Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    28.10.05, 22:27
    wiem że kozaki z zaokrąglonymi noskami są najmodniejsze. Ale ...ONE SĄ
    OHYDNE!! Pozostnę przy spiczastych. Zrobię ten wyjątek - i będę niemodna ;)
    Obserwuj wątek
      • hollidayinn502 Re: Kozaki 01.11.05, 19:08
        eee no co ty! ja także wolę szpiczaste:) i do niemodnych nie należę:) Pocieszę
        Cię...kupiłam sobie zamszowe, z dodatkami krokodylej skóry , kowbojskie
        kozaczki- W SZPIC!BBBBardzo mi sie podobają! Zaokrąglone? tak,ale nie dla
        mnie:) Pozrdooo...
        • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:13
          Aaaa!!!! Te!!! serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986365.html?x=16
          Kurcze!! Czemu tyle kosztują? Ja już wydałam kasę na inne... Ktoś wie, gdzie
          można kupić podobne, w okolicach 300 zł?
          • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:14
            Ten obcas jest passe.
            • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:15
              I co z tego? Mi się dokładnie taki podoba
              • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:19
                A do tego proponuje spodnice bombke, marynarke moro z poduchami i rozowa
                szminke :D
                • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:21
                  Słonko, nie to ładne, co ładne, ale co sieękomu podoba. Jesli nosisz spódnice
                  bombki i używasz różowej szminki - to twoja sprawa, czuj się wolna wtym co
                  robisz
                  • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:22
                    Boze zrozum, ze oficerki w tym sezonie czyba tylko w Polsce mozna kupic (no
                    moze jeszcze w Iraku)! To forum jest przeciez o modzie!
                    • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:25
                      Zapytam jeszcze raz - i co z tego? Jesteś jakąś wyrocznią, która bedzie mi
                      mówić, w czym mam chodzić? Jeżeli odpowiadały by mi łapcie z brzozowego łyka,
                      to bym w nich chodziła bez oglądania się na opinię niewolnic mody. Passe? ROFTL
                      • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:26
                        Tylko potem nie smec na forum dla singli, ok?
                        • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:27
                          Skarbie, masz jakiś problem ze sobą?
                          • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:29
                            Mam sporo problemow, ale nie dotycza raczej ciuchow, wygladu.
                            • dzioucha_z_lasu Re: Kozaki 01.11.05, 20:31
                              Problemy z psychiką raczej, prawda? Twój problem, nie mam dzisiaj nastroju na
                              odpowiadanie na idiotyzmy, masz ignora, możesz się nie wysilać z dalszą
                              twórczoscią, pójdzie w kosmos. Zdrowia życzę.
                              • u25 Re: Kozaki 01.11.05, 20:33
                                Nie.. Poklocilam sie z przyjaciolka, pies ma biegunke, a jutro czeka mnie
                                kolacja z bratem i jego dziewczyna, za ktora nie przepadam.

A te buty sobie odpusc, dobrze ci radze. I nie denerwuj sie.
          • eff_ka Re: Kozaki 01.11.05, 23:32
            A ja właśnie uważam że są świetne, sama kupiłam podobne do tych:
            serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986365.html?x=16 (w hali kupieckiej),
            tylko czarne, za 250 zł. Ogólnie oficerki do 330 zł ma Ryłko i But-s .I WCALE
            NIE SĄ MODNE TYLKO W POLSCE, widziałam identyczne w brytyjskim Vogue i
            Cosmopolitan.Więc niektórzy to niech sie nie wymądrzają jak się nie znają, poza
            tym to nieładnie tak krytykować czyjeś upodobania.Nieasertywnie.
          • andre37 Re: Kozaki 19.11.05, 17:03
            kurcze fajne, nie lubię szpiców ale w kozakach jeśli nie są za długie czasem
            świetnie wyglądają. Te są pięknie smukłe, mają przepiękny obcas. Jak dla mnie
            kolor tylko troszkę za intensywny, ale to kwestia preferencji. Gdyby były w
            kolorze wyprawionej skóry lub czarne - zakochałabym się w nich.

Kozaki balerinki jakoś nie pasują mi do eleganckiego płaszcza i kapelusza.
            Klasyczne oficerki na płaskim owszem, choć kocham szpilki. A szpilka od czasów
            Viviera była i będzie modna... ale fakt nie we wszystkich kręgach.

Ja też mam kozaki z wydłużonym noskiem, o takie
            www.highheels.com.pl/shop/index.php?m=produkt&i=129
            mają dwa sezony ale jak na razie nie zniszczyły się więc raczej nie kupię
            nowych, chyba że znajdę ocieplone naturalnym futrem.

dzioucha_z_lasu napisała:

> Aaaa!!!! Te!!! serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986365.html?x=16
      • patrysha1 Re: Kozaki 01.11.05, 20:28
        JAk dla mnie to kozaki pzredstawione w artykule są poprostu okropne. Moze jedne
        wlozylabym na nogi serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,2986365.html?x=10 ale
        juz nie wiem czy bym kupila
        • myszka_333 Re: Kozaki 02.11.05, 00:27
          Ta z Baty i te na zatrzaski z Venezii bardzo fajne, reszta okropna.Szczególnie
          paskudne te żółte.
      • manga_01 Re: Kozaki 02.11.05, 12:33
        mimo iż lubie pomykac w wysokich szpileczkach - zwrociłam jedynie uwage na
        tenzielonkowaty wyrob pumy> aktualnie szukam bucikow dla pan w ciazy- z marnym
        skutkiem :-(
      • destiny05 Re: Kozaki 06.11.05, 12:53
        Mam pytanie. Gdzie można kupić te kozaki Pumy, bo przeszukałam chyba już
        wszystko i nigdzie ich nie ma. Proszę odpowiedzcie, bo są super i muszę je
        mieć!!!
      • mrozosia Kozaczki puma 09.11.05, 16:29

www.zappos.com/n/es/d/722319082/show_all/1/page/1/bar/1.html
        • destiny05 Re: Kozaczki puma 11.11.05, 10:23
          Dziękuję serdecznie.
      • alles25 Re: Kozaki 10.11.05, 11:13
        Te buty są chyba dla niewidomych :|
        • destiny05 Re: Kozaki 11.11.05, 10:23
          Bardzo możliwe, ale takie właśnie mi są potrzebne. Jak nie wiesz o co chodzi to
          się nie wypowiadaj!
      • evelinka_z Re: Kozaki 11.11.05, 17:05
        Swietne sa kozaczki zaokraglone.ZAWSZE ide za moda!!!!!A wg mnie te w szpic to po prostu wieś...
        • janina14 Re: Kozaki 11.11.05, 20:36
          Zgadza się!!! Szpiczaste są bardzo wsiowe, wręcz ordynarne....Zero elegancji i
          klasy !!!!!!!!!!!!
      • sweden5 Re: Kozaki 19.11.05, 16:38
        Kozaki zaokrąglone są świetne, wygodne i przede wszytskim zdrowe. Dziewczyno,
        za kilka lat w spiczastych butach Twoja stopa bedzie wyglądała jak trójkąt ale
        to oczywiście Twój wybór!!!
        A poza tym najbardziej podobają mi sie te indiańskie, płaskie z pomponami. Jak
        dobrze, że moja praca nie wymaga na codzień elegancji. Z resztą właśnie dziś je
        nabyłam. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych tę stronkę.
      • d.blue Re: Kozaki 21.11.05, 21:14
        WItam. Ja również uważam, że szpice są fajniejsze a okrągłe tzw. babciowe...
        Jednak o gustach się nie dyskutuje... A tak z innej beczki- czy nie
        zastanawiałyście się czasem przeglądając w kolorowych pismach propozycje
        ciuchów- dla kogo są buty za 2 tys.? A może tylko ja musiałabym wydać na nie
        całą pensję????
        • karoola0 Re: Kozaki 30.01.06, 11:59
          d.blue napisała:

> WItam. Ja również uważam, że szpice są fajniejsze a okrągłe tzw. babciowe...
          > Jednak o gustach się nie dyskutuje... A tak z innej beczki- czy nie
          > zastanawiałyście się czasem przeglądając w kolorowych pismach propozycje
          > ciuchów- dla kogo są buty za 2 tys.? A może tylko ja musiałabym wydać na nie
          > całą pensję????

mi by nawet pensji braklo chyba ze takie buty moizna kupic na raty.....
      • karoola0 Re: Kozaki 28.12.05, 14:04
        te kozaczki z pumy...to rewelacja....musze je miec...ale poczekam na
        wyprzedaz.cena zwala z nog....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka