Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne

19.10.05, 19:17
    Czesc. Chciallabym sie wybrac na zakupy oczywiscie nie wydac fortuny i kupic
    cos fajnego, Slyszalalm wiele dobrego o Centrum Mody w Nadarzynie.
    chcialalbym byscie napisaly swoje opinie o tych miejscach, co polecacie.ktos
    pwoiedzial ze mozna kupic fajne podrobki markowych firm jesli chodzi o buty
    oczywiscie chinskie ze to jest pawioln C, tyle ze nie podal czy to w
    Maximusie?? Napiszcie czy bylyscie w tych miejscach, czy jest tam cos fanego,
    czy warto sie tam wybrac i cy sprzedaja wogole pojedyncze rzeczy.Bardzo
    dziekuje za wasze opinie i odpowiedzi.pozdrawiam.Gosia
    Obserwuj wątek
      • gosia244 Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 20.10.05, 13:49
        Nikt z Was naprawde nie byl tam .szkoda ze nie moge uslyszec opini.
        • arletta.wagner Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 20.10.05, 13:56
          Maximus. tylko uzbrój sie w cierpliwość. kupisz tam dokładnie to samo co np.w
          kdt ( buty,torebki) a połowę taniej -ja kupiłam tam np kozaki za 170 zł - w kdt
          są prawie dwa razy droższe:)
          • arletta.wagner Re:suplement:) 20.10.05, 13:59
            są fajne suknie balowo-wieczorowo-weselne,skórzane kurtki i płaszcze,garnitury.
            pozatym rajstopy np.gatta po hurowych cenach
            • gosia244 Re:suplement:) 20.10.05, 19:35
              Czesc

Bardzo ci dziekuje za inforacje.Mam tylko jedno pyanie co to znaczy kdt??? Czy
              chodzi ci o jakas wielka siec sklepow czy o jaies centrum.A jesli chodzi o
              maximusa to jednak sie wybiore.A moglabys mi powiedziec w jakim pawilonie sa
              buty.
              • arletta.wagner Re:suplement:) 21.10.05, 08:59
                chodziło mi o kupieckie domy towarowe w centrum w-wy:) ale dowiedziałam sie ze
                buty - zwłaszcza kozaki-z maximusa są tez w innych sklepach i jeszcze drozsze:)
                najfajniejsze buty sa w 1 czyli w hali a. zresztą - pojęcie fajności jest
                wzgłedne:)

udanych zakupów:)
            • maly.wredak Re:suplement:) 21.10.05, 10:15
              arletta.wagner napisała:

> są fajne suknie balowo-wieczorowo-weselne,skórzane kurtki i
              płaszcze,garnitury.
              >
              > pozatym rajstopy np.gatta po hurowych cenach

arlettko, a od kiedy to "lansujące się lekko towarzystwo" robi zakupy w takich
              miejscach? :PPPPPPPPP
              • arletta.wagner Re:suplement:) 21.10.05, 10:20
                od momentu odkrycia maximusa:) i stwierdzenia że tzw. sezonówki mozna kupic w
                jednym miejscu;P
                • maly.wredak Re:suplement:) 21.10.05, 10:28
                  aaaa, rozumiem
                  to jeszcze tylko jedno pytanie: a od kiedy w "lekko lansującym się
                  towarzystwie" panuje opinia, że tzw. "kiece weselne" (które z założenia są
                  kompletną tragedią, noszoną przez zapyziałe babory bez gustu) mogą być
                  fajne? :PPPPPP
                  • arletta.wagner Re:suplement:) 21.10.05, 10:45
                    widzisz;) wszystko kwestia gustu;)
                    • maly.wredak Re:suplement:) 21.10.05, 11:00
                      no nie, moja droga, albo "lans lans" (uwaga, wypowiedziałam to noszalnackim,
                      nosowym głosem), albo weselne kiece, hehehehe

a może słowo "lans" z czymś się Wam myli? lans to nie jest moda z "Poradnika
                      Domowego" albo innej "Tiny"

wiem, że się przyczepiłam, a Ty próbujesz nie dać się sprowokować, ale nie mogę
                      sobie odmówić tej przyjemności. trzeba było nie gadać głupot o "pewnym siebie,
                      lansującym towarzystwie" :PPPPPPPPPPPPP
                      • arletta.wagner Re:suplement:) 21.10.05, 11:22
                        juz wyjąsniam:) chodzi o to aby w kazdej sytuacji być rzucającym sie w oczy i
                        raczej nie epatować skromnoscią.i nie mam na mysli samego ubrania:)np.także to
                        aby nikomu nie dać sie sprowokować;P
                        • pianazludzen Re:suplement:) 02.04.06, 19:50
                          a ja mam pytanie, czy przywarą "pewnego siebie, lansującego towarzystwa" jest
                          także specyficzny styl jazdy który Pani raczyła kiedyś opisać jako swój, który
                          to opis na długo zapadł mi w pamięć a który to styl jazdy sprawia że drżę przed
                          kierowcami jako przechodzień i wystawia polskich kierowców na pośmiewisko
                          Europy?

Bo jeśli tak, to wszystko jasne
                          :)
      • skorpioniczka Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 20.10.05, 21:59
        Jest i hurt i detal. Wybór duży, ale czas potrzebny na przejście wszystkich 4
        hal jeszcze większy:)) Kupisz wszystko od bielizny po futro i kapelusz:) Ceny
        różne, ale można trafić okazję;)
      • gregory28 Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 01.11.05, 13:04
        Cześć Małgosiu, jeśli chodzi o pawilon c to myśle że chodzi tu o Maximusa.
        Jeśli chodzi CI o chińskie rzeczy to proponuje Ci się wybrać do Maximusa.
        Jest to opinia mojej SIOSTRY która jest esoertem w tej dziedzinie.Pozdrawiam.
      • dorotka84 a jak z KDT pod pałacem??? 01.11.05, 16:37
        a czy w Maximusie sa podobne rzeczy do tych które są w tych halach pod pałacem
        (kdt)??
        • dorotka84 Re: a jak z KDT pod pałacem??? 02.11.05, 18:39
          hmm??? :)
      • kasiunia62 Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 03.11.05, 09:47
        byłam w maximusie ale niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam!szukałam butów -
        nic!!
      • kalinazkalinowa Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 01.04.06, 19:44
        dziś byłam pierwszy raz w Maximusie w Nadarzynie
        wszystkim polecam
        5 pawilonów z butikami, z czego trzy to polskie firmy poprzeplatane z
        zagranicznymi, również tymi znanymi z dużych centrów handlowych
        kupiłam trzy rzeczy
        bluzkę bawełnianą z ładnym dekoltem i długim rękawem (idealnie taka jakiej
        szukałam) była wyprzedaż w Cotton Club za 19 zł
        ponczo brązowe bdb jakościowo lepsze niż te ktore wczesniej ogladalam w innych
        sklepach firmy Kena za 50 zł
        i bluzkę/sweterek oliwkową bdb jakościową za 50 zł
        widziałam fajna wyprzedaz żakietow ze spodniami/kompletów czarnych za 150 zł
        (!) bardzo ładnie uszyte w hali A
        i w jednym z butikow niestety nie pamiętam nazwy swietne kombinacja kompletow i
        wzorów też hala A

polecam kto jeszcze nie był warto

www.maxi-mus.pl/
      • kalinazkalinowa Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 01.04.06, 19:47
        4 hale a nie 5 ;)
        rozmnożyły mi się z wrażenia
        • monia2342 Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 02.04.06, 14:16
          a czy mozecie mi dziewczyny powiedziec jak tam dojechac jak nie dysponuje sie
          wlasnymi 4 kolkami?
          moze byc z Warszawy choc najchetniej z Grodziska Mazowieckiego
          • kalinazkalinowa Re: Nadarzyn, wolka kosowska czy Maximus????Pilne 02.04.06, 20:12
            monia2342 napisała:

> a czy mozecie mi dziewczyny powiedziec jak tam dojechac jak nie dysponuje sie
            > wlasnymi 4 kolkami?
            > moze byc z Warszawy choc najchetniej z Grodziska Mazowieckiego

Ja jechałam z Warszawy (zajrzyj na ich stronę internetową podalam link w
            poprzednim moim poście)bezpłatnym autobusem Maximusa. On jedzie przez Centrum
            lub przez Ursynów. Dokładny rozkład jest na stronie Maximusa.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka