Gość: aaa IP: 212.244.54.* 16.08.05, 19:21 w czym śpicie? jestescie takie trendy i w łóżku i śpicie w asytnowych koszulkach? czy może w bokserkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaqus Re: pidżamas :) 16.08.05, 19:39 ja zwykle spię w spodenkach krótkich, które już przestałam używać podczas lekcji w-f oraz w koszulkach, równie zużytych. w lecie spypiam w za dużych majtkach i za małych topach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: pidżamas :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:40 ja owijam sie tylko cyckami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Zbyszek Re: pidżamas :) IP: *.ols.vectranet.pl 16.08.05, 19:52 w piżamach ze Snupim albo w żabki (różne wersje-letnie, zimowe). mam jedną seksi piżame victoria's secret, ale ją oszczędzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: pidżamas :) 16.08.05, 20:04 Bawełniane szorty i góra od kostiumu kąpielowego.W zimie do tego zestawu dodaję skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: pidżamas :) 16.08.05, 20:06 nie toleruje na sobie ubrania w lozku... wylacznie luzne, niekontaktowe koszulki, a i to nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: pidżamas :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:02 piżamy tylko BAWEŁNIANE ! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: pidżamas :) 16.08.05, 21:08 Pytanie niekoniecznie zwiazane z moda.... Jak to jest z tymi/ta pizama/pidzama U mnie w domu mowi sie pizama (ta jedna pojedyncza pizama) Niektorzy mowia pidzama Inni jeszcze pidzamy lub pizamy (l. mnoga) Slowo pochodzi z angielskiego 'pyjamas' ktore jest w l. mnogiej, chyba ze okresla sie czesc owej pizamy/pizam i wtedy jest 'pyjama jacket, pyjama trousers' Nie mam to cholera polskiego slownika? Moglby ktos sprawdzic jaka jest pisownia i liczba w tym slowie? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: pidżamas :) 16.08.05, 23:04 W l. pojedynczej ta piżama, ta pidżama-obie formy są poprawne. W l. mnogiej piżamy albo pidżamy. ---- Ja zimą preferuję bawełnianą piżamę, latem lekką koszulkę nocną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: pidżamas :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.05, 22:53 ja lubie boksrerki i nic na gorze/tiszert. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: pidżamas :) 16.08.05, 23:04 mam letnie i zimowe pizamki i koszule.ale zadne tam atlasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: pidżamas :) 17.08.05, 10:37 Oj! A ja mam wszystko i używam w zależności od nastroju i pogdoy. Czasami śpie nago. Czasami w satynowych koszulkach. Czasami w bokserkach i jakiejś koszulce. Czasami w letnich piżamkach wersja: snoopy, owieczki, misie itp. A zimą, gdzy chłodek: cieplutkie polarowe słodko dziecinne piżamy + do tego czasem skarpetki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: pidżamas :) IP: *.76.classcom.pl 17.08.05, 11:27 zazwyczaj za duzy podkoszulek i majtki, czasem granatowa pizamka w misie;) Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: pidżamas :) 17.08.05, 12:06 zazwyczaj nago ale czasami zdarza się koszulka :) Odpowiedz Link Zgłoś