Gość: AGENT 007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:56 a jak Wam podoba sie imie Angelika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-gun Re: angelika 06.08.05, 17:01 grrrrrrrrrrrrr skonczcie juz z tymi watkami o imionach - to imie jest beznadziejne podobnie jak sandra dżesika pamela i inne tego typu koszmary - to chcialas uslyszec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:31 jedno z mojej czarnej listy nie lubie go tak samo jak Grażyny, Nikoli, Sandry, Wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś
matylda007 Re: angelika 06.08.05, 21:25 wszystkie angeliki które poznałam były fajne ale imię to mi się średnio podoba wolę zdecydowanie typowo polskie imiona typu ewa alicja czy magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek O H Y D A IP: *.icpnet.pl 06.08.05, 21:56 Fatalne. Kojarzy mi się z typem kobiety "ewa sonnet" czy "doda" Tandeta. Brak smaku. Wspólczuję wszystkim ANGELIKOM i ANDŻELIKOM! Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: angelika 06.08.05, 22:34 Nie podoba mi się, ale mam w Niemczech super znajomą o tym imieniu;) A ja miałam nadzieję, że wątki imienne to już przeszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:49 podoba mi się, choć lubię polskie, zwykłe imiona typu Kasia, Ania, Magda itp. Ale to jedno, nie wiem czemu, jest wyjątkiem, i wcale nie stawiam go na równi z okropną Wiolettą i Nikolą. No i pisane przez G a nie DŻ. Z tym że chyba w Polsce musi być w USC jako Andżelika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danek Re: angelika IP: *.gliwice.hyperion.pl 07.08.05, 09:21 Po polskiemu to po prostu Aniela. I ładnie i bezpretensjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:21 A co myślicie o imieniu Serafina??? Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka.made.in.pl Re: angelika 07.08.05, 22:18 Kalectwo, wszystkie te imiona wzięte z USA. Spotkałam się ostatnio z... Dżesiką. Pisaną przez "dż". Tandeta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:33 Aniela.... Też ładnie. Mimo wszystko mam słabość do Angeliki. Czasem chciałabym się tak nazywać. Może trochę też z przekory, bo taka moda na staropolskie imiona. Jakoś lubię być na przekór. Choć oczywiście te zwykłe imiona bardzo mi się podobają. No i miałam dużą słabość w dzieciństwie do książki "Pierścień i Róża", gdzie była temperamentna księżniczka Angelika, co prawda niezbyt dobra i urodziwa, ale na pewno interesująca w przeciwieństwie do mdłej, aniołkowatej Rózi. Odpowiedz Link Zgłoś