Gość: Zielonooka IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markizza Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:31 z Nim:) Miejsce najmniej istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:37 Oooo...rozumiem. Nie dociekam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:40 A Ty Zielonooka, gdzie się wybierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: marie4!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:39 O fajnie...Tunezja byłam 2 lata temu w Hamammecie było naprawdę świetnie...ale ponoć Monastir jest jeszcze piękniejszy bardzo Ci zazdroszczę:). Koniecznie skorzystaj z wycieczki na Saharę (wycieczka jeepami po oazach, wizyta w domu Berberów, przejażdżka wielbłądami) oraz do Kartaginy (wręcz pachnącej historią). Pozdrawiam serdecznie. W razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj! W tym roku wybieram się do Hurghady w Egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie4 do Beaty :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:55 a ja miałam już okazję odwiedzić Hurghadę oraz Sharm el Sheikh w Egipcie :-) zapewniam Cię,że będziesz bawiła się znakomicie, Egipt jest piękny. Skorzystaj z wycieczki do Luksoru - organizowane są one tylko z Hurghady, odległość z Sharm na nie nie pozwala. Więc masz okazję - do Luksoru warto się wybrać ,naprawdę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:45 A ja mam dosc napiety terminarz:-) przedwczoraj wrocilam z mojego domu we Francji, 17lipca wyjezdzam(wylatuje:)) na Cypr na dwa tygodnie. 5 sierpnia wycieczka (na szczescie bez przewodnika:)) po calej Europie. Tak jakies dwa tygodnie. Ja, moj maz i moja cora. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martika19873 Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 15:05 Zazdroszcze wam kobietki...ja chyba nigdzie w tym roku nie pojade:( Usilnie staram sie znalezc osobe ktora chcialaby pojechac w Tatry,ale w sumie to nikt z moich znajomych nie lubi gór :/ Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 15:17 Tatry to najpiękniejsze miejsce w Polsce,jeżdżę tam co roku,a w tym roku wybieram się prawdopodobnie we wrześniu:) A w lipcu,po rekrutacji na studia-Francja z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:06 No, czemu nikt nie chce z toba jechac?:( Tatry sa piekne! Bylam tam w ciagu roku ''szkolnego'' (niestety juz nie dla mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulina Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 81.240.248.* 06.07.05, 15:32 Bruksela, a potem Węgry. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 20:07 Pieniny, Tatry, Wiedeń, Słowacja Odpowiedz Link Zgłoś