Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kelly Osbourne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:19
    Czyli nieodrodna córeczka Ozzy'ego. Co sądzicie o jej wyglądzie. Moim zdaniem
    jest nieco przerażająca. Już nawet nie chodzi o to, ze nie jest pięknością,
    ale ta cała upiorna stylizacja...
    Link dla niewtajemniczonych:
    news.bbc.co.uk/media/images/38051000/jpg/_38051104_kellyosbourne.jpg
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Kelly Osbourne 16.06.05, 18:21
        Czarne peruki i wielkie czerwone usta - Addams family!
      • zettrzy Re: Kelly Osbourne 16.06.05, 18:25
        moze upiorna stylizacja, grunt ze tata fajnie muzykuje
        • Gość: puma Re: Kelly Osbourne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:27
          to ma byc upiorna stylizacja??? nie badzcie smieszne...
          • Gość: anka Re: Kelly Osbourne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:28
            Jest przerysowana, z resztą to zdjecie to minimum jej możliwości. ;)
        • Gość: anka Re: Kelly Osbourne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:28
          Ja bym powiedziała, ze fajnie muzykował. :)
          • Gość: Klara Re: Kelly Osbourne IP: *.4web.pl 16.06.05, 18:34
            A kiedy umarł? Dzisiaj?:P
          • Gość: kum-nye Re: Kelly Osbourne IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 19:48
            Dzsiiaj też fajnie muzykuje:p
            • Gość: anka Re: Kelly Osbourne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:07
              A mi się obecna twórczość tak średnio podoba. :)
      • easier_to_fly A mnie ona bawi... 16.06.05, 18:34
        Bardzo chciałaby wyglądać jak rasowa supergwiazda. Jak widać, nie wychodzi jej,
        ale laska zdaje się tym nie przejmować. No i bardzo dobrze. Jest zabawna:) [mam
        na myśli wygląd].
      • Gość: pływaczka spojrzcie na te fotki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:18
        totalne bezguście... a wydawałoby się że mając TYLE kasy mozna wyglądac
        przynajmniej poprawnie...

www.nrk.no/img/286851.jpeg
        cache.eonline.com/Gossip/Answer/Images/210.osbourne.j.k.052504.jpg
        cache.eonline.com/Celebs/PartyGirl/Gallery2004/Images/osbourne.richie.081004.jpg
        us.ent4.yimg.com/tv.yahoo.com/images/he/photo/tv_pix/abc/life_as_we_know_it/kelly_osbourne/gallery_frankockenfels.jpg

• zettrzy Re: spojrzcie na te fotki! 16.06.05, 19:45
          Gość portalu: pływaczka napisał(a):

> totalne bezguście... a wydawałoby się że mając TYLE kasy mozna wyglądac
          > przynajmniej poprawnie...
          >

ja sie czesciej spotykam z pogladem ze majac mase kasy wyglada sie paskudnie,
          bo sie kupuje bezmyslnie i to co "trendne" a nie to co ladne i to co do siebie
          nawzajem pasuje
      • papryczka_ag Re: Kelly Osbourne 16.06.05, 19:38
        Mi się podoba jej żelazna konsekwencja w trzymaniu się konkretnej stylistyki. I
        bywa że ona mi się taka wystylizowana przesadnie podoba... Za jej muzyką nie
        przepadam, ale jej tatusia kocham bardzo.
        • Gość: Lenka Re: Kelly Osbourne IP: *.chello.pl 16.06.05, 20:35
          Kolejna tandeciara.Gruba,brzydka i do tego fatalnie ubrana.
          Nie wiem kto gorszy, ona czy jej braciszek.Gdyby nie tatuś wątpie by ktoś gadał
          o niej i jej muzyce.
      • n_nicky Re: Kelly Osbourne 16.06.05, 23:19
        Jest strasznie tandetna,ale może budzić sympatię,bo nie jest okładkową,do bólu
        sztuczną pięknością.Nie wstydzi się swojej figury,która daleko odbiega od
        klasycznych hollywoodzkich piękności.Wydaje mi się tylko,że jej kariera muzyczna
        jest trochę naciągana,ot zachciało się córeczce Ozzy'ego.Jej pierwsza płyta to
        była porażka,ale najnowszy singiel z drugiej płyty jest bardzo,bardzo fajny,choć
        nastąpił zwrot z muzyki rockowej w stronę elektronicznej,co może razić krytyków
        muzycznych.Ale czuć w tej piosence,nie tylko w teledysku,europejski klimat i
        utwór naprawdę może się podobać.Czy Kelly może się podobać,nie sądzę,ale to już
        temat na osobną dyskusję;)Mnie się jednak taka stylizacja nie podoba.
        • mijaczek Re: Kelly Osbourne 17.06.05, 00:04
          Kelly Osbourne [jak zreszta i jej braciszek, mamusia i ledwo trzymajacy sie
          pionu tatus] jest brzydka jak kupa i gruba jak typowa Amerykanka. Spiewac nie
          potrafi, jej "karierka" jest warta smiechu i generalnie rzecz ujmujac to ona
          soba nic nie reprezentuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka