a-n-d-u-u 21.06.05, 13:08 www.claudia.pl/bizz/claudia/a/tekst.jsp?place=bizz_claudia_main_a&news_cat_id=143&news_id=9058 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:10 ten link juz tu byl, a same kiecki takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:12 nieco tandetne w stylistyce Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-d-u-u Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:13 podejrzewam, że dla ciebie wszystkie sukienki sa tandetne, nieprawdaż? jesli nie to pokaż jakie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:14 Absolutnie nie wszystkie. Nawet założyłam wątek o mojej. Poszukaj sobie. Podobaja mi się sukienki ORYGINALNE a nie kolorowe szmaty jakich wszędzie pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-d-u-u Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:20 Gdzie ich pełno? W sklepach, zgadzam się z Tobą, ale nie na ulicy. Na ulicach dominuje dżins i do tego długie nogawki az do ziemi. Popatrz jak sie ubieraja kobiety do 30-tki. 90% nosi prawie takie same dzinsy cały rok. Czy nie czujesz, że "taka moda" jest nudna? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:21 A gdzie Ty chodzisz? Bo ja takie widuję w mnogości wielkiej i to codziennie... Może gap się na wszystkie panienki a nie tylko na te w spodniach... Zbytnia koncentracja na jednym powoduje pomijanie drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:23 CO TY Z TYMI DŻINSAMI??? A sukienki, które mi się podobają? Oto dwie: www.yoox.com/item/tskay/6558F54B/rr/1/codice8/340070892G/areaid/35/JEAN+PAUL+GAULTIER+FEMME/shopping/LONG+DRESSES.html www.yoox.com/item/tskay/6558F54B/rr/1/codice8/340053161N/areaid/35/COMME+des+GAR%C3%87ONS/fashion/LONG+DRESSES.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-d-u-u Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:30 Ok. są to bardzo ładne sukienki, tylko raczej wizytowe niz na codzień. W Claudii sukienki sa raczej do chodzenia na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:33 Lubię od czasu do czasu założyć ELEGANCKĄ i wyjściową sukienkę i dzięki temu czuc się wyjatkowo dobrze. Normalnie sukienka jest dla mnie absolutnie niepraktyczna, a wzornictwo tego typu sukienek mi się wyjątkowo nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: co sądzicie o tych sukienkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:42 Dla mnie fatalne a już napewno nie założyłam by je jako wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:39 O sukienkach powiem tyle, ze gina w tle - stylizacja beznadiejna. Lubie kolory i mnie podobaja sie takie: Milly Allen Schwartz Catherine Malandrino Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:51 to ja tak delikatnie-zeby mnie kochanica nie skarciła:)- nie są w moim stylu,nie były i nigdy nie będą. tak je troche czuć second hand'em. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:52 mówicie o tych z claudii czy tych z moich linków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:55 z claudii:) z Twoich - kremowa - cud miód i orzeszki. no i ta czarna która kupiłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:56 czarna jest moją faworytką :) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:54 przepraszam piszesz o ktorych sukienkach...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: co sądzicie o tych sukienkach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 13:52 O!Ta druga fajna. Andu masz jakąś sukienkowo-spódniczkową obsesję?Ja tam uwielbiam sukienki na lato(TYLKO na lato)i hmmm mój facet za nimi nie przepada (na mini na przykład ma coś w rodzaju alergii:)Często kieruję sie jego wskazówkami bo ma rewelacyjny gust i.. o dziwo andu, woli rybaczki i spodnie 3/4!!!Więc nie mierz innych swoją miarą mój drogi(Polki oziębłe bo noszą spodnie i inne bzdety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pumisia Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 13:56 te z claudii- że zacytuje Kazika ,,na głowie kwietny ma wianek , w ręku zielony badylek(...)".błe Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 14:11 Podoba mi się nr 3 ( o dziwo zielona i to tak zielona:P),nr 9,i nr 6 ta jaśniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 20:24 Misae, Schwartz i Malandrino - fiu, fiu, super sa! Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 20:29 Misae, Twoje są boskie! No, może oprócz tej drugiej:). Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 20:29 trzecia mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 20:27 Te Papryczki kompletnie mi się nie podobają. Te z Claudii są kobiece i romantyczne, ale tylko na lato. Bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kiczowate 21.06.05, 14:16 Miałam kiedyś kieckę (uwaga!KIEDYŚ!kiedy w sklepach indyjskich były jeszcze rzeczy w dobrym gatunku)do ziemi,na szerokich ramiączkach,z powiewającego materiału,w kolorze khaki (z uwagi na materiał - dość jasnym). Wszyscy faceci: TRUP! A tego tu szajsu bym nie chciała,nawet za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 17:03 Koleś, albo jesteś ślepy albo uprzedzony albo chodzisz nie tam gdzie trzeba i na skutek być może schizofrenii masz zwidy. Ja odkąd zrobiło się ciepło widuję ogromne ilości spódnic i sukienek. Lepiej do okulisty idź. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 19:25 podoba mi sie 3 i 6 ta czerwona.. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 19:28 niestety żadnej nie mogłabym ubrać do pracy :-( chyba, że z jakims sweterkiem na górę Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 19:32 a-n-d-u-u, a sam jakie sukienki i spodniczki lubisz nosic? takie krociotkie, czy takie cyganskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: co sądzicie o tych sukienkach? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 19:50 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 19:36 Nie podobają mi się. Coś ty się tak uparł,że wszystkie kobiety chodzą w dżinsach?? Facet,masz klapki na oczach,albo widzisz co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 20:23 podobaja mi sie te z nr 4 - bez ramiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 21:04 te z claudii brzydkie, nijakie, nudne, ze o calej stylizacji nie wspomnę. czerwona (CdG) fajna :))))))) kremowa byłaby niezła gdyby nie kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: co sądzicie o tych sukienkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:11 wkleiła się kremowa? miała być czarna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: co sądzicie o tych sukienkach? 21.06.05, 22:02 Niektóre ładne, ale większość tandetnych jak tegoroczna moda.... Odpowiedz Link Zgłoś