Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CIUCHLAND!!

23.06.05, 16:31
    Wczoraj kupiłam tam wymarzoną sukienkę dzinsową, której szukałam od lat!!
    Leży jak ulał- po prostu Moja Sukienka!!! Za 15 zł
    A dziś....spódniczka miniówka dzinsowa, ale jaka zarąbista!!! Kolor taki jak
    lubię, powycierana modnie/...za 8zł!!!!
    Chyba oszaleję ze szczęścia :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zielonooka Re: CIUCHLAND!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:08
        Nie wiem w zyciu nie bylam w ciuchlandzie...
      • Gość: anka Re: CIUCHLAND!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:07
        ech, rozumiem Cię - ja też strasznie się zawsze cieszę jak kupię coś za parę
        złotych - markowy, fajny ciuch, za który w sklepie trzeba dać kilka stów.
        Jestem zwolenniczką ciuchbudy - sprawia mi ogromną przyjemność kupić coś b.
        tanio
      • idka20 Re: CIUCHLAND!! 23.06.05, 18:20
        a ja chcialabym miec wasza cierpliwosc do szukania. kiedys weszlam do ciucholandu skuszona opowiesciami, jednak po 5 minutach przerzucania sterty ciuchow po prostu mi sie odechcialo. nie mam do tego natchnienia;) a moze za szybko sie zniechecilam nie znajdujac niczego ciekawego w stercie szmat... i ten ciucholandowy zapach troche mnie odstrasza :/
        • marvellous Re: CIUCHLAND!! 24.06.05, 18:21
          Są ciucholandy, w których wszystko jest poprzewieszane na wieszaczkach -
          tak, ze czujesz się jak w "normalnym" sklepie :))).
      • Gość: k_m_m Re: CIUCHLAND!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:42
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662
        • kasiunia62 Re: CIUCHLAND!! 24.06.05, 17:26
          no zapach jest ohydny!! piorę kilka razy i moczę w zapachowym płynie.
          Sukienka wszytkim się podoba, każdy mysśli że w jakimś sklepie :)
          Zabieram ją nad morze
          Pozdrawiam
      • osmiornica_80 Re: CIUCHLAND!! 26.06.05, 15:29
        moja koleżanka prowadzi taki sklep, zawsze jak ma dostawę towaru daje cynk... a
        ja... jak po swieże bułeczki... Ma wszystko wyprane i wyprasowane, ładnie
        pachnące, każda rzecz na osobnym wieszaku. Wychodze ze sklepu z dwiema
        reklamówkami ciuchów a płace... no moze 80, 100 zł. A kto widzi że to z
        ciucharni???
        • Gość: karola Re: CIUCHLAND!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.05, 15:34
          a gdzie ten ciuchland?nie byłam i nie udało mi sie nogdy w uzywanym nic fajnego
          kupić ;-(
          • charade Re: CIUCHLAND!! 26.06.05, 15:37
            Gratuluję i zazdroszczę, bo ja ciuchlandów nie znoszę. Te sterty niemodnych,
            wielgachnych i śmierdzących ubrań z lat 80, bleeee. Musiałabym chyba mieć
            koleżankę pracującą w jakimś szmateksie, która by mi odłożyła najlepsze kąski,
            bo inaczej to nie ma sensu.
            • klarak Re: CIUCHLAND!! 26.06.05, 15:39
              widocznie chodzisz do tzw. ciuchow niemieckich albo holenderskich, a nalezy do
              angielskich...
          • osmiornica_80 Re: CIUCHLAND!! 26.06.05, 15:49
            No ten jest w Jeleniej Gorze, a dokładnie w Piechowicach ;-) Własciwie w każdym
            można coż wyszperać, trzeba mieć tylko troche cierpliwości ;-) i wolnego
            czasu...
            • kasiunia62 Re: CIUCHLAND!! 04.07.05, 21:08
              heeh no i kolejny zakup :) Dzinsy obcisłe biodróweczki leżą jakby druga moja
              skóra!!!! 11 zł :D lalalaalalaa i wcale niezniszcznone
              • Gość: anka Re: CIUCHLAND!! do kasiunia62 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:31
                Czy ty tylko ubierasz sie w lumpeksach ze az tak cie to podnieca.Przeciez tam
                mozna dostac grzybicy .
                • mimotka Re: CIUCHLAND!! do kasiunia62 05.07.05, 10:27
                  grzybicy można się nabawić na basenie:P ale na pewno nie w cichlandzie!!! :)
                • Gość: ciuszek Re: CIUCHLAND!! do kasiunia62 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.05, 12:38
                  W lumpeksach wszystko jest wydezynfekowane - stąd ten charakterystyczny zapach.
                  Poza tym wszystko należy prać przed założeniem. Nie ma wtedy możliwości
                  zarażenia się czymkolwiek, chyba że manią kupowania w takich sklepach :)
                  Co innego lumpeksowe buty - nie powinno się ich tam sprzedawać...
      • Gość: zuzaba Re: CIUCHLAND!! IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 05.07.05, 13:34
        Rozumiem w pełni Twą radość:)
        Ja wczoraj w ciuchlandzie kupiłam śliczny szydełkowy płaszcz do pół łydki,
        czarny, z rozszerzanymi rękawami i dołem, ażurowy.
        Cieszy mnie to niezmiernie.
        • kasiunia62 Re: CIUCHLAND!! 09.07.05, 06:45
          no bez przesady! mam sporo normalnych ciuchów a te z ciucha to kilka szmatek!
          Ale jestem z nich bardziej zadowolona niż z tych z normalnych sklepów!
          a grzybicy jeszcze nie dostałam
          • Gość: maggi Re: CIUCHLAND!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:17
            Ja Ciebie w pelni rozumiem:) co prawdo rzadko moge cos tam znalezc dla siebie i
            tez nie tak czesto tam zachodze, ale ostatnio udalo mi sie kupic super bluzeczke
            i marynarke, znanych firm i to prawie za grosze, w ogole nie zniszczone i jestem
            bardzo zadowolona:)
            • Gość: Ada Re: CIUCHLAND!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.07.05, 08:48
              Ja za 70 zł kupilam sobie prosty grafitowy płaszczyk na zimę z C&A. Taki sam w
              firmowym sklepie widzialam za 450 zł. Dodam że jest jak nowy i ma fajny
              fason.Jestem zadowolona też z dwóch bluzeczek z Wero Mody i Zary za 15 zł
              każda. Czasami naprawdę warto zaglać do "Pewexów"!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka