczyn jako tirowki itp jest zenujace.
          > Dodam ze sama nosze torebke udajaca skore bo nie mam pieniedzy na prawdziwa.
          > Ale i tak mam to w nosie. Wazne jest jaki czlowiek jest w srodku a nie to czy
          > ma "dobrej jakosci" ciuchy,czy nie.

Ja bym kupiła jedną lepszą torebkę w neutralnym kolorze niż kilka tanich
          obrzydliwych w różnych. Zresztą tu nie chodzi o brak środków, to żaden wstyd.
          Uważam,że chańbią pieniądze zdobyte w sposób nieuczciwy, a nie ich brak.
          Panienki które mam na myśli ubierają się w sposób krzykliwy i wyzywający, ale w
          ciuchy marnej jakości.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka