Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CO MACIE NA SOBIE?

17.07.05, 23:22
    Obserwuj wątek
      • Gość: malaga Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:24
        piżamę
      • Gość: powerpuffgirl Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:25
        koszulkę mamy sprzed 25 lat z napisem "istanbul turkye" i czarne jedwabne bokserki
        • kalinakalina Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:29
          ja psa szarika na kolanach, spodnie najwygodniejsze na swiecie, bluzko nie
          bluzka ( roz tak jakby...)
      • umaa Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:33
        kapcie ktore kupilam tacie pod choinke ale okazaly sie na niego zamale wiec ja
        w nich chodze, spodnie dresowe (ale to taki dresik miejski) oraz bluzke do
        golfa, poprzedniczki marek ubran nie podaly wiec i ja tego nie zrobie
      • jaleo Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:58
        No tos mnie przylapala niewyjsciowo ;-) Podkoszulka bawelniana koloru
        malinowego i do tego sprane granatowe spodnie bawelniane, takie a la dresowe,
        tylko szerokie na dole.
      • aretse11 nic..leze nago w lozku:) 18.07.05, 00:22
        • Gość: gosia Re: nic..leze nago w lozku:) IP: 84.13.27.* 18.07.05, 00:41
          oj,a ja mam swoje ulubione spodnie szerokie i biala koszulke na ramiaczkach i
          nie mogeeeeeeee zasnac bo kompletnie nie chce mi sie spac a rano musze wczesnie
          wstac i chyba bede chodzic na rzesach hehe
          no w kazdym razie zycze milej nocy i kolorowych snow
      • kochanica-francuza Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 00:39
        koszulę nocną
        • Gość: gosia nie leze nago;)))))))))))))) IP: 84.13.27.* 18.07.05, 00:42
          male sprostowanie w temacie
      • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 00:56
        wlasnie teraz?
        klapki i sukienke-worek na ramiaczkach
        • Gość: filia Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:23
          Jak to? Wkładki też nie trzeba?!
          Przecież tak bez wkładki to grzech. Przynajmniej twierdzi tak mnóstwo lasek na
          forum.
          • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 01:59
            wkladki do czego? klapek czy tego worka? bo w klapkach mam teraz stopy a w worku
            siebie, to jeszcze jak doloze jakas wkladke bedzie bardzo ciasno
      • r.richelieu POT 18.07.05, 01:50
        czyli Potężną Ochotę na To
        • zettrzy Re: POT 18.07.05, 02:01
          r.richelieu napisała:

> czyli Potężną Ochotę na To

brzmi kryptycznie - co to jest TO? chyba nie TO z reklamy Coca-Coli? (Coca-cola
          to jest TO)
          • r.richelieu Re: POT 18.07.05, 02:12
            wszyscy wiedzą co to jest TO, bo w każdej ideologii i w każdym łbie jest
            eufemistycznym skrótem na określenie CZEGOŚ czego nie potrafimy wyartykułować,
            wstydzimy się, mamy na końcu języka itd. W każdym razie, biorąc do kupy,
            otrzymujemy wybuch i zahamowanie w jednym zdaniu, coś jak śledź z dżemem
            zamiast z wódką.
            • zettrzy Re: POT 18.07.05, 02:19
              ale ja jestem blondynka... mnie trzeba lopata...
              sledz z dzemem, hmm, powiadasz? jak znam zycie z tego mozna zrobic nowy przeboj
              kuizinarny, sprzedac go za wielkie miliony, a potem zyc dlugo i szczesliwie
              • r.richelieu Re: POT 18.07.05, 02:30
                co Cię trzeba łopatą? z tego też można zrobić nowy przebój seksualny
        • Gość: zuzaba Re: POT IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 18.07.05, 14:26
          To chyba pomyliłaś portale. Może jakiś sex.pl albo randka.pl? Tak w ciemno
          strzelam, bo nie korzystałam. Ewntualnie w googlach poszukaj.
          • r.richelieu Re: POT 18.07.05, 15:14
            więc Tobie TO nie kojarzy się z coca cola to jest to. Jakie to to wieloznaczne
            i zawsze można kota ogonem obrócić;)
            • zuzaba Re: POT 18.07.05, 15:22
              Nie piję coca coli, prawie nie oglądam tv, nie oglądam reklam.
              Masz rację, zawsze można kota ogonem obrócić;)
      • anulka_22 Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 11:42
        koszulke nocna niebieska na ramiaczkach w zolte kfiatki :)
        i niezastapione na upaly japonki inblu
        jednym slowem, niezly zestaw:)
      • misscraft Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 12:44
        Aktualnie fioletowo-różową wzorzystą spódnice do kostek i biała bawełnianą
        podkoszulke na ramiączkach,nie licze bielizny:)
        • kraxa spodnie 3/4 Isabel Kristensen wkolorze Khaki 18.07.05, 12:46
          Czerwony T-shirt reserved, drewniaki z tajlandii i zielone kolczyki Kotlonkowej
          z wylgarni :)
          • lunalovelight a ja zem przyodziana w... 18.07.05, 14:43
            jasnozielone 'polo' bez rekawow h&m [jak na h&m zastanawiajaco dobrej jakosci ta
            bluzka :D]
            jeansowa spodnica esprit
            plaskie klapki z jasnozielonymi kwiatkami [klapki typu jeden pasek
            przytrzymujacy stope + jeden malenki na duzy palec :), za pierwszym 'chodzeniem'
            zmasakrowaly mi niezle odnoza...]
            wiszace, turkusowe kolczyki i maly pierscionek z turkusem [pierscionek od taty,
            nosze go, chocby nie wiem, jak do niczego nie pasowal :D]
      • Gość: zuzaba Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 18.07.05, 14:31
        Rano miałam białe, lniane spodnie, brązową lniano-jedwabną spódnicę do kolan,
        biały, bawełniany top wiązany na szyi, sportowe, brązowe sandały, torebkę-
        konduktorkę w kolorze świńskiej skóry, brązowe, drewniane bransoletki,
        drewniany, okrągły wisior na rzemyku, pierścionek srebrny z bursztynem i takież
        kolczyki, obrączkę. A, i jeszcze brązową chusteczkę na głowie. I okolary w
        brązowej oprawie.
        Teraz sie wykąpałam i jeszcze nie wiem, czy coś się zmieni, zalezy od pogody,
      • mantha Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 15:31
        Biala spodnice, czerwona bluzke, biale buty, czerwone paznokcie, wlosy w ogon,
        wygladam troche jak flaga narodowa :-)
        • lunalovelight :D 18.07.05, 15:35
          cholera, ja tez lubie takie zestawienia i potem caly czas pytam znajomych: "ale
          na pewno nie wygladam jak flaga narodowa?" ;).
          • Gość: Łodzianka Re: :D IP: *.astral.lodz.pl 18.07.05, 16:49
            gatki i japonki - upaly wrocily ;|
        • aaagus Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 23:45
          he he ja tez w barwach narodowych: czerwone szorty (cały rok polowalam żeby
          takie fajne kupić) i biała bluzkę bez rękawów ze slonkiem :D
      • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 17:29
        1) dlugi po kostki wor z bladoniebieskiego lnu
        2) lapis w wisiorku na szyi, w bransoletce i w pierscionku
        3) Honeysuckle & Jasmin Jo Malone
        4) bezowe klapki ze skorzanych sznureczkow
        5) okulary bezoprawkowe
        • Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 18:35
          uwielbiam sukienki worki, szczególnie lniane :) bardzo podoba mi się Twoje
          zestawienie, mimo że nie sama nie noszę kolorów :)
        • Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:15
          o wlasnie, mam pytanie zettrzy gdzie mozna kupic ladny, dobry gatunkowo len.
          Chodzi mi o taki z faktura, miesisty, albo ten delikatny ale nie jak
          przescieradlo, i kolory (sliwki, czekolady, szarosci, oliwki, niebieskosci,
          beze) Moze byc mieszany np. z jedwabiem, polyskliwy. Z gory dziekuje.
          • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:26
            Gość portalu: stina napisał(a):

> gdzie mozna kupic ladny, dobry gatunkowo len.

nie wiem jakie sklepy sa u Ciebie - zacznij od JoAnn Fabrics, to jest chain i
            powinien byc wszedzie, maja bardzo duzy wybor materialow i wiele bardzo
            ladnych, a potem rozejrzyj sie za innymi sklepami w okolicy
            ja kupuje w szmata district, ale nie wiem czy byloby Ci wygodnie dojechac do
            NYC, no i nigdy nie wiadomo co moga miec kiedy - wiec jak sie trafi ladny
            material, kupuje go od razu, inaczej wiecej go juz nie zobacze
            • Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:29
              Jest JoAnn. Ostatno jak tam bylam kupilam takie krowie dzwonki na pastuchu....
              Tiaaa sklep pasmanteryjny. Dzieki, przejade sie dzis. Poszukam. Do NYC tak ale
              mam kupe innych miejsc do "ogladniecia", a propos tego, tak mowia na Slasku.
              Mam kolezanke stamtad uniej to nagminne. Trudno mi zwrocic uwage bo w koncu ja
              mowie kartofle a nie ziemniaki.
              • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:42
                > mam kupe innych miejsc do "ogladniecia", a propos tego, tak mowia na Slasku.

a w Lublinie, Kielcach, Poznaniu, Warszawie oraz wsrod Polakow repatriowanych z
                Litwy i Ukrainy ta forma byla uznana za brzydki blad, albo zart jezykowy
      • Gość: fenix Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: 193.28.226.* 18.07.05, 17:53
        Zaczne "od dolu" ;)
        - czarne klapeczki AnnTaylor
        - spodnica w kolore ecru, rozszerzana, plisowana z elementami haftu (strasznie
        smieszna, wyciagnieta do mamy z szafy ;)
        - czarna bluzka Vero Moda zapinana na guziczki do polowy, od polowy sciagana i
        marszczona
        - bizuteria

• Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 18:33
        w pracy: czarne lniane spodnie, czarną koszulkę bez rękawów, czarne mokasyny na
        gołe nogi, czarny luźno tkany lniany szal, prawie bez makijażu, perfumy skin
        trusardi, srebro

teraz w domku: granatową sukienkę bardzo mini, bez makijażu, perfumy uleciały :)
        • Gość: NADOBNA Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:41
          ukochane Replay które własnoręcznie porozdzierałam,nisko opuszczone na
          biodrach,lekko podwinięte,jasne
          biały t-shirt bez rękawków lekko odkrywa brzuch,a właściwie jego namiastkę
          czarne flip flops cobian
          brązowy skórzany pasek z wojny(sprezentowany przez pradziadka koleżanki)
          kitka na boku,gumka różowy kiwiat hawajski,grzywka
          torebka skórzana ciemna z podopinanymi kolorowymi breloczkami

• Gość: nadinka Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.bpl.vectranet.pl 18.07.05, 19:04
        w pracy: biale spodnie, takie niby bojowki, ciemnozielona bluzka, torba i pasek,
        na nogach japonki
        teraz pomaranczowe spodenki, nie dosc, ze lonowki to ledwie za tylek i bialy
        podkoszulek na ramiaczkach
      • Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:10
        czekoladowe szarawary za kolanko, koszulka bez rekawow - beziowa. Kawalki
        bursztynow na sznurkach. Japonki czekoladowe z aplikacja z drewnianych
        koralikow. Nie-burza blond wlosow, ostatnio jasniejszych przez sloneczko.
        Makijaz mini mini - rzesy.
      • mausi5 Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:20
        Biala lniana spodnice za kolano z falbanka, szary top, biale japonki, wsciekle
        zielona duza zamszowa torbe, wsciekle zielone wiszace kolczyki z delikatnych
        koralikow.
        Brzmi jakby nic nie pasowalo do niczego, ale nie wyglada zle :-)
      • Gość: Ivre Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.07.05, 20:32
        - brazowa dzinsowo-sztruksowa mini
        - rozowo- fioletowa (a co! :P) bluzke
        - bielizne tez mam :P
        - a butow nie mam, bo w domu chodze boso :)
      • zloty_delfin Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 23:09
        Zółta w niebieskie kwiatki koszulka nocna na ramiączkach, bawełniana, satynowy,
        granatowy szlafrok, przed chwilą skończyłam lakierować paznokcie u nóg (french).
        • edavenpo Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 23:18
          Zielona tunike wiazana z tylu Diesel i dzinsy tez Diesel, bezowe cizemki Campera, kurtke Diesla.... Wiem -
          nudne ale uwielbiam ta marke ;-)
      • Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 18:14
        czarne stringi
        czarną koszulkę na ramiączkach (hehe, Niemcy to nazywają "spaghetti-koszulka",
        trafiona nazwa :)
        okulary korekcyjne w metalizujących oprawkach
        "paluchy" korekcyjne do halluksów
        cholera, potrzebowałabym jeszcze coś korekcyjnego na zgarbione plecy
      • zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 19.07.05, 20:43
        ubranko pracowe na goracy dzien:
        1) dlugi po kostki wor robiony na drutach z wiskozy, bladoniebieski, scieg
        obocznosc sciagacza
        2) zlote sandalki, z paroma metrami tasiemek wokol kostek
        3) bransoletke i wisiorek z "ksiezycowym kamieniem", nie znam polskiej nazwy,
        taki blekitno-srebrzysty jakby kwarc
        4) Olene Diptyque, aby pachniec kwiatowo
      • Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 19.07.05, 21:08
        lniana biala spodnice do kolana. Szary obcisly tiszert z takimi krociutkimi
        rekawkami. Proste czarne japonki na slomie. Kitka aka konski ogon. Wodno-szaro-
        blekitne oczy i zrebrne kolczyki na wkrety z jakims takim bialym kamieniem.
      • tierieszkowa Re: CO MACIE NA SOBIE? 19.07.05, 21:24
        Bialy wifebeater wykonczony na blekitno, biala spodnica do kolan, blekitne
        klapki na plaskim obcasie (bo ile mozna na obcasach?) i wiszace kolczyki z
        blekitnymi kamieniami (ktore nigdy nie wiem jak sie nazywaja).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka