Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie spedzicie URLOP? n/t

IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:20
    Obserwuj wątek
      • marie4 Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 12:21
        Tunezja - Monastir.
      • Gość: markizza Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:31
        z Nim:) Miejsce najmniej istotne.
        • Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:37
          Oooo...rozumiem. Nie dociekam:-)
          • Gość: Beata Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:40
            A Ty Zielonooka, gdzie się wybierasz??
      • Gość: Beata Re: marie4!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:39
        O fajnie...Tunezja byłam 2 lata temu w Hamammecie było naprawdę świetnie...ale
        ponoć Monastir jest jeszcze piękniejszy bardzo Ci zazdroszczę:). Koniecznie
        skorzystaj z wycieczki na Saharę (wycieczka jeepami po oazach, wizyta w domu
        Berberów, przejażdżka wielbłądami) oraz do Kartaginy (wręcz pachnącej
        historią).

Pozdrawiam serdecznie. W razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj!

W tym roku wybieram się do Hurghady w Egipcie.
        • Gość: marie4 do Beaty :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:55
          a ja miałam już okazję odwiedzić Hurghadę oraz Sharm el Sheikh w Egipcie :-)
          zapewniam Cię,że będziesz bawiła się znakomicie, Egipt jest piękny. Skorzystaj z
          wycieczki do Luksoru - organizowane są one tylko z Hurghady, odległość z Sharm
          na nie nie pozwala. Więc masz okazję - do Luksoru warto się wybrać ,naprawdę :-)
      • Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 172.28.64.* 06.07.05, 12:45
        A ja mam dosc napiety terminarz:-) przedwczoraj wrocilam z mojego domu we
        Francji, 17lipca wyjezdzam(wylatuje:)) na Cypr na dwa tygodnie. 5 sierpnia
        wycieczka (na szczescie bez przewodnika:)) po calej Europie. Tak jakies dwa
        tygodnie.
        Ja, moj maz i moja cora.
        Pozdrawiam
      • martika19873 Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 15:05
        Zazdroszcze wam kobietki...ja chyba nigdzie w tym roku nie pojade:( Usilnie
        staram sie znalezc osobe ktora chcialaby pojechac w Tatry,ale w sumie to nikt z
        moich znajomych nie lubi gór :/
        • n_nicky Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 15:17
          Tatry to najpiękniejsze miejsce w Polsce,jeżdżę tam co roku,a w tym roku
          wybieram się prawdopodobnie we wrześniu:)
          A w lipcu,po rekrutacji na studia-Francja z koleżanką.
        • Gość: Zielonooka Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:06
          No, czemu nikt nie chce z toba jechac?:( Tatry sa piekne! Bylam tam w ciagu
          roku ''szkolnego'' (niestety juz nie dla mnie:))
      • Gość: Agulina Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t IP: 81.240.248.* 06.07.05, 15:32
        Bruksela, a potem Węgry.
        • miska_malcova Re: Gdzie spedzicie URLOP? n/t 06.07.05, 20:07
          Pieniny, Tatry, Wiedeń, Słowacja
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka