kwiatuszek999 09.09.05, 13:36 czy ktos kupowal ciuch victoria's secret na allegro? jesli tak to od kogo zeby miec pewnos ze beda oryginalne. dziekuje z gory za odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
powerpuffgirl Re: VICTORIA'S SECRET na allegro 10.09.05, 16:20 kupowałam od jakiegoś pana ze szczecina (chyba o nicku "bujak"). Polecam tylko bieliznę, ciuchy dobrze wyglądają tylko na zdjęciach (fatalne tkaniny, jakość szycia, wykończenie pozostawiaja wiele do życzenia). Acha i nie są to podróbki, VS faktycznie tak szyje... Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: VICTORIA'S SECRET na allegro 10.09.05, 18:23 Hej! Moja kolezanka handluje na allego VS. Faktycznie sprowadza to z USA. Rzeczy sa moim zdaniem tandetne, bielizna i buty ok. Jesli cie to interesuje to podam ci namiary na nia na priv (zn. jej nick na allegro. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morym Re: VICTORIA'S SECRET na allegro 14.09.05, 14:02 Zapraszam na moje aukcje (morym). Gwarantuję, że rzeczy są oryginalne w oryginalnych woreczkach. Na woreczkach jest również naklejka z USA - firmy, która wysyła do mnie ciuszki. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś