Gość: ciekawska IP: *.chello.pl 31.07.05, 12:41 jaki jest najwiekszy rozmiar spodni w tym sklepie i jakie sa ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: AMERICANOS IP: *.chello.pl 31.07.05, 12:57 Co do rozmiaru to nie wiem.Ceny niestety niskie nie są. Najtańsze spodnie kosztują zdaje się, że tak około 170 zł.Znałam dziewczynę, która tam pracowała i mówiła mi,że te spodnie są kiepskiej jakości i nie są tyle warte.To już lepiej dołożyć trochę i kupić sobie levisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: AMERICANOS IP: *.chello.pl 31.07.05, 12:59 a gdzie sa spodnie tansze tzn. moze teraz sa jakies przeceny i mozna dostac tak w cenie nie przekraczajacej 100zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujuj Re: AMERICANOS IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 13:09 ja uwielbiam spodnie americanosa. akurat ta firma szyje takie ktore pasuja na mnie idealnie (w przeciwnienstwie do wspomnianych wyzej levisow). przeceny sa i to chyba juz z miesiac, kolo 100 zl mozna juz kupic cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza19 NIE KUPUJ IP: 83.17.225.* 31.07.05, 21:29 te spodnie nie sa warte nawet dwoch dych... moje sie cale przetarly i potargaly po pol roku chodzenia :/ a zaplacilam za nie 230. pzdr, Julia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanya Re: NIE KUPUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 23:30 > te spodnie nie sa warte nawet dwoch dych... moje sie cale przetarly i potargaly > po pol roku chodzenia :/ a zaplacilam za nie 230. jak wyzej + maksymalnie sie rozciagnely i wygladam jak w worku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uj uj Re: NIE KUPUJ IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 23:40 oj te spodnie sa super jak juz napisalalm....mam kilka par americanosow ale byla jedna ktora rzeczywiscie okazala sie zwykla szmata(!) po tygodniu wygdalay jakbym nosila je kilka lat (koszyowaly ok 200) ale poza tym jednym niewypalem jestem na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt a ja moje mam już ponad 1,5 roku i nadal są ok 31.07.05, 22:33 owszem wycierają się (nie, żeby się przecierały) - ale w fajny sposób (mam ciemnogranatowe - ładnie, stopniowo się rozjaśniają) - kosztowały 229zł (i jedyne, co mnie przy ich zakupie wkurzyło to to, że sprzedająca je panienka - roztargniona, że mój Boże.. - skasowała mi za nie 299zł zamiast 229zł - płaciłam kartą i dopiero coś w domu mnie tknęło, żeby obejrzeć paragon..) Odpowiedz Link Zgłoś