Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacyków na warszawskich ulicach

25.09.05, 19:59
    Uwielbiam ! Po prostu uwilebiam jego komentarze w " Musisz to mieć" TVN Style.
    Drugiego takiego oszołoma jak Jacyków ze świecą by szukać. Jego określenia
    typu : wieczna ekstaza ( dla mocno wrzynających się w krocze dżinsów ;) są
    boskie. Boki zrywam jak go widzę. Mimo całej jego ekscentryczności i
    dziwactwa, facet jest świetny i nie do podrobienia ;)
    Obserwuj wątek
      • dominika8 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 20:21
        a ja mam mieszane uczucia, zgadzam się z jego uwagami krytycznymi, ale z jego
        ochami i achami nie za często.
        poza tym boję się teraz chodzić Nowym Światem, żeby na mnie nie trafiło....
      • valentino_g który to ?? 25.09.05, 20:23
        wiem ze jest dwoch,,,jeden mnie wku..a
        • perennou Re: który to ?? 25.09.05, 23:44
          ten o ktorym mowa to taki łysy ze śmiesznym akcentem
        • kasiastel Jacyków 26.09.05, 16:23
          dobrze że komentuje bo niektórzy są beznadziejnie ubrani,ale nie wszyscy
          • elizamag Re: Jacyków 01.10.05, 22:35
            a mi sie nie podoba jak ubiera te babki, co przychodza do programu... dzisiaj
            widzialam, jak jednej zaproponowal kowbojki bodajze ze skorki weza... dla mnie
            ochyda
      • menstylecom Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 20:41
        z checia obejrzalem bym te programy na tvn style.Ale niestety moje telewizja
        kablowa nie udostepnia tego programu.A moze znacie jakas strone z ktorej mozna
        sciagnac programy z tvn style??
        • bridgetb Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 21:52
          Ja ogladalam odcinek, kiedy padlo z jego ust wyrazenie:bialy sandal
          kosciolowy;) Bardzo lubie jego komentarze. Na szczescie nie musze sie bac bo
          nie mieszkam w stolicy. Uwazam,ze ma racje.Niestety niektore z nas nie patrza w
          lustro przed wyjsciem z domu.
          • elizamag Re: Jacyków na warszawskich ulicach 01.10.05, 22:37
            mi sie podobalo jak objechal Pania, bo miala szare podkolanowki do bialych
            sandalow, po to, zeby ukryc brudne piety, jak stwierdzil: nie udalo jej
            sie... :)
      • parapluie Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 21:14
        mnie raczej wkurza...ostatnio pojechał dziewczynie w ciąży...
        • miska_malcova Re: Jacyków na warszawskich ulicach 01.10.05, 18:55
          nie pojechał, ale razem z towarzyszką pochwalił, nie dooglądałaś uważnie :-)
      • zettrzy Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 21:20
        Jego określenia
        > typu : wieczna ekstaza ( dla mocno wrzynających się w krocze dżinsów ;

myslalam ze na takie dzinsy mowi sie "jajozgnioty"
        • marylanierodowicz Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 21:56
          ja nie lubie tego drugiego. Ani jego komentarzy,sposobu dobierania ubran ani
          tego co sam sobą reprezentuje. Jacykow NAJLEPSZY
          • loriaan Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 22:00
            popieram, gosc wie o czym mówi, ten drugi to porazka:)
      • aire1 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 25.09.05, 23:07
        Ale jego stylizacje są zazwyczaj beznadziejne, a w najlepszym przypadku nic
        specjalnego.
      • nero_19 a mi przytrafilo sie ... 25.09.05, 23:52
        ...pare razy widziec na ulicach Jacykowa no i po prostu jestem zdruzgotana jego
        grubymi nogami,jak ktos ,kto tak krytykuje ,moze miec takie grube ,wstretne nogi
        o0!?
      • ja-czyli-nie-ty Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 00:23
        hmmmmmmmmm
        mnie jeszcze nie złapali. nawet bym chciała, zeby mnie ocenil...
        ale z drugiej strony mam rózne dni, czasem ide ubrana super, ale mam też dni
        kiedy nie przykładam wagi do stroju (patrz okres i nastawienie- zycie jest do
        d... więc co ja sie mam ciuchami przejmować). Wtedy rzeczywiście łażę jak
        ostatnia szmaciara.
        No i taki Jacykow akurat by trafil na taki mój look. aż wstyd.
      • sumire Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 09:14
        A dla mnie to żenujące jest.
        • czarna.mucha o ktorej godzinie i w jaki dzien tygodnia? 26.09.05, 09:33
          nie znam tego programu, ale chetnie bym poogladala. Powiedzcie mi kiedy to
          idzie dokladnie? Moze sa jakies powtorki? Wybywam z Polski za tydzien i co za
          tym idzie nie bede miala telewizora - mam tydzien na obejrzenie chociaz jednego
          odcinka.

No to jak, kiedy to jest nadawane?
          • myszka_333 Re: o ktorej godzinie i w jaki dzien tygodnia? 26.09.05, 10:11
            serwisy.gazeta.pl/tv/1617365,47460,1621178.html
            • czarna.mucha Re: o ktorej godzinie i w jaki dzien tygodnia? 26.09.05, 10:14
              dzieki myszka. Ja niestety, jako "nieogladajacatelewizjichybazeprzezprzypadek"
              nie wiem nawet, gdzie znalezc program telewizyjny. :)
            • myszka_333 Re: o ktorej godzinie i w jaki dzien tygodnia? 26.09.05, 10:15
              przepraszam nie wyświetliło się
              A więc dziś na TVN Style program "Musisz to mieć" o 12.30 i 18.30 puszczają.
              Jutro 20:30
              Sroda :7.15 i 21.00
              Czwartek:8.30 i 20.00
              Piątek:11.00 i 19.00

• joasia.sadowska Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 12:43
        ooooo ja go wrecz uwielbiam!!! i szanuje za to, ze nie krytykuje ludzi tylko
        sposob ich ubierania sie:)
        • myszka_333 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 12:48
          Podobały mi się jego komentarze w ostatnim odcinku.Choć może podobały mi się to
          nie jest właściwy zwrot. Zgadzam się z jego komentarzami, szczególnie jeśli
          chodzi o panie w za małych spodniach.
          • hermina5 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 13:04
            Idzie babka i facet po 40-stce. On z gigantycznym , ale wręcz niepojętym
            brzuchem w obcisłej koszuli, ktra pęka w szwach i rownie kiepsko leżacych- co
            logiczne przy takim brzuchu- spodniach. Za rękę z nim idzie babka - też ze 45
            lat- nie waży wprawdzie 45 kg, ale góra 63! , proporcjonalnie zbudowana,
            predzej dałabym sobie reke uciąć niż nazwałabym ją grubą.
            O co słysze? Kastratowaty Jacyków - o boze pani zzawieszeniem, jak się ubrała
            ble, ble, ble...Faceta nie widzi, ale przyczepić musi się do klasycznej 40-
            stki:P Palant i tyle - ja jego widok mam ochotę rzec:
            (z jego zaciąganiem)
            - O jezu....Lysa klucha z pampuchowatymi, serdelastymi nogami i wasikiem a`la
            wczesny d`Anuzzio ..No tragedia takie udziska , tragedia...
            • grote Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 13:15
              Masz rację hermina5 - zupełnie szczupłą osobe obdarowauje komentarzem "z
              balladą o ciężkim zadzie"
              • minkair Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 13:20
                A może on widzi 2 półdupki jako 4 ? A tak prawdę mówiąc jeżeli już musi robić to co robi niech skupi się raczej na młodych osobach bo w końcu raczej dla nich jest ten program;-)
            • monika.grabowska1 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 15:03
              Też zauważyłam, że facet "nie trawi" kobiet i wszystkiego ci związane jest z
              kobiecością- nawet bym powiedziała, że czuc nienawiśc w jego wypowiedziach na
              temat kobiet o sylwetce innej niż anorektyczna z 10 kg niedowagą.
              Idealną sylwetką dla kobiety wg niego jest sylwetka wychudzonego nastoletniego
              chłopca...
              Dodam, zanim ktoś zacznie sie czepiac, ze ja waze 50 kg ale uważam, że prawie
              każda kobieta w pewnym wieku się "zaokragla"i to jest i naturalne i fajne-
              i nie powinno byc krytykowane- zwłaszcza w programie dla kobiet
              Hermina5 ma racje: Facetów rzeczywiscie nigdy nie krytykuje

Pan J. może i wie jakie są tendencje w modzie,
              ale aby łączyc (przykładowo) żółty, róż, czerwień i fiolet,
              albo kratke, paski i motyw kwiatowy
              to poza wiedzą że to jest modne, trzeba mie wyczucie, zmysł plastyczny, jakąś
              wrażliwośc itp
              a jemu tego brakuje
              mozna porównac sobie jego stylizacje, ze stylizacjami zachodnich stylistów
              to człowiek sie zastanawia jak on trafil do tej telewizji...
              na układy nie ma rady

I wiekszosc kobiet trafiających do programu,
              "tragicznie" konczy po jego stylizacji
              - można się przekonac, patrząc na
              miny najbliższych po (pa)Jacykowej stylizacji

Poza tym komentarze na ulicy są ponizej jakiegokolwiek poziomu
              Mnie wystarczyło, jak skrytykował babkę,
              bo miala buty z dziewięcdziesiatego-któregoś-tam-roku...
              ...w kraju o 20% bezrobocu
              To jest pajaci prostak- nie stylista
              • perennou Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 15:14
                monika.grabowska1 napisała:

Hermina5 ma racje: Facetów rzeczywiscie nigdy nie krytykuje

facetów nie krytykuje,bo to program dla kobiet,tam nigdy zadnego faceta nikt nie
                ubierał

poza tym w większości sie zgadzam, choć Jacykowa lubie-bardzo poprawia mi humor
                swoim stylem bycia ;))

• hermina5 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 15:33
                  > facetów nie krytykuje,bo to program dla kobiet,

No i własnie w tym lezy problem. Dla kobiet, tego gatunku, który ma piersi,
                  tylek , talię, często długie włosy, ze dwa razy w zyciu gigantyczny brzuch i
                  Dla kobiet, a nie chłopaczków. Dla istot, które oże wcale nie chcą się
                  wstydzić tego, ze mają 93 w biodrach, bo dzieki temu dadzą radę donosić ciązę,
                  co może nie wyjść kobiecie odchudzajcej sie od urodzenia i mające 84 w owych
                  biodrach.
                  Jesli ma to być program dla KOBIET, to dlaczego ciągle mam w nim słyszeć, jakie
                  to obrzydliwe, że jestem kobietą i powinnam to ukryć?
                  • perennou Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 16:45
                    nie wiem dlaczego kobieta,ktora jest chuda mialaby byc gorsza,bo tak zabrzmiała
                    twoja wypowiedź
                    ja osobiście nie zauważylam,zeby Jacykow krytykowal tylko kobiece panie,mnie sie
                    nawet kojarzą takie sytuacje,kiedy pochwalił kobiety z wyraźna nadwaga(więcej
                    niz kobiece :) )
                    a i przypomnialo mi sie jeszcze,ze kiedys pochwalił prowadzącą (powiedział jej
                    ze ma świetną figurę),a ona przecież-użyje brzydkiego określenia-wieszakiem nie jest
                    • hermina5 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 16:57
                      A gdzie to wyczytałaś? To Jacyków głośno i wyraznie mówi - kobieta,która nie
                      jest chuda, a raczej wychudzona jest gorsza. Wszystko, co odróznia kobietę od
                      chłopca jest złe. Posiadanie zarówno bioder jak i piersi jest naganne!!! Trzeba
                      to ukrywać. Sa wielkie tyłki, przyciezkie zady, ciężkie zawieszenia ,
                      baleroniaste nogi - słowem mizoginia pełna gebą. biologiczna mizoginia wobec
                      tego co kobieta ma z natury - i chuda i gruba. To nie ja to mówie, ale ów
                      Jacyków.
                      • perennou Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 17:23
                        ok,tylko ze ja odbieram Jacykowa i jego komentarze zupełnie inaczej
                        wg mnie on nie ma jakis specjalnych uprzedzeń,po prostu kiedy mówi,że jakaś tam
                        ma "przyciężki zad",czy tam "za małe cycuszki" to nie mówi tego,żeby skrytykować
                        budowę jej ciała tylko w kontekście tego,jak sie ubrała, w sensie nie zakryła
                        tego i nie podkreśliła owego
                        skoro jest gejem to nie sądze żeby obchodziło go kobiece ciało, nie ważne czy
                        bardziej czy mniej kobiece
                        jego sformułowania rzeczywiście są głupie i mogą kogoś urazić, no cóż, taki juz
                        "urok" Jacykowa :)
                        a tak nawiasem mówiac, to wydaje mi sie, że gdyby był zwyklym, taktownym i
                        niekontrowersyjnym stylistą, to nikt by sie nim nie interesował
                        • hermina5 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 17:28
                          Ależ on jest kompletnie niekontrowersyjnym stylistą...przynajmniej dla
                          mnie...Polot ma Minge, on ma tylko manierę "wydawania się" :)))) W XVIII wieku
                          byłby pewnie dziwadłem salonowym, którego chetnie by wszędzie zapraszano, ale w
                          wypadkuu kłopotów, nikt nie spojrzałby , ktora gilotyna go ścina. To taki
                          typ "wydawać się" zamiast "być" ... Przyznam szczerze, że widziałam już kilka
                          rzeczy robionych przez kompletnie nie znane,młode osoby, od których ów Jacyków
                          mógłby sie sporo nauczyć.Ale , kto dorwie się do telewizyjnego złoba, szybko
                          stamtąd nie wyleci, bo to taki urok miejsca...
                          przykro mi - to po prostu nie moje fale i nie mój typ odbioru. Ubioru zresztą
                          też.
              • joasia.sadowska Re: Jacyków na warszawskich ulicach 01.10.05, 10:42
                jezu moze ty go pomylilas z tym drugim??? ktory faktycznie ma problem z kobieca
                figura. i na widok szczuplel dziewczyny, mowi: o tu dobrze, ale tylek za
                duzy!!!!!!!!!!!!

a jacykow wrecz przeciwnie: nie czepia sie kobiecej figury jezeli jest ona
                odpowiednio odziana:)
      • sakerloff Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 13:21
        uwielbiam go, fakt. Dobrze tylko,ze sam wyglada jak idiota, uslyszec te jego
        komentarze z ust prawdziwego samca, byloby nielekko;)))
      • lisiczka123 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 26.09.05, 13:36
        Jacyków to totalny pajac. Pozuje na znawcę sztuki, a prawda jest taka, ze sam
        wygląda koszmarnie. Jak ktoś tak "bezgustny" jak on śmie oceniać i chamsko,
        bezczelnie komentować wygląd innych ludzi. Może sam wreszcie wstawiłby sobie
        brakujące zęby, bo kiedy wypowiadfa się braki w uzębieniu nie wyglądają zbyt
        apetycznie, ani nawet estetycznie. To kompletna porażka! Prostak potworny, a na
        dodatek niesmaczny gej (znam kilku naprawdę normalnych, nie takich
        przerysowanych jak on...)!FU, napawa mnie obrzydzeniem!
        • maranka Re: Jacyków na warszawskich ulicach 30.09.05, 16:29
          zgadzam się z lisiczką - jedno co go wyróżnia to chamstwo !!!
          • tasha69 Re: Jacyków na warszawskich ulicach 01.10.05, 16:41
            mozeby tak swoje piękne zęby lepiej skrytykował.
            Jak go kiedys spotkam i powie ze mam zwalisty zad to nie recze za siebie.
            Zreszta i tak mam w dupie jego zdanie bo nie jest dla mnie jakimkolwiek
            autorytetem
      • jpar Re: Jacyków na warszawskich ulicach 01.10.05, 17:33
        Dla mnie ten pan jest absolutna pomylka, jest to kolejny palant, ktory
        publicznie i w tv pozwala sobie mowic o ludziach w ponizajacy sposob, jego
        wypowidzi bardzo kojarza mi sie z programem Idol, gdzie grupa kolejnych palantow
        mowi ludziom wprost jacy to oni sa beznadziejni. Jest to bardzo prymitywny
        sposob podnoszenia ogladalnosci tv, bo co jak nie tania sensacja przyciaga
        mnostwo ludzi. A pan J. powinien sie zastanowic nad tym co mowi, bo wykazuje
        brak wrazliwosci, profesjoanalizmu, kultury, znajomosci sytuacji godpodarczej
        kraju itp. I chocby to sam Bog byl, nie ma prawa nikogo na ekranie ani na ulicy
        obrazac. I na koniec, szczerze watpie w jego znajomosc rzeczy jaka jest moda (?).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka