Gość: malaga Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:24 piżamę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerpuffgirl Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:25 koszulkę mamy sprzed 25 lat z napisem "istanbul turkye" i czarne jedwabne bokserki Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:29 ja psa szarika na kolanach, spodnie najwygodniejsze na swiecie, bluzko nie bluzka ( roz tak jakby...) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:33 kapcie ktore kupilam tacie pod choinke ale okazaly sie na niego zamale wiec ja w nich chodze, spodnie dresowe (ale to taki dresik miejski) oraz bluzke do golfa, poprzedniczki marek ubran nie podaly wiec i ja tego nie zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: CO MACIE NA SOBIE? 17.07.05, 23:58 No tos mnie przylapala niewyjsciowo ;-) Podkoszulka bawelniana koloru malinowego i do tego sprane granatowe spodnie bawelniane, takie a la dresowe, tylko szerokie na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: nic..leze nago w lozku:) IP: 84.13.27.* 18.07.05, 00:41 oj,a ja mam swoje ulubione spodnie szerokie i biala koszulke na ramiaczkach i nie mogeeeeeeee zasnac bo kompletnie nie chce mi sie spac a rano musze wczesnie wstac i chyba bede chodzic na rzesach hehe no w kazdym razie zycze milej nocy i kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia nie leze nago;)))))))))))))) IP: 84.13.27.* 18.07.05, 00:42 male sprostowanie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 00:56 wlasnie teraz? klapki i sukienke-worek na ramiaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filia Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:23 Jak to? Wkładki też nie trzeba?! Przecież tak bez wkładki to grzech. Przynajmniej twierdzi tak mnóstwo lasek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 01:59 wkladki do czego? klapek czy tego worka? bo w klapkach mam teraz stopy a w worku siebie, to jeszcze jak doloze jakas wkladke bedzie bardzo ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: POT 18.07.05, 02:01 r.richelieu napisała: > czyli Potężną Ochotę na To brzmi kryptycznie - co to jest TO? chyba nie TO z reklamy Coca-Coli? (Coca-cola to jest TO) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: POT 18.07.05, 02:12 wszyscy wiedzą co to jest TO, bo w każdej ideologii i w każdym łbie jest eufemistycznym skrótem na określenie CZEGOŚ czego nie potrafimy wyartykułować, wstydzimy się, mamy na końcu języka itd. W każdym razie, biorąc do kupy, otrzymujemy wybuch i zahamowanie w jednym zdaniu, coś jak śledź z dżemem zamiast z wódką. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: POT 18.07.05, 02:19 ale ja jestem blondynka... mnie trzeba lopata... sledz z dzemem, hmm, powiadasz? jak znam zycie z tego mozna zrobic nowy przeboj kuizinarny, sprzedac go za wielkie miliony, a potem zyc dlugo i szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: POT 18.07.05, 02:30 co Cię trzeba łopatą? z tego też można zrobić nowy przebój seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: POT IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 18.07.05, 14:26 To chyba pomyliłaś portale. Może jakiś sex.pl albo randka.pl? Tak w ciemno strzelam, bo nie korzystałam. Ewntualnie w googlach poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: POT 18.07.05, 15:14 więc Tobie TO nie kojarzy się z coca cola to jest to. Jakie to to wieloznaczne i zawsze można kota ogonem obrócić;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: POT 18.07.05, 15:22 Nie piję coca coli, prawie nie oglądam tv, nie oglądam reklam. Masz rację, zawsze można kota ogonem obrócić;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 11:42 koszulke nocna niebieska na ramiaczkach w zolte kfiatki :) i niezastapione na upaly japonki inblu jednym slowem, niezly zestaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 12:44 Aktualnie fioletowo-różową wzorzystą spódnice do kostek i biała bawełnianą podkoszulke na ramiączkach,nie licze bielizny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa spodnie 3/4 Isabel Kristensen wkolorze Khaki 18.07.05, 12:46 Czerwony T-shirt reserved, drewniaki z tajlandii i zielone kolczyki Kotlonkowej z wylgarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight a ja zem przyodziana w... 18.07.05, 14:43 jasnozielone 'polo' bez rekawow h&m [jak na h&m zastanawiajaco dobrej jakosci ta bluzka :D] jeansowa spodnica esprit plaskie klapki z jasnozielonymi kwiatkami [klapki typu jeden pasek przytrzymujacy stope + jeden malenki na duzy palec :), za pierwszym 'chodzeniem' zmasakrowaly mi niezle odnoza...] wiszace, turkusowe kolczyki i maly pierscionek z turkusem [pierscionek od taty, nosze go, chocby nie wiem, jak do niczego nie pasowal :D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 18.07.05, 14:31 Rano miałam białe, lniane spodnie, brązową lniano-jedwabną spódnicę do kolan, biały, bawełniany top wiązany na szyi, sportowe, brązowe sandały, torebkę- konduktorkę w kolorze świńskiej skóry, brązowe, drewniane bransoletki, drewniany, okrągły wisior na rzemyku, pierścionek srebrny z bursztynem i takież kolczyki, obrączkę. A, i jeszcze brązową chusteczkę na głowie. I okolary w brązowej oprawie. Teraz sie wykąpałam i jeszcze nie wiem, czy coś się zmieni, zalezy od pogody, Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 15:31 Biala spodnice, czerwona bluzke, biale buty, czerwone paznokcie, wlosy w ogon, wygladam troche jak flaga narodowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight :D 18.07.05, 15:35 cholera, ja tez lubie takie zestawienia i potem caly czas pytam znajomych: "ale na pewno nie wygladam jak flaga narodowa?" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: :D IP: *.astral.lodz.pl 18.07.05, 16:49 gatki i japonki - upaly wrocily ;| Odpowiedz Link Zgłoś
aaagus Re: CO MACIE NA SOBIE? 26.07.05, 23:45 he he ja tez w barwach narodowych: czerwone szorty (cały rok polowalam żeby takie fajne kupić) i biała bluzkę bez rękawów ze slonkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 17:29 1) dlugi po kostki wor z bladoniebieskiego lnu 2) lapis w wisiorku na szyi, w bransoletce i w pierscionku 3) Honeysuckle & Jasmin Jo Malone 4) bezowe klapki ze skorzanych sznureczkow 5) okulary bezoprawkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 18:35 uwielbiam sukienki worki, szczególnie lniane :) bardzo podoba mi się Twoje zestawienie, mimo że nie sama nie noszę kolorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:15 o wlasnie, mam pytanie zettrzy gdzie mozna kupic ladny, dobry gatunkowo len. Chodzi mi o taki z faktura, miesisty, albo ten delikatny ale nie jak przescieradlo, i kolory (sliwki, czekolady, szarosci, oliwki, niebieskosci, beze) Moze byc mieszany np. z jedwabiem, polyskliwy. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:26 Gość portalu: stina napisał(a): > gdzie mozna kupic ladny, dobry gatunkowo len. nie wiem jakie sklepy sa u Ciebie - zacznij od JoAnn Fabrics, to jest chain i powinien byc wszedzie, maja bardzo duzy wybor materialow i wiele bardzo ladnych, a potem rozejrzyj sie za innymi sklepami w okolicy ja kupuje w szmata district, ale nie wiem czy byloby Ci wygodnie dojechac do NYC, no i nigdy nie wiadomo co moga miec kiedy - wiec jak sie trafi ladny material, kupuje go od razu, inaczej wiecej go juz nie zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:29 Jest JoAnn. Ostatno jak tam bylam kupilam takie krowie dzwonki na pastuchu.... Tiaaa sklep pasmanteryjny. Dzieki, przejade sie dzis. Poszukam. Do NYC tak ale mam kupe innych miejsc do "ogladniecia", a propos tego, tak mowia na Slasku. Mam kolezanke stamtad uniej to nagminne. Trudno mi zwrocic uwage bo w koncu ja mowie kartofle a nie ziemniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:42 > mam kupe innych miejsc do "ogladniecia", a propos tego, tak mowia na Slasku. a w Lublinie, Kielcach, Poznaniu, Warszawie oraz wsrod Polakow repatriowanych z Litwy i Ukrainy ta forma byla uznana za brzydki blad, albo zart jezykowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenix Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: 193.28.226.* 18.07.05, 17:53 Zaczne "od dolu" ;) - czarne klapeczki AnnTaylor - spodnica w kolore ecru, rozszerzana, plisowana z elementami haftu (strasznie smieszna, wyciagnieta do mamy z szafy ;) - czarna bluzka Vero Moda zapinana na guziczki do polowy, od polowy sciagana i marszczona - bizuteria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 18:33 w pracy: czarne lniane spodnie, czarną koszulkę bez rękawów, czarne mokasyny na gołe nogi, czarny luźno tkany lniany szal, prawie bez makijażu, perfumy skin trusardi, srebro teraz w domku: granatową sukienkę bardzo mini, bez makijażu, perfumy uleciały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:41 ukochane Replay które własnoręcznie porozdzierałam,nisko opuszczone na biodrach,lekko podwinięte,jasne biały t-shirt bez rękawków lekko odkrywa brzuch,a właściwie jego namiastkę czarne flip flops cobian brązowy skórzany pasek z wojny(sprezentowany przez pradziadka koleżanki) kitka na boku,gumka różowy kiwiat hawajski,grzywka torebka skórzana ciemna z podopinanymi kolorowymi breloczkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.bpl.vectranet.pl 18.07.05, 19:04 w pracy: biale spodnie, takie niby bojowki, ciemnozielona bluzka, torba i pasek, na nogach japonki teraz pomaranczowe spodenki, nie dosc, ze lonowki to ledwie za tylek i bialy podkoszulek na ramiaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 18.07.05, 19:10 czekoladowe szarawary za kolanko, koszulka bez rekawow - beziowa. Kawalki bursztynow na sznurkach. Japonki czekoladowe z aplikacja z drewnianych koralikow. Nie-burza blond wlosow, ostatnio jasniejszych przez sloneczko. Makijaz mini mini - rzesy. Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 19:20 Biala lniana spodnice za kolano z falbanka, szary top, biale japonki, wsciekle zielona duza zamszowa torbe, wsciekle zielone wiszace kolczyki z delikatnych koralikow. Brzmi jakby nic nie pasowalo do niczego, ale nie wyglada zle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.07.05, 20:32 - brazowa dzinsowo-sztruksowa mini - rozowo- fioletowa (a co! :P) bluzke - bielizne tez mam :P - a butow nie mam, bo w domu chodze boso :) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 23:09 Zółta w niebieskie kwiatki koszulka nocna na ramiączkach, bawełniana, satynowy, granatowy szlafrok, przed chwilą skończyłam lakierować paznokcie u nóg (french). Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: CO MACIE NA SOBIE? 18.07.05, 23:18 Zielona tunike wiazana z tylu Diesel i dzinsy tez Diesel, bezowe cizemki Campera, kurtke Diesla.... Wiem - nudne ale uwielbiam ta marke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 18:14 czarne stringi czarną koszulkę na ramiączkach (hehe, Niemcy to nazywają "spaghetti-koszulka", trafiona nazwa :) okulary korekcyjne w metalizujących oprawkach "paluchy" korekcyjne do halluksów cholera, potrzebowałabym jeszcze coś korekcyjnego na zgarbione plecy Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: CO MACIE NA SOBIE? 19.07.05, 20:43 ubranko pracowe na goracy dzien: 1) dlugi po kostki wor robiony na drutach z wiskozy, bladoniebieski, scieg obocznosc sciagacza 2) zlote sandalki, z paroma metrami tasiemek wokol kostek 3) bransoletke i wisiorek z "ksiezycowym kamieniem", nie znam polskiej nazwy, taki blekitno-srebrzysty jakby kwarc 4) Olene Diptyque, aby pachniec kwiatowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: CO MACIE NA SOBIE? IP: *.nycap.res.rr.com 19.07.05, 21:08 lniana biala spodnice do kolana. Szary obcisly tiszert z takimi krociutkimi rekawkami. Proste czarne japonki na slomie. Kitka aka konski ogon. Wodno-szaro- blekitne oczy i zrebrne kolczyki na wkrety z jakims takim bialym kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tierieszkowa Re: CO MACIE NA SOBIE? 19.07.05, 21:24 Bialy wifebeater wykonczony na blekitno, biala spodnica do kolan, blekitne klapki na plaskim obcasie (bo ile mozna na obcasach?) i wiszace kolczyki z blekitnymi kamieniami (ktore nigdy nie wiem jak sie nazywaja). Odpowiedz Link Zgłoś