Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brodzia w Sopocie

IP: *.e-wroc.com 20.08.05, 21:49
    właśnie śpiewa , ale jej nowa fryzura nie podoba mi sie , źle jej w rudym.
    Obserwuj wątek
      • Gość: werbenna Re: Brodzia w Sopocie IP: *.menos.org / 83.238.176.* 20.08.05, 21:52
        coo? Brodka ma rude włosy ? czy ja żle czytam??
        • Gość: werbenna ooo matko!! IP: *.menos.org / 83.238.176.* 20.08.05, 21:54
          te oczy .. cóż za fiolet :| !!
          • dafir Re: ooo matko!! 20.08.05, 22:09
            A moim zdaniem makijaż Moniki jest świetny. Rzeczywiście mocny i odważny, ale
            super wygląda :-)
      • deczko Re: Brodzia w Sopocie 20.08.05, 22:02
        A mnie zaciekawily jej buty. Czy ona tak je lubi i czy to jej jedyna para, bo
        juz ja w nich widzialam...?!
        • Gość: Ola Re: Brodzia w Sopocie IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 22:09
          to nie ta sama co na sławnych zdjęciach :) tamte były bez obcasów :) a te
          mają...ale osobiscie podoba mi sie to jak Brodzia jest ubrana dzisiaj,ale
          faktycznie fryzura...dno.
          • Gość: gabi Re: Brodzia w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:11
            Fryzura fajna. Te włosy sa pokręcone wałkami, to nie trwała.
            ?
          • Gość: deczko Re: Brodzia w Sopocie IP: *.energis.pl 20.08.05, 23:24
            Moim zdaniem podobne, nawet bardzo i maja obcasy
            www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/42/69_file.jpg
            • blinski Re: Brodzia w Sopocie 20.08.05, 23:30
              to brodka jest? a ten gościu to ten z klanu? pytam, bo się tak średnio w wipach
              orientuję:)
              no, to brodka w tych butach i chustce wygląda jakby dopiero co zeszła z
              traktora, za to ten gościu zawsze wydawał mi się wyższy - a tu wygląda na nie
              więcej niż 167.
              • Gość: deczko Re: Brodzia w Sopocie IP: *.energis.pl 20.08.05, 23:34
                >to brodka jest? a ten gościu to ten z klanu? pytam, bo się tak średnio w wipach
                orientuję:)

Niezle sie orientujesz, tak to oni, oni, oni ;P

>no, to brodka w tych butach i chustce wygląda jakby dopiero co zeszła z
                >traktora

A w Sopocie chuste zdjela i dalej w tany, tylko wlosow nie przyczesla...
      • blinski Re: Brodzia w Sopocie 20.08.05, 22:25
        w tej fryzurze i makijażu można by ją pomylić z kają paschalską.. a to nie był
        komplement:))
        • babunowa Re: Brodzia w Sopocie 20.08.05, 22:26
          kurde,a ja przegapiłam,bo gadałam przez fona z facetem,ale zła jestem teraz na
          siebie...grr mam nadzieję,że szybko będą jakieś zdjęcia.
      • lunatica A nie myślicie, 20.08.05, 22:29
        że to po prostu peruka?

Makijaż faktycznie świetny...
        ...ładnie wygląda.
        Ale i tak nic na to nie poradzę,
        że wolę jej słuchać, niż na nią patrzeć...
        :-)
      • Gość: me są gdzieś zdjęcia "nowej" brodki??? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:43
      • Gość: ja czyli nie ty UWAGA mam zdjęcie!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.05, 22:49
        haha no prosze na forum telewizji już ktoś dał fotke...
        ostrzegam, fotka jest dla ludzi o MOCNYCH NERWACH !!!!
        przeraziłam się, zdjęcie które wkleilam kilka dni temu było piękne w porównaniu
        to TEGO !!!!
        Brodka upodobniła się do Paschalskiej bez kitu...

img392.imageshack.us/img392/1820/brodkasop50wl.jpg
        • babunowa Re: UWAGA mam zdjęcie!!!!!!!! 20.08.05, 22:54
          a mi się podoba;)
        • Gość: me dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:56
          kopara mi opadła - szczyt szczytów - szczyt dziadostwa - nie pdoba mi sie -
          wygląda jak pudel i właścicielka w jednym
        • Gość: deczko Re: UWAGA mam zdjęcie!!!!!!!! IP: *.energis.pl 20.08.05, 23:07
          Fakt, tez mialam skojarzenia z Paschalska. Powinna na tej koszulce miec napisane
          :Kaja Paschalska, tak jak kiedys Madonna miala t shirt z napisem "Britney Speras"
        • Gość: rose Re: UWAGA mam zdjęcie!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 13:26
          kiedyś mi sie wydawało ze jej juz nic nie jest w stanie bardziej zeszpecic, a
          tu jednak prosze myliłam sie :)
      • Gość: Kolumbia Re: Brodzia w Sopocie IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.05, 23:17
        Fatalna fryzura!! Gdzie takie baranie loczki do niskiego wzrostu? Przcież
        to "sadza" sylwetkę i nawet obcasy nie pomogą. Oj, "styliści", "styliści". Make
        up trochę demoniczny ale na scenę może być.
        • e_katt Re: Brodzia w Sopocie 20.08.05, 23:19
          oni (styliści w sensie..) jakoś tak w ogóle ją "ścisnęli": od góry ten barani
          kołtun, na dole - te kozaki pikne..
          uehh! Ale tak w końcu wygląda gwiazda.
          • Gość: gabi Re: Brodzia w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:32
            To pewnie dzieło paJacyków!
      • Gość: kum-nye zdjęcie IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 23:25
        Ktoś pytał o zdjęcie- to proszę:)

img392.imageshack.us/img392/1820/brodkasop50wl.jpg
        • Gość: dede Re: zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:36
          Tam w rogu powinien być czerwony kwadracik, czy kółeczko a nie trójkącik z 7
          • deczko Re: zdjęcie 20.08.05, 23:43
            Gość portalu: dede napisał(a):

> Tam w rogu powinien być czerwony kwadracik, czy kółeczko a nie trójkącik z 7

Fak, Brodka mogla przestraszyc swoim wygladem niewinne pociechy...
            • poline Re: zdjęcie 21.08.05, 00:22
              Co ona z sobą (oni z nią?!) robią...
              Wygląda jak pudel ( ktoś to wyżej trafnie ujął).
              W ogóle mi się nie podoba.
              • Gość: pump_it_up Re: zdjęcie IP: *.broker.com.pl 21.08.05, 09:52
                Oj.. fatalna fryzura, zwlaszcza kolor nie wspolgra z pomaranczowa opalenizna:/.
                Makijaz moze i ladny, ale rowniez nie pasuje. Jedyne, co mozna ocenic
                pozytywnie w jej wygladzie, to stroj. Co do muzyki, to Brodka zdecydowanie
                bardziej podobala mi sie w idolu. Potrafila zaspiewac melancholijnie a i gdzie
                bylo trzeba dodac powera:/. Teraz jeczy niczym kot w marcowa noc... Nie ma
                porownania, co do jej wykonania utworu Janis Joplin.
        • Gość: mariposa Re: zdjęcie IP: *.kalisz.mm.pl 21.08.05, 12:29
          co ta biedna dziewczyna z siebie zrobila!hmmm........a ja chcialam isc na
          stylizacje!uff dzieki e nie polazlam
      • Gość: logowac sie!!! n/t post powyzej to znow ten zbok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:31
        • se.la.vie czy ten zbok da mam w końcu spokój? 21.08.05, 10:42
          Co do brodki:o rany,gdybym miała długie ciemnobrązowe włosy,to ludzie mogliby mi
          płacić i płacić ,a i tak nie zrobiłam bym sobie z nich rudego siana.A może to
          peruka?Tak,czy siak strój mi się p0odobał,ale fryzura i ten makijaż to jakieś
          nieporozumienie roku.
          • andrz_ej Re: czy ten zbok da mam w końcu spokój? 21.08.05, 13:25
            jak można w tak młodym wieku/18 lat/ tak spaskudzić swój image./?/Pomijając już
            stylistów -czy sama Brodka nie ma swojego jakiegoś gustu?Zamiast jakoś ładnie
            skromno-seksownie wyglądać zrobiła z siebie czupiradło robiąc na dodatek
            wrażenie jakby ktoś ją pod dwoma oczętami pobił/ wyglądało to jak duże
            siniaki/..
            • Gość: kum-nye Re: czy ten zbok da mam w końcu spokój? IP: *.icpnet.pl 21.08.05, 13:29
              Właśnie o to chodzi- ona ma dopiero 18 lat! To przecież zupełnie normalne, że eksperymentuje ze swoim wyglądem...Poza tym widać, że ma do niego spory dystans (watęk o lisiej czapie), więc dlaczego ma się nim nie bawić...A że raz wychodzi jej lepiej, a raz gorzej- takie ryzyko:)
            • myszka_333 Re: czy ten zbok da mam w końcu spokój? 21.08.05, 13:31
              Te wszystkie eksperymenty z wyglądem zwalam na jej młody wiek.Niech poszaleje
              trochę dziewczyna.
              Może obejrzy zdjęcia z Opola i więcej tego nie powtórzy.
      • Gość: lo Re: Brodzia w Sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:35
        foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=7082
        tu wyglada troche lepiej
        • Gość: liza Re: Brodzia w Sopocie IP: *.e-wroc.com 21.08.05, 13:37
          www.femail.com.au/beyonceknowles.htm
          chyba chciał sie do Beyonce upodobnic
          • Gość: 111 liroy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:53
            buchachachaaaaa widzieliscie liroya??? dawaj brodka
      • Gość: agi Re: Brodzia w Sopocie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.08.05, 15:27
        Już sie za nią wzięli 'styliści' warszawscy.
      • Gość: nadinka Re: Brodzia w Sopocie IP: *.bpl.vectranet.pl 21.08.05, 18:08
        jak ktos juz wyzej napisal: mloda jest, szuka swojego stylu, a i stylisci jej w
        tym "pomagaja"
        pamietacie kayah z opola bodajze, kiedy spiewala 'coreczko, wolalabym, zebys ..'? ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka