Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torba do szkoły

IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 22:03
    Jaką torbę mogłabym nosić do szkoły (musi byc pojemna), która pasowałaby
    zarówno do zamszowych kozaczków w kolorze burdny turkus z elementami
    brązu,spodniczek , oraz do bardziej sportowego stylu???
    Nie chce do bardziej kobiecego stylu nosić małej torebeczki i wielkiej siaty
    z książkami :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kot Zbyszek Re: Torba do szkoły IP: *.ols.vectranet.pl 08.08.05, 22:11
        allegro.pl/show_item.php?item=59554093 masz gjatis tojebke
        allegro.pl/show_item.php?item=59358142 to nie tojebka ale wygodne, bo
        jeździ
      • Gość: magda Re: Torba do szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:13
        Ja właśnie dzisiaj kupiłam sobie taką fajna turkusowa torbę w nike....jest
        naprwde super..tylko nie moge nigdzie znaleźć jej w necie bo bym Ci link
        podesłała...ale może przejdź się do najbliższego sklepu i poszukaj. Jest cała
        turkusowa z takim jakby kwiatkiem z rzodu i jakimiś napisami, ma krótkie rączki
        (ale bez przesady) no i jest śliiiiiiiiiiiiczna:D
        • Gość: ola Re: Torba do szkoły IP: *.icpnet.pl 08.08.05, 22:15
          kotZbyszek, bardzo zabawne. Widać słowo "szkoła" kojarzysz tylko z poziomem
          podstawówki...pewnie tylko to skonczyłes.

magda- jakbys znalazła...to będę wdzięczna.
          jeśli możesz dokładniej ją opisac... nike kojarzy mi sie przede wszystkim z
          bardzo sportowym stylem..myle sie?Ile kosztowała?
          • Gość: kot Zbyszek Re: Torba do szkoły IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.08.05, 22:59
            wiem, ze zabawne.
      • mena122 Re: Torba do szkoły 09.08.05, 11:45
        w Diverse są
        • Gość: magda Re: Torba do szkoły...do Oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:57
          no właśnie nigdzie jej nie mogę znaleźć.Miałam kupić ą przez internet ale
          nigdzie nie było...a więc jest taka turkusowa (są też takie zielone) i po lewej
          strone ma coś w rodzaju jakiejś palmy (czarnej) no i białe napisy coś tam
          Final :D...kosztowała 139.90 ale koleżanka była dziś na mieście i mówiła mi że
          są już przecenione na 99.9...a czy jest sportowa, wydaje mi się że pasuje
          również do sweterków nie tylko do bluz....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka