laparisienne 04.08.05, 00:09 wszystkie klinki chirugii plastycznej pracuja na wysokich obrotach, we wrzesniu kazda z nas bedzie miala odnowiona twarzyczke/cialko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trinity Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: 81.185.216.* 04.08.05, 01:25 Co za bzdury pleciesz. Sierpien to miesiac urlopowy i pol Paryza lezy teraz na plazy u mnie w Montpellier ;-). Natomiast ta bogatsza polowa Paryza ( w tym chirurdzy plastycy) baluja sobie gdzies na Seszelach przynajmniej do polowy miesiaca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 16:42 Gość portalu: Trinity napisał(a): > Co za bzdury pleciesz. Sierpien to miesiac urlopowy i pol Paryza lezy teraz na > plazy u mnie w Montpellier ;-). Natomiast ta bogatsza polowa Paryza ( w tym > chirurdzy plastycy) baluja sobie gdzies na Seszelach przynajmniej do polowy > miesiaca ;-) Piekne wakacje w takim smrodliwym miescie jak montpellier. Wole Juan les Pins, Cap d'Agde albo cos kolo saint Tropez, saint Agulf, Sainte Maxime, saint Raphaël albo port Grimaud. Ty to ani na szeszelach nie bylas ani gdzies indziej na lazurowym; Zesram sie Montpelllier, hahaha, nigdy by mi nie przyszlo do glowy wychwalac walory tego miasta. Kup sobie croisière przez African Safari Club na seszelach do Zanzibaru, bardzo fajnie ja wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Parisienne-jak zwykle zlosci wiecej niz rozumu ;-) IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:27 No tak jak myslalam;-))) Jak zwykle zazdrosnica strzyka jadem, jak zwykle pretentieuse, jak zwykle zlosci wiecej niz rozumu, niestety... Zdradzasz sie tym ze mieszkasz tu od niedawna nie tylko tym ze sie tak zenujaco zachlystujesz Francja i Paryzem, ale takze tym ze strasznie jestes zawistna. Prawdziwi Francuzi sa tysiac razy bardziej tolerancyjni... Wnioskuje, ze z pewnoscia nigdy nie bylas w Montpel skoro mowisz takie durnoty ;-) Dziecino, to miasto ma tysiac lat, i kazdy PRAWDZIWY Francuz ci powie ze jest przepiekne! Nieodmiennie od lat, z kim bym nie rozmawiala ( oczywiscie chodzi mi o PRAWDZIWYCH Francuzow, nie takich nabytych od szesciu miesiecy jak ty )to zawsze slysze nostalgiczne " ouais, Montpellier c'est une superchouette ville". No i te cudowne plaze z wydmami w Carnon, Palavas i Villeneuve-les-Maguelone, na ktorych sie smazy pol Paryza, pol Belgii i Pays Bas..... I znowu sie zdradzilas - gdybys byla prawdziwa Francuzka, to bys wiedziala, ze Saint Tropez przezywalo swoja swietnosc w latach mlodosci Brigitte Bardot, turysci walili masowo zeby zobaczyc La Madrague ;-), teraz to niestety rybacka wioska z kilkoma knajpkami w porcie, nic ciekawego, a ty mi tu tak zachwalasz,ze oh lala. A Karaibow, Seszeli czy Kenii nie musisz mi zachwalac, kochaniutka, wyobraz sobie, ze nie tylko twoich chirurgow plastykow z Paryza stac na takie wakacje...;-)) Ja wlasnie z wakacji wrocilam i jutro lece sluzbowo do twojego Paryza, ooooj, nawacham sie spalin i wysmaze w betonie za wszystkie czasy, ech ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 03:03 Operacje plastyczne najlepiej robić wiosną i jesienią kiedy temperatury umiarkowane, a nie w upały - w bandażach. (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: 212.160.106.* 04.08.05, 08:54 bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ciebie nie stać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:12 Mała korekta, nawet jakby to była prawada to Ciebie nie stać na operację plastyczną, tak więc w eliminujemy zwrot KAŻDA Z NAS i zamieniamy NA WSZYSTKIE TE KTÓRYM CHCIAŁABYM DOSKOCZYĆ, NA PODSTAWIE MOICH WYOBRAŻEŃ WIELKIEGO ŚWIATA:) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Ciebie nie stać :) 04.08.05, 16:33 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Mała korekta, nawet jakby to była prawada to Ciebie nie stać na operację > plastyczną, tak więc w eliminujemy zwrot KAŻDA Z NAS i zamieniamy NA WSZYSTKIE > TE KTÓRYM CHCIAŁABYM DOSKOCZYĆ, NA PODSTAWIE MOICH WYOBRAŻEŃ WIELKIEGO ŚWIATA:) Przeszlam juz dwie i szykuje sie na trzecia, to nie zaden luksus we Francji. Zadzwonilam nawet do doktora sankowskwskiego w Polsce bo niby modny na tym forum (zreszta kosztuje tyle, ile mierny lekarz chirug plastyczny w Paryzu (10.000- 15.000 zl), ale nie mam zaufania do polskiej medycyny, wole paryska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Ciebie nie stać :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:37 Ale Ciebie nie stać nawet na psychoanalityka, co tu mówić o operacji plastycznej. Dziewczyno czy mało Ci kompromitacji na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Ciebie nie stać :) IP: *.osk.enformatic.pl 04.08.05, 16:49 ja bym radziła zrobić operację mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_nicky* Re: Ciebie nie stać :) IP: *.org 04.08.05, 16:51 Gość portalu: m. napisał(a): > ja bym radziła zrobić operację mózgu. przecież ona go nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Ciebie nie stać :) IP: 213.17.128.* 04.08.05, 16:54 No tak. Wszyscy wiemy, że wszystko zagramaniczne to z założenia lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Laparisienne ty musisz byc ochydna IP: *.fbx.proxad.net 04.08.05, 19:13 skoro poddasz sie juz 3 operacji!!! Mysle, ze meska stopa jest od ciebie piekniejsza!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sssheee Re: Ciebie nie stać :) 04.08.05, 20:52 Współczuję Ci... Jest, aż tak źle, że już trzy razy musiałaś sie poprawiać???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:04 A lapari obiecała,że już nie będzie odwiedzać tego forum :(((( To ,że musisz robic sobie plastyczne operacje to nie jest powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:14 No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich jesteśmy piękne! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:55 vanillaice napisała: > No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich > jesteśmy piękne! ;D Zamiesc Twoje foto, to popodziwiamy Twoja pieknosc, nan rzie nic tu nie widzilam zwalajcego z nog ni kwalifikujacego sie na modelke. Carla Bruni byla operowana przez mojego paryskiego lekarza, ma policzki na srubkach, nosek zrobiony. Ewa Herzigowa ma podniesiony luk brwiowy, i zrobine ladnie oczka prze niego. Helena Christesen am nieudany nosek natomist, troche zawalil robote. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:57 vanillaice napisała: > No właśnie. My nie potrzebujemy żadnych operacji plastycznych, bo i bez nich > jesteśmy piękne! ;D MY to kto, cala Polska, za krolewne polska sie bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:05 My - czyli dziewczyny piszące na tym forum ( wyłączając Ciebie oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:24 vanillaice napisała: > My - czyli dziewczyny piszące na tym forum ( wyłączając Ciebie oczywiście) Zwiazek zawodowy czytelniczek forum zalozylas? Myslam ze tu lady szefowa- bufetowa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 17:25 gdybym musiala sobie operacje plastyczna robic bylabym zalamana. ale jak ktos musi to trzeba wspolczuc. pracujac na zmywaku długo musialas oszczedzac biedactwo ale warto sie troche pomeczyc jesli ktos jest brzydki. szkoda tylko, ze główki nie moga ci zoperowac, zawsze jednak pozostaje psychiatra! Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:26 Cos mi sie wydaje, ze paryzanka bedzie pierwsza kandydatka na lifting mozgu. Ciekawi mnie jaka prace wykonujesz, ze nie jest ci potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:33 miumiu75 napisała: > Cos mi sie wydaje, ze paryzanka bedzie pierwsza kandydatka na lifting mozgu. > > Ciekawi mnie jaka prace wykonujesz, ze nie jest ci potrzebny? Litingu mozgu napewno nie wymysla, natomias moze kiedys powieksza pojemnosc waszych czerepow. Nie slyszalam jeszcze o polskich noblach w nauce. Nawet Maria nazywa sie Curie, nikt na zachodzie Sklodowskiej nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:37 szybko sie o pochodzeniu i korzeniach zapomina, prawda lapari? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 18:52 Nie slyszalam, zeby Joliot-Curie po polsku umieli mowic, albo sentyment do korzeni mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:04 ja o Tobie mówię, nie załapałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:16 wrócila lapari. bedzie wesoło i na pewno interesująco:> wiecie co, ja was muszę zasmucić. są miejsca gdzie my już dawno jesteśmy pomarszczone jak nie wiem co a lapari nawet nie będzie musiała sobie liftingu w nich robić. dba o ich gładkość i tyle. np.taki mózg, lapari nie ma ani jednej malusieńkiej fałdeczki sugerującej chociażby zaczątek zwojów, gdzie nam tam do niej.. Lapari! Orędowniczko nasza! Nauczycielko nasza! Przewodniczko nasza! PRZODOWNICZKO nasza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:23 Gość portalu: mała Mi napisał(a): > wrócila lapari. bedzie wesoło i na pewno interesująco:> > > > wiecie co, ja was muszę zasmucić. są miejsca gdzie my już dawno jesteśmy > pomarszczone jak nie wiem co a lapari nawet nie będzie musiała sobie liftingu w > nich robić. dba o ich gładkość i tyle. np.taki mózg, lapari nie ma ani jednej > malusieńkiej fałdeczki sugerującej chociażby zaczątek zwojów, gdzie nam tam do > niej.. > > Lapari! > Orędowniczko nasza! > Nauczycielko nasza! > Przewodniczko nasza! > PRZODOWNICZKO nasza!!! A kto ci powiedzial ze lifting bede robic, robie liposukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:50 Uuuu, to wspolczuje.... Nawet coach nie pomaga na celulitek? Ja tam na szczescie nie musze sie odsysac, choc dwoje dzieci urodzilam. Robilam sobie natomiast piersi, w sumie 3 razy, W POLSKIEJ KLINICE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aishaa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 08:15 robisz liposukcje? A w innym watku piszesz, ze nosisz rozmiar S z gatek... Jak S, to liposukcja niepotrzebna, no chyba ze nad malym tylkiem rozlewa sie ogromny brzuch... No naprawde sama juz nie wiem, ja nosze S i jakos liposukcja jest ostatnia rzecza, jakiej mi potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:19 miska_malcova napisała: > ja o Tobie mówię, nie załapałaś Nie nie zalapalam, trzeba miec miske w glowie, zamiast mozgu jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 19:25 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) przynajmniej nie musze liftingu robic jak ty :-) Miśka dziecino, Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:22 O ile sobie przypominam to liposukcja polega na odsysaniu, Tobie jak już większość szanownych forumowiczek ustaliło należałoby wessać :) A tak btw to jak to jst z tą Twoją paryskością, w jednej odsłonie twierdziłaś że mieszkasz za granicą czasowo :) Ja stawian na to że jesteś tam opiekunką do dziecka :) i w końcu mając wymarzone fransuskie IP choć przez chwilę może stwarzać złdzenia i wierzyć że ktoś w Twój świat uwierzy. Straszne to prawda, z piszczącego kompleksu do Paryża i na nic nie móc sobie pozwolić za te 300 euro miesięcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Nie bronie tu nikogo, ale 04.08.05, 21:27 minimalna opieka za dziecko to jakies 700 euro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Nie bronie tu nikogo, ale..nie AU PAIR ') IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:56 AU Pair ma nie więcej niż 300... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity IIIiiiiiii tam IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:46 Mylisz sie, kazdy odrobine wyksztalcony Francuz wie, ze Maria nazywala sie Curie- Sklo-costamcostam ;-))) No chyba ze sie zadajesz z jakimis ploucami co to odrobiny culture générale nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: Sierpien - nuda wsrod Paryzanek 04.08.05, 19:22 Nieciekawe sia porobily prowokacje pani La Parisienne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza hahaha 04.08.05, 20:05 Niemcy i Niemki przyjeżdżają do Polski do plastyków... - taniej i porównywalna jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Dokladnie IP: *.160.97-84.rev.gaoland.net 05.08.05, 02:42 W "mojej" podwarszawskiej klinice ( tzn tej z ktorej uslug juz wielokrotnie korzystalam - bo w przeciwienstwie do Parisienne nie snobuje sie ze "wszystko co niefrancuskie jest be" choc mieszkam we Francji o wieeeeeele dluzej niz ona) non-stop sa klientki z calej zachodniej Europy. I co najsmieszniejsze, klinika ta ma sezon urlopowy wlasnie w sierpniu ( bo latem jest gorszy proces gojenia, to oczywiste) I podam jeden przyklad - to frajerstwo bulic za botox w czolo 500 euro (tyle chca lekarze w Paryzu) Ja na botox latam do Warszawy (przy okazji wizyty u rodziny i przyjaciol) i robie sobie w Sharleyu za jedyne 150 euro u mojej przemilej pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dokladnie 05.08.05, 15:47 > latem jest gorszy proces gojenia, to oczywiste) > I podam jeden przyklad - to frajerstwo bulic za botox w czolo 500 euro (tyle > chca lekarze w Paryzu) Ja na botox latam do Warszawy (przy okazji wizyty u > rodziny i przyjaciol) i robie sobie w Sharleyu za jedyne 150 euro u mojej > przemilej pani doktor. ale plus samolocik to i tak ci tyle samo wychodzi... (wizyty u przyjaciół - bezcenne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek 04.08.05, 21:21 Paryzanki musza wygladac jak potwory jesli rzeczywiscie az tak polegaja na chirurgii plastycznej Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa do Trinity 05.08.05, 03:25 Czy możesz zdradzić,gdzie robiłaś piersi,skoro jesteś tak zadowolona,bo ja rozważam liposukcję właśnie i na razie gromadzę adresy.Jeśli odpiszesz,może być także na gazetowy adres mailowy,to będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
eary kontunuując... 05.08.05, 16:12 (nie za ciezkie słowo?) .. Co operowałaś wcześniej? tak z ciekawości.. Ja słyszałam ze we Francji zachwycają sie polskimi lekarzami. ale może to tylko plotki. WIem ze w paryżu jest inny instytut upiekrzający :) robią jedne z najladniejszych tatuaży. Co do operacji.. to powiem ze troche szkoda ze tyle musisz wydawać.. ja chciałam zrobić operację noska. ale i bez tego jestem ponoć ładna.. Tak czy siak- jakbym pewnie miala dosc kasy to bym zrobiła. A tak na marginesie podaj mi namiar do jakiejs "twojej" kliniki proszę i czy mogę polecić się na ciebie? może zacznę od konsultacji.. Za 2 mies będę w paryżu. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: kontunuując... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:51 LaP! ja wiem, ze jak sie pracuje w kopalni jako górnik, dorabia sprzedajac w McDonaldach le bigmaki, na które cie nie stać i jeszcze sprzata tam to zapotrzebowanie kaloryczne wynosi jakies 7500 na dobe. wiec zamiast mrzonek o liposukcji dieta niskokaloryczna np.jakies 5000?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANGEL Re: Sierpien- bardzo wazny miesiac dla Paryzanek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.08.05, 22:22 Wiesz co, gdybyś naprawdę była taka, jaką próbujesz siebie wykreować na tym forum, to nie bawiłabyś się w wypisywanie takich głupot. Próbujesz osłodzić sobie niepowodzenia w swoim życiu??? A w Paryżu to sprzątasz czy myjesz gary?......Pewnie gdybyś miała dobre wykształcenie to i w Polsce by ci się powiodło i nie musiałabyś być Paryżanką kategorii B, C, chociaż podejrzewam, że twoja kategoria to gdzieś między XL a 90E :)......biedactwo.......3Maj się! Jestem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGusia a kto to tak naprawde chce czytac??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:06 Wiecie co...jak tak przegladam forum czytam posty autorstwa "laparizjen" to az mi sie plakac chce...:) Jestem mloda,dopiero w tym roku koncze liceum i w przyszlym roku mam zamiar wyjechac za granice-nie do Francji. Obstawiam Wielka Brytanie,Irlandie albo ktorym z krajow Skandynawskich. Jak sie nie uda to trudno-zostane i bede studiowac tutaj i zyl sobie z tego powodu nie podetne...Ale nie o to mi chodzi,zeby wypisywac o swoich planach na przyszlosc. Po prostu w zyciu nie przyszloby mi do glowy zeby z tego powodu czuc sie lepsza od innych ktorzy tej szansy nie mieli i wypisywac o tym na forum,gdzie NORMALNI ludzie znajduja sie po to,zeby poczytac o hot-spotach ze swiata mody,urody,poszukac porad dot.jakiejs istotnej sprawy itp. A nie po to,zeby czytac posty jakiejs "francuzki",ktora podobno ma w cholere kasy,nosi najmniejsze ze wszystkich rozmiarow i w ogole jest "nie wiadomo kim". Nie chce nikogo obrazac,ale ludzie-badzmy powazni!! Forum to nie jest miejsce gdzie czlowiek chce sie zdolowac i czytac,jak to innym sie udalo w zyciu, wiec blagam uzytkownika "laparizjen" o nie zakladanie wiecej takich watkow z cyklu "jaka to ja jestem piekna,swietna,bogata,jakiej marki ciuchy mam teraz na sobie,ile mam par butow" itd.I sadze,ze nie jestem w mojej opinii osamotniona. POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!! Odpowiedz Link Zgłoś