Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

help help help....potrzebna porada fachowca;]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:00
    gdzie moge znalezc saszki??? najlepiej w kolorze ciemny turkus..... takie
    zamszowe niziutkie botki.....bo jak do tej pory znalazlam jedynie czarne i
    pastelowo-roozowe w venezi i w deichamnie w kolorze biskupi roz.....a
    koniecznie potrzebuje turkusowe....
    Obserwuj wątek
      • Gość: pump_it_up Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.broker.com.pl 12.08.05, 20:37
        Ojej.... nigdzie takich nie znajdziesz. Zlazilam pol Kraka w poszukiwaniu ich,
        oczywiscie na prozno.
      • Gość: kira Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:06
        a w jakichs innych miastach?? a moze ktos zna jakis internetowy sklep gdzie
        takie buty mozna dostac... dzis odwiedzilam inny sklep wenezii i znalazlam
        blekitne (takie same jak wczesniej widzialam jasnoroozowe).... a najgorsze ze
        dzis bylam roowniez w innym deichmanie i znalazlam ciemnoturkusowe saszki tyle
        ze byla osattania para i oczywiscie nie w moim rozmiarze;/...mozna sie
        zaplakac;/zawsze tak mam jak tylko cos sobie wymysle...
        • edavenpo Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] 20.08.05, 21:09
          Dziewczyny... widze juz te saszki na forum enty raz ale ciagle nie wiem co to jest. Niech ktos dobry
          opisze co to sa te saszki. Dzieki ;-)))
          • Gość: kira Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:19
            saszki - krótkie kozaczki z płótna lub zamszu, luźne w łydce i pomarszczone.
            Szał w połowie lat 80-tych

• edavenpo Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] 20.08.05, 21:23
              Dzieki!

Cos w tym stylu?

tinyurl.com/beulu
              • Gość: kira Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:31
                ;) no cos w tym stylu...
                • Gość: gabi Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:34
                  a może takie?
                  www.delias.com/item.do?categoryID=441&itemID=44543&sizeFilter=&brandFilter=
                  • Gość: kira Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:36
                    no wlansie takie jansoroozowe byly w venezii a ja potrzebuje ciemny turkus...
      • Gość: kira Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 12:15
        to moze chociaz ktos widzial gdzies czarne ale za mniej niz 300zl??
      • Gość: cuki Re: help help help....potrzebna porada fachowca;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:53
        jakto w deichmannie?? znow są?? ja patrzyłam latem ale była jedna para 40 :/ a
        potem w ogole nie było ;(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka