kochanica-francuza 14.07.05, 20:02 Trzydziestka bez kasy to juz żałość i żenada do sześcianu! Tylko sznur.. jutro kończę 31... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:02 a ja w tym roku skończyłąm 32! I co???? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:12 miska_malcova napisała: > a ja w tym roku skończyłąm 32! I co???? :-D ale może kasę masz? bo mnie ostatnio brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:38 wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to, że mam kasę :-) spłacam pożyczki i kredyt hipoteczny Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:03 tam sznur zaraz bys chciala ;). zyczenia bede skladac jutro :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:07 a ja niedawno 20 skonczylam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:10 A ja 16 w pażdzierniku .I kurna ,nienawidzę tego wieku. Mnie ma to jak świrująca cera i włosy,love story,kłótnie z rodzicami,obowiązek nauki,odchudzanie się,o rany... Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 11:49 uwazaj bo swiecaca cera moze pozostac na zawsze...z czego powinnas sie raczej cieszyc (jesli nie masz problemow z tradzikiem), bo wlasnie taka cera choc teoretycznie przysparza problemow nastolatkom, pozniej wyglada swiezo, ze tak powiem :o) ale pewnie ty sie nie przejmujesz co bedzie potem :o) jak kazda nastolatka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:10 Uwazam,że to najlepszy czas dla kobiety.Przynajmniej dla mnie byl tak gdzies do 35.A problemy ma sie zawsze,dzisiaj takie jutro inne.Zyczę wygranej w totolotka,jeśli to Cię uszczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 14.07.05, 20:11 hepi bersdey tu ju, hepi bersdei tu ju, hepi bersdej to kochanica, hepi bersdej to ju wiesz ile ja mam na koncie? mniej niż zeroooo, ale ja mam jeszcze 4 lata do 31 i do tego czasu będę milionerem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.07.05, 20:15 nie piernicz:)) i wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.promax.media.pl 14.07.05, 20:16 znam lepsze prezenty na urodziny niz sznur :) np. zyczenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luljanna cos lepszego niz sznur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:25 No to wszystkiego najlepszego!!! :))) I mozesz sobie wybrac exkluzywny prezent: 1.www.allegro.pl/show_item.php?item=56432247 2.www.allegro.pl/show_item.php?item=57372612 3.www.allegro.pl/show_item.php?item=57533772 Do mnie mimo wszystko przemawia nr.1- weri oridżinal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: cos lepszego niz sznur 14.07.05, 20:29 Gość portalu: Luljanna napisał(a): > No to wszystkiego najlepszego!!! :))) > > I mozesz sobie wybrac exkluzywny prezent: > 1 Fundujesz?;-) Wybrałam buty Everlast , ale nie wiem, gdzie ich stronka, żeby je wkleić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luljanna Re: cos lepszego niz sznur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:34 Oj tam buty Everlast, w takich weri trendi japonkach Lui Witona to na bank bys znalazla szejka- milionera i bylaby bogata 30-latka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 20:30 czyli tez rak? ja dzisiaj skonczylam 24. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:33 Gość portalu: ziereal napisał(a): > czyli tez rak? > ja dzisiaj skonczylam 24. wszystkiego! a moja Przyjaciółka 26. raczyca jak byk, że tak powiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:37 piekny wiek! a kasą sie nie przejmuj ;) tu masz cos do refleksji urodzinowej: www.zuk.neostrada.pl/klara/asymetria/index.htmlpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:39 klarak napisała: > piekny wiek! > a kasą sie nie przejmuj ;) > tu masz cos do refleksji urodzinowej: > www.zuk.neostrada.pl/klara/asymetria/index.htmlpozdrawiam pokazało mi, że błąd - o tym mam snuć refleksje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 20:40 to pozdrawiam wytnij ;) no. dzieki za zyczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:41 he, he, "pozdrawiam" do linka wlazlo... www.zuk.neostrada.pl/klara/asymetria/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:45 klarak napisała: > he, he, "pozdrawiam" do linka wlazlo... > www.zuk.neostrada.pl/klara/asymetria/index.html to twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:50 klarak napisała: > moje o żesz! Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 21:05 alez mi sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:40 a ten sznur, to z jedwabiu ma być? czy satyny? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:46 miska_malcova napisała: > a ten sznur, to z jedwabiu ma być? czy satyny? :-D "Jak sznur jedwabny z rąk padyszacha gdy niemy Tatar przyniesie" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:48 Skleroza nie boli:))) Wiec jezeli jutro zapomne zlozyc Ci zyczenia, to robie to dzisiaj: Zdrowka, szczescia, pomyslnosci, Pociechy z dzieci-jezeli je oczywiscie masz- A tak nawiasem: willi z basenem, Porshe'aka w garazu, gory ciuchow, kosmetykow, super faceta i no i kasy, zeby to wszystko oplacic;-) I zeby kupowac inne do kolekcji:))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 20:50 Gość portalu: Zielonooka napisał(a): > Skleroza nie boli:))) > Wiec jezeli jutro zapomne zlozyc Ci zyczenia, to robie to dzisiaj: > Zdrowka, szczescia, pomyslnosci, > Pociechy z dzieci-jezeli je oczywiscie masz- > > A tak nawiasem: willi z basenem, Porshe'aka > w garazu, gory ciuchow, kosmetykow, super > faceta i no i kasy, zeby to wszystko > oplacic;-) > I zeby kupowac inne do kolekcji:))))) > > Pozdrawiam dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:54 A prosze bardzo:) Nie ma za co:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 21:01 kochanica, kochanica niech zyje zyje nam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:05 To moze pospiewamy?? :) STO lat, STO lat niech zyje, zyje nam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 22:19 przyszykowalam! wlasnej roboty! jako prezent na urodziny, jest slicznie opakowany i zawiazany na kokardke i dokladam go do zyczen, naj naj naj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 14.07.05, 22:33 wiem, sznur mogę Ci uszykować, a nim związanych dwóch Francuzów do koloru do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: 83.238.121.* 14.07.05, 22:43 Kochanico chociaz rzadko tutaj bywam to zawsze z przyjemnoscia czytam twoje posty :) zycze ci wszystkiego najlepszego, najwiekszego, najslodszego, najpiekniejszego, najcudowniejszego, duuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzoooooooooooooo zrowka no i kasy oczywiscie!!! zapomnij o sznurze, bedzie lepiej, no chyba, ze to ma byc nowy element stroju ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 22:49 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Kochanico chociaz rzadko tutaj bywam to zawsze z przyjemnoscia czytam twoje > posty :) zycze ci wszystkiego najlepszego, najwiekszego, najslodszego, > najpiekniejszego, najcudowniejszego, > duuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzoooooooooooooo zrowka no i kasy oczywiscie!!! > zapomnij o sznurze, bedzie lepiej, no chyba, ze to ma byc nowy element stroju ; > ) > > Pozdrawiam! no jak miło:-) a oni tam się bawią, Bastylię burzą, a ja nie mogłam pójść , bo: - zapomniałam zrobić rezerwację - nie miałam z kim (w ogóle z kimś, niekoniecznie facet) - knajpa jest tuż obok mojego dawnego liceum, bleeeeee, i nie mogłabym się dobrze bawić. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Idę popłakać na francuskim forum... Może jutro ktoś odpisze, jak wytrzeźwieją...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: 83.238.121.* 14.07.05, 23:04 Bastylia??? hmm....czy ja dobrze mysle, kochanico jestes z Lublina??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 23:06 Gość portalu: Martyna napisał(a): > Bastylia??? hmm....czy ja dobrze mysle, kochanico jestes z Lublina??? :) yyy? Lublin piękne i zielone miasto, ale ja jestem wawianka a Bastylia tu: www.hightowertrail.com/Bastil.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.05, 23:05 Kochanico wszystkiego naj...!!!!! A w szczególność jakiegoś przystojnego, bogatego francuza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 23:06 Gość portalu: olla napisał(a): > Kochanico wszystkiego naj...!!!!! A w szczególność jakiegoś przystojnego, > bogatego francuza...:) Mmmmmmmmmmmmmm... Dzięki, dzięki!!! Naprawdę mi miło! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 może byc taki:-))) 14.07.05, 23:16 tinyurl.com/95pe7 Żartuje oczywiście:-)) Ja też się tak nijako czuje za niecały miesiac 25, to tez jakaś taka granica, ĆWIERĆ WIEKU!! A Tobie zycze wszystkiego naj, przepięknych i trendnych ciuchów za grosze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: może byc taki:-))) 14.07.05, 23:19 eee, myślałam, że to będzie Francuz;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan Re: może byc taki:-))) IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.05, 23:30 80.55.56.30/zulugula/public_html/galeria/g6.jpg ten pan jest wprawdzie kanadyjczykiem...:) Co myslisz Kochanico, moze byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: może byc taki:-))) 14.07.05, 23:33 Gość portalu: morgan napisał(a): > 80.55.56.30/zulugula/public_html/galeria/g6.jpg > ten pan jest wprawdzie kanadyjczykiem...:) Co myslisz Kochanico, moze byc?? na grzyba mi kanada? ale pan całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: może byc taki:-))) 14.07.05, 23:59 dlaczego tak na Francuza uparta jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: może byc taki:-))) 15.07.05, 00:07 umaa napisała: > dlaczego tak na Francuza uparta jestes? ech...to dłuższa historia... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: może byc taki:-))) 15.07.05, 00:10 ok... nie wnikam, ale moze ta Twoja druga polowka jest gdzies blisko Ciebie, a Ty GO nie dostrzegasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 14.07.05, 23:28 Droga Kochanico, wszystkiego NAJ i 100 lat, podobno życie zaczyna się po trzydziestce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight polnoc 15.07.05, 00:00 kochanica, niech Ci gwiazdka pomyslnosci! :) [nigdy nie zagasnie] Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 00:01 gratuluje! zycie zaczyna sie po trzydziesce, wszystkiego najlepszego zycze Odpowiedz Link Zgłoś
poline Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 00:23 Myślę ,że dostaniesz sznur życzeń ;)) Wszystkiego naaaajlepszego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:32 wszystkiego naj moja rówieśnico!!! A kasą się nie przejmuj - 31 lat bez kasy to w tym kraju raczej reguła, której i ja się niestety poddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 00:35 Dołączam do życzeń. Serdeczności i żeby Ci się wiodło. :))) p.s. Jam także raczyca. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalala10 Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 11:09 a ja w grudnio dopiero koncze 16:((((((( juz bym wolala 30!zazdroszcze, serio! wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajnajlepsiejszego:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 11:15 Wszystkiego najlepszego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:19 stolarz, stolarz niech żyje żyje nam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: No, dziewczęta! szykujcie mi sznur! 15.07.05, 11:57 wszystkiego... a ten sznur to jest tylko i wylacznie dla "Siuski"... Odpowiedz Link Zgłoś