Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek

04.08.05, 00:09
    wszystkie klinki chirugii plastycznej pracuja na wysokich obrotach, we
    wrzesniu kazda z nas bedzie miala odnowiona twarzyczke/cialko.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Trinity Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: 81.185.216.* 04.08.05, 01:25
        Co za bzdury pleciesz. Sierpien to miesiac urlopowy i pol Paryza lezy teraz na
        plazy u mnie w Montpellier ;-). Natomiast ta bogatsza polowa Paryza ( w tym
        chirurdzy plastycy) baluja sobie gdzies na Seszelach przynajmniej do polowy
        miesiaca ;-)
        • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 16:42
          Gość portalu: Trinity napisał(a):

> Co za bzdury pleciesz. Sierpien to miesiac urlopowy i pol Paryza lezy teraz na
          > plazy u mnie w Montpellier ;-). Natomiast ta bogatsza polowa Paryza ( w tym
          > chirurdzy plastycy) baluja sobie gdzies na Seszelach przynajmniej do polowy
          > miesiaca ;-)
          Piekne wakacje w takim smrodliwym miescie jak montpellier. Wole Juan les Pins,
          Cap d'Agde albo cos kolo saint Tropez, saint Agulf, Sainte Maxime, saint
          Raphaël albo port Grimaud. Ty to ani na szeszelach nie bylas ani gdzies indziej
          na lazurowym; Zesram sie Montpelllier, hahaha, nigdy by mi nie przyszlo do
          glowy wychwalac walory tego miasta.
          Kup sobie croisière przez African Safari Club na seszelach do Zanzibaru, bardzo
          fajnie ja wspominam.
          • Gość: Trinity Parisienne-jak zwykle zlosci wiecej niz rozumu ;-) IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:27
            No tak jak myslalam;-))) Jak zwykle zazdrosnica strzyka jadem, jak zwykle
            pretentieuse, jak zwykle zlosci wiecej niz rozumu, niestety... Zdradzasz sie tym
            ze mieszkasz tu od niedawna nie tylko tym ze sie tak zenujaco zachlystujesz
            Francja i Paryzem, ale takze tym ze strasznie jestes zawistna. Prawdziwi
            Francuzi sa tysiac razy bardziej tolerancyjni...
            Wnioskuje, ze z pewnoscia nigdy nie bylas w Montpel skoro mowisz takie durnoty
            ;-) Dziecino, to miasto ma tysiac lat, i kazdy PRAWDZIWY Francuz ci powie ze
            jest przepiekne! Nieodmiennie od lat, z kim bym nie rozmawiala ( oczywiscie
            chodzi mi o PRAWDZIWYCH Francuzow, nie takich nabytych od szesciu miesiecy jak
            ty )to zawsze slysze nostalgiczne " ouais, Montpellier c'est une superchouette
            ville". No i te cudowne plaze z wydmami w Carnon, Palavas i
            Villeneuve-les-Maguelone, na ktorych sie smazy pol Paryza, pol Belgii i Pays
            Bas.....
            I znowu sie zdradzilas - gdybys byla prawdziwa Francuzka, to bys wiedziala, ze
            Saint Tropez przezywalo swoja swietnosc w latach mlodosci Brigitte Bardot,
            turysci walili masowo zeby zobaczyc La Madrague ;-), teraz to niestety rybacka
            wioska z kilkoma knajpkami w porcie, nic ciekawego, a ty mi tu tak zachwalasz,ze
            oh lala.
            A Karaibow, Seszeli czy Kenii nie musisz mi zachwalac, kochaniutka, wyobraz
            sobie, ze nie tylko twoich chirurgow plastykow z Paryza stac na takie wakacje...;-))
            Ja wlasnie z wakacji wrocilam i jutro lece sluzbowo do twojego Paryza, ooooj,
            nawacham sie spalin i wysmaze w betonie za wszystkie czasy, ech ;-)
      • Gość: gabi Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 03:03
        Operacje plastyczne najlepiej robić wiosną i jesienią kiedy temperatury
        umiarkowane, a nie w upały - w bandażach. (sic!)
      • Gość: papryczka Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: 212.160.106.* 04.08.05, 08:54
        bzdura
      • Gość: Ewa Re: Ciebie nie stać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:12
        Mała korekta, nawet jakby to była prawada to Ciebie nie stać na operację
        plastyczną, tak więc w eliminujemy zwrot KAŻDA Z NAS i zamieniamy NA WSZYSTKIE
        TE KTÓRYM CHCIAŁABYM DOSKOCZYĆ, NA PODSTAWIE MOICH WYOBRAŻEŃ WIELKIEGO ŚWIATA:)
        • laparisienne Re: Ciebie nie stać :) 04.08.05, 16:33
          Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Mała korekta, nawet jakby to była prawada to Ciebie nie stać na operację
          > plastyczną, tak więc w eliminujemy zwrot KAŻDA Z NAS i zamieniamy NA
          WSZYSTKIE
          > TE KTÓRYM CHCIAŁABYM DOSKOCZYĆ, NA PODSTAWIE MOICH WYOBRAŻEŃ WIELKIEGO
          ŚWIATA:)
          Przeszlam juz dwie i szykuje sie na trzecia, to nie zaden luksus we Francji.
          Zadzwonilam nawet do doktora sankowskwskiego w Polsce bo niby modny na tym forum
          (zreszta kosztuje tyle, ile mierny lekarz chirug plastyczny w Paryzu (10.000-
          15.000 zl), ale nie mam zaufania do polskiej medycyny, wole paryska.
          • Gość: EWA Re: Ciebie nie stać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:37
            Ale Ciebie nie stać nawet na psychoanalityka, co tu mówić o operacji
            plastycznej.
            Dziewczyno czy mało Ci kompromitacji na forum?
            • miska_malcova Re: Ciebie nie stać :) 04.08.05, 16:42
              ona jest nienasycona :-)
              • Gość: m. Re: Ciebie nie stać :) IP: *.osk.enformatic.pl 04.08.05, 16:49
                ja bym radziła zrobić operację mózgu.
                • Gość: n_nicky* Re: Ciebie nie stać :) IP: *.org 04.08.05, 16:51
                  Gość portalu: m. napisał(a):

> ja bym radziła zrobić operację mózgu.
                  przecież ona go nie ma ;)
          • Gość: sumire Re: Ciebie nie stać :) IP: 213.17.128.* 04.08.05, 16:54
            No tak. Wszyscy wiemy, że wszystko zagramaniczne to z założenia lepsze :)
          • Gość: Vika Laparisienne ty musisz byc ochydna IP: *.fbx.proxad.net 04.08.05, 19:13
            skoro poddasz sie juz 3 operacji!!! Mysle, ze meska stopa jest od ciebie
            piekniejsza!!!!!!!!!!
          • sssheee Re: Ciebie nie stać :) 04.08.05, 20:52
            Współczuję Ci... Jest, aż tak źle, że już trzy razy musiałaś sie poprawiać???!!!
      • Gość: ewa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:04
        A lapari obiecała,że już nie będzie odwiedzać tego forum :((((
        To ,że musisz robic sobie plastyczne operacje to nie jest powód do dumy.
        • vanillaice Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:14
          No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich
          jesteśmy piękne! ;D
          • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:55
            vanillaice napisała:

> No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich
            > jesteśmy piękne! ;D
            Zamiesc Twoje foto, to popodziwiamy Twoja pieknosc, nan rzie nic tu nie
            widzilam zwalajcego z nog ni kwalifikujacego sie na modelke.
            Carla Bruni byla operowana przez mojego paryskiego lekarza, ma policzki na
            srubkach, nosek zrobiony. Ewa Herzigowa ma podniesiony luk brwiowy, i zrobine
            ladnie oczka prze niego. Helena Christesen am nieudany nosek natomist, troche
            zawalil robote.
          • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:57
            vanillaice napisała:

> No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich
            > jesteśmy piękne! ;D
            MY to kto, cala Polska, za krolewne polska sie bierzesz?
            • vanillaice Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:05
              My - czyli dziewczyny piszące na tym forum ( wyłączając Ciebie oczywiście)
              • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:24
                vanillaice napisała:

> My - czyli dziewczyny piszące na tym forum ( wyłączając Ciebie oczywiście)
                Zwiazek zawodowy czytelniczek forum zalozylas? Myslam ze tu lady szefowa-
                bufetowa jest.
      • apfel27 Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:25
        gdybym musiala sobie operacje plastyczna robic bylabym zalamana. ale jak ktos
        musi to trzeba wspolczuc. pracujac na zmywaku długo musialas oszczedzac
        biedactwo ale warto sie troche pomeczyc jesli ktos jest brzydki. szkoda tylko,
        ze główki nie moga ci zoperowac, zawsze jednak pozostaje psychiatra!
      • miumiu75 Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:26
        Cos mi sie wydaje, ze paryzanka bedzie pierwsza kandydatka na lifting mozgu.

Ciekawi mnie jaka prace wykonujesz, ze nie jest ci potrzebny?
        • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:33
          miumiu75 napisała:

> Cos mi sie wydaje, ze paryzanka bedzie pierwsza kandydatka na lifting mozgu.
          >
          > Ciekawi mnie jaka prace wykonujesz, ze nie jest ci potrzebny?
          Litingu mozgu napewno nie wymysla, natomias moze kiedys powieksza pojemnosc
          waszych czerepow. Nie slyszalam jeszcze o polskich noblach w nauce. Nawet Maria
          nazywa sie Curie, nikt na zachodzie Sklodowskiej nie zna.
          • miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:37
            szybko sie o pochodzeniu i korzeniach zapomina, prawda lapari?
            • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:52
              Nie slyszalam, zeby Joliot-Curie po polsku umieli mowic, albo sentyment do
              korzeni mieli.
              • miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:04
                ja o Tobie mówię, nie załapałaś ?
                • Gość: mała Mi Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:16
                  wrócila lapari. bedzie wesoło i na pewno interesująco:>

wiecie co, ja was muszę zasmucić. są miejsca gdzie my już dawno jesteśmy
                  pomarszczone jak nie wiem co a lapari nawet nie będzie musiała sobie liftingu w
                  nich robić. dba o ich gładkość i tyle. np.taki mózg, lapari nie ma ani jednej
                  malusieńkiej fałdeczki sugerującej chociażby zaczątek zwojów, gdzie nam tam do
                  niej..

Lapari!
                  Orędowniczko nasza!
                  Nauczycielko nasza!
                  Przewodniczko nasza!
                  PRZODOWNICZKO nasza!!!
                  • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:23
                    Gość portalu: mała Mi napisał(a):

> wrócila lapari. bedzie wesoło i na pewno interesująco:>
                    >
                    >
                    > wiecie co, ja was muszę zasmucić. są miejsca gdzie my już dawno jesteśmy
                    > pomarszczone jak nie wiem co a lapari nawet nie będzie musiała sobie liftingu
                    w
                    > nich robić. dba o ich gładkość i tyle. np.taki mózg, lapari nie ma ani jednej
                    > malusieńkiej fałdeczki sugerującej chociażby zaczątek zwojów, gdzie nam tam do
                    > niej..
                    >
                    > Lapari!
                    > Orędowniczko nasza!
                    > Nauczycielko nasza!
                    > Przewodniczko nasza!
                    > PRZODOWNICZKO nasza!!!
                    A kto ci powiedzial ze lifting bede robic, robie liposukcje.
                    • Gość: Trinity Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:50
                      Uuuu, to wspolczuje.... Nawet coach nie pomaga na celulitek? Ja tam na szczescie
                      nie musze sie odsysac, choc dwoje dzieci urodzilam.
                      Robilam sobie natomiast piersi, w sumie 3 razy, W POLSKIEJ KLINICE.
                    • Gość: aishaa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 08:15
                      robisz liposukcje? A w innym watku piszesz, ze nosisz rozmiar S z gatek... Jak
                      S, to liposukcja niepotrzebna, no chyba ze nad malym tylkiem rozlewa sie
                      ogromny brzuch... No naprawde sama juz nie wiem, ja nosze S i jakos liposukcja
                      jest ostatnia rzecza, jakiej mi potrzeba.
                • laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:19
                  miska_malcova napisała:

> ja o Tobie mówię, nie załapałaś
                  Nie nie zalapalam, trzeba miec miske w glowie, zamiast mozgu jak ty
                  • miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:25
                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) przynajmniej nie musze liftingu
                    robic jak ty :-) Miśka dziecino, Miśka
                  • Gość: Ewa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:22
                    O ile sobie przypominam to liposukcja polega na odsysaniu, Tobie jak już
                    większość szanownych forumowiczek ustaliło należałoby wessać :)

A tak btw to jak to jst z tą Twoją paryskością, w jednej odsłonie twierdziłaś
                    że mieszkasz za granicą czasowo :)

Ja stawian na to że jesteś tam opiekunką do dziecka :) i w końcu mając
                    wymarzone fransuskie IP choć przez chwilę może stwarzać złdzenia i wierzyć że
                    ktoś w Twój świat uwierzy.
                    Straszne to prawda, z piszczącego kompleksu do Paryża i na nic nie móc sobie
                    pozwolić za te 300 euro miesięcznie...
                    • cezar8 Nie bronie tu nikogo, ale 04.08.05, 21:27
                      minimalna opieka za dziecko to jakies 700 euro!
                      • Gość: Ewa Re: Nie bronie tu nikogo, ale..nie AU PAIR ') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:56
                        AU Pair ma nie więcej niż 300...
          • Gość: Trinity IIIiiiiiii tam IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:46
            Mylisz sie, kazdy odrobine wyksztalcony Francuz wie, ze Maria nazywala sie
            Curie- Sklo-costamcostam ;-)))
            No chyba ze sie zadajesz z jakimis ploucami co to odrobiny culture générale nie
            maja...
      • fankalap Re: Sierpien - nuda wsrod Paryzanek 04.08.05, 19:22
        Nieciekawe sia porobily prowokacje pani La Parisienne.
      • kochanica-francuza hahaha 04.08.05, 20:05
        Niemcy i Niemki przyjeżdżają do Polski do plastyków... - taniej i porównywalna
        jakość
        • Gość: Trinity Dokladnie IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:42
          W "mojej" podwarszawskiej klinice ( tzn tej z ktorej uslug juz wielokrotnie
          korzystalam - bo w przeciwienstwie do Parisienne nie snobuje sie ze "wszystko co
          niefrancuskie jest be" choc mieszkam we Francji o wieeeeeele dluzej niz ona)
          non-stop sa klientki z calej zachodniej Europy.
          I co najsmieszniejsze, klinika ta ma sezon urlopowy wlasnie w sierpniu ( bo
          latem jest gorszy proces gojenia, to oczywiste)
          I podam jeden przyklad - to frajerstwo bulic za botox w czolo 500 euro (tyle
          chca lekarze w Paryzu) Ja na botox latam do Warszawy (przy okazji wizyty u
          rodziny i przyjaciol) i robie sobie w Sharleyu za jedyne 150 euro u mojej
          przemilej pani doktor.
          • kochanica-francuza Re: Dokladnie 05.08.05, 15:47

> latem jest gorszy proces gojenia, to oczywiste)
            > I podam jeden przyklad - to frajerstwo bulic za botox w czolo 500 euro (tyle
            > chca lekarze w Paryzu) Ja na botox latam do Warszawy (przy okazji wizyty u
            > rodziny i przyjaciol) i robie sobie w Sharleyu za jedyne 150 euro u mojej
            > przemilej pani doktor.

ale plus samolocik to i tak ci tyle samo wychodzi...
            (wizyty u przyjaciół - bezcenne;-)
      • zettrzy Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 21:21
        Paryzanki musza wygladac jak potwory jesli rzeczywiscie az tak polegaja na
        chirurgii plastycznej
        • babunowa do Trinity 05.08.05, 03:25
          Czy możesz zdradzić,gdzie robiłaś piersi,skoro jesteś tak zadowolona,bo ja
          rozważam liposukcję właśnie i na razie gromadzę adresy.Jeśli odpiszesz,może być
          także na gazetowy adres mailowy,to będę bardzo wdzięczna.
      • eary Ciesze sie ze wróciłaś :) 05.08.05, 16:08
      • eary kontunuując... 05.08.05, 16:12
        (nie za ciezkie słowo?)
        .. Co operowałaś wcześniej? tak z ciekawości.. Ja słyszałam ze we Francji
        zachwycają sie polskimi lekarzami. ale może to tylko plotki. WIem ze w paryżu
        jest inny instytut upiekrzający :) robią jedne z najladniejszych tatuaży.
        Co do operacji.. to powiem ze troche szkoda ze tyle musisz wydawać.. ja
        chciałam zrobić operację noska. ale i bez tego jestem ponoć ładna..
        Tak czy siak- jakbym pewnie miala dosc kasy to bym zrobiła.
        A tak na marginesie podaj mi namiar do jakiejs "twojej" kliniki proszę i czy
        mogę polecić się na ciebie? może zacznę od konsultacji.. Za 2 mies będę w
        paryżu. Będę wdzięczna.
        • Gość: mała Mi Re: kontunuując... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:51
          LaP!
          ja wiem, ze jak sie pracuje w kopalni jako górnik, dorabia sprzedajac w
          McDonaldach le bigmaki, na które cie nie stać i jeszcze sprzata tam to
          zapotrzebowanie kaloryczne wynosi jakies 7500 na dobe.
          wiec zamiast mrzonek o liposukcji dieta niskokaloryczna np.jakies 5000??
      • Gość: ANGEL Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.05, 22:22
        Wiesz co, gdybyś naprawdę była taka, jaką próbujesz siebie wykreować na tym
        forum, to nie bawiłabyś się w wypisywanie takich głupot. Próbujesz osłodzić
        sobie niepowodzenia w swoim życiu??? A w Paryżu to sprzątasz czy myjesz
        gary?......Pewnie gdybyś miała dobre wykształcenie to i w Polsce by ci się
        powiodło i nie musiałabyś być Paryżanką kategorii B, C, chociaż podejrzewam, że
        twoja kategoria to gdzieś między XL a 90E :)......biedactwo.......3Maj się!
        Jestem z Tobą!
        • Gość: aGusia a kto to tak naprawde chce czytac??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:06
          Wiecie co...jak tak przegladam forum czytam posty autorstwa "laparizjen" to az
          mi sie plakac chce...:) Jestem mloda,dopiero w tym roku koncze liceum i w
          przyszlym roku mam zamiar wyjechac za granice-nie do Francji. Obstawiam Wielka
          Brytanie,Irlandie albo ktorym z krajow Skandynawskich. Jak sie nie uda to
          trudno-zostane i bede studiowac tutaj i zyl sobie z tego powodu nie
          podetne...Ale nie o to mi chodzi,zeby wypisywac o swoich planach na przyszlosc.
          Po prostu w zyciu nie przyszloby mi do glowy zeby z tego powodu czuc sie lepsza
          od innych ktorzy tej szansy nie mieli i wypisywac o tym na forum,gdzie NORMALNI
          ludzie znajduja sie po to,zeby poczytac o hot-spotach ze swiata
          mody,urody,poszukac porad dot.jakiejs istotnej sprawy itp. A nie po to,zeby
          czytac posty jakiejs "francuzki",ktora podobno ma w cholere kasy,nosi
          najmniejsze ze wszystkich rozmiarow i w ogole jest "nie wiadomo kim". Nie chce
          nikogo obrazac,ale ludzie-badzmy powazni!! Forum to nie jest miejsce gdzie
          czlowiek chce sie zdolowac i czytac,jak to innym sie udalo w zyciu, wiec blagam
          uzytkownika "laparizjen" o nie zakladanie wiecej takich watkow z cyklu "jaka to
          ja jestem piekna,swietna,bogata,jakiej marki ciuchy mam teraz na sobie,ile mam
          par butow" itd.I sadze,ze nie jestem w mojej opinii osamotniona.
          POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka