przemkowa.b 07.10.05, 21:25 Mam do was pytanko z ciekawości: odwiedzacie Centrum Handlowe Tandeta?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marvellous Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:30 Ja odwiedzam - raz na jakiś czas. A Ty nie :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:35 Wybieram się jutro, nigdy nie byłam,bo mieszkam w innej cześci Krakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:41 serio nigdy??? ja tez mieszkam w zupelnie innej czesci, ale pare razy juz bylam :o)) nic ciekawego, stara tandeta byla ciekawsza :P Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:30 rzadko. mieszkam dwa przystanki od, wiec w sumie moglabym czesciej Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:33 Przejeżdżam tamtędy codziennie, ale jakoś mnie nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:51 jak jestes z Krakowa, to powinnaś wiedziec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:51 CHT jest na ulicy Krzywda, w Płaszowie, niedaleko skrzyżowania Płaszowskiej z Powstańców Wielkopolskich (jeździ tam m.in. 174, 163, 125, 425, 127, 158, 108, 198:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 21:56 Hehe, wiem, mój chłopak mieszka za Rybitwami i jeżdżę tamtędy często ale mi się nie chciało tyle wymieniać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Do Krakowianek:) 07.10.05, 22:05 ja dwa razy dziennie, zazwyczaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalicja Re: Do Krakowianek:) 08.10.05, 22:53 Całkiem niedaleko ode mnie w takim razie - a ja tylko widziałąm reklamy z rok temu, ale adresu na nich nie wypatrzyłam i mimo ciekawości nie dotarlam tam nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Do Krakowianek:) 08.10.05, 07:07 Ja byłam w zeszłym tygodniu, z kolezanką, w celu nabycia rajstop (ma tam znajomego który zrobił nam ofertę tygodnia :)Poza tym stwierdziłam że ceny prawie w ogole nie róznią się od tych sklepowych, a jakość i wykonanie....czasem można znaleźć coś super, ale mnie rzadko się to tam zdarza. Może dlatego że rzadko bywam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Do Krakowianek:) 08.10.05, 10:20 nie bywam. Wolę w porządnym sklepie dołożyć parę zł i mieć porządny, fajny ciuch. Jak dla mnie te place są dla naiwnych. Czy ludzie nie wiedzą, że w galeriach handlowych można kupić ładne rzeczy, często za tą samą kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Do Krakowianek:) 08.10.05, 13:49 Hehe,kati, gdyby to była kwestia tylko "paru" zł... Ale na tej nowej tandecie można kupić polskie rzeczy, np. płaszcze, suknie, marynarki, tych samych producentów co w centrum, a jednak przynajmniej stówę tańsze... Ja kupiłam sztruksowy żakiet bordo za 65 zł:))) Owszem, sporo "okazji-wcale-nie-okazji", chłamu i szajsu ale można coś znaleźć...:) Nie wykluczam swoich następnych odwiedzin tam... Zaś w "wielkich sklepach" w centrum miasta i w Galeriach też staram się raczej kupować nie te najdroższe rzeczy...po prostu mi szkoda, i tak będzie je młócił w pralce proszek i moja twarda woda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loriaan Re: Do Krakowianek:) 10.10.05, 10:48 jejusku, to ja nie wiedziałam ze ten bazar to teraz sie centrum handlowe nazywa. bo jak dla mnie te budy z ciuchami z pod łodzi nie można nazwać centrum handlowym, no ale moze sie myle:( w sumie jarmark europa w wawie tezmozna nazwac centrum handlowym:) Odpowiedz Link Zgłoś