Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto NIE MA ulubionego sklepu?:)))

13.11.05, 21:42
    Ilekroć idę kupować ubrania, nie kieruję się marką. Po prostu szukam ubrania,
    które spełni moją wizję. Często jest tak, ze idę do sklepu, w którym lubię
    kupować a po prostu nic mi się tam nie podoba...
    Chociaż generalnie jestem konserwatystką (np. w kamyczki półszlachetne
    zaopatruję się tylko w jednym sklepie int:)))
    Ale w sprawie kurtki się poddałam, dzisiaj rano zadebiutowałam jako klientka
    Top Secret:)))
    A wy? Macie wizję konkretnych strojów czy kupujecie w ulubionym sklepie?
    Obserwuj wątek
      • miss_paradox Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 13.11.05, 21:47
        nie mam ulubionego sklepu
      • markizza Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 13.11.05, 22:29
        dokladnie tak, jak ty:)) Tylko, ze nie jestem konserwatystka..
      • nadinka_nadinka ja, n/t 13.11.05, 22:36

• bitch.with.a.brain Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 13.11.05, 22:44
        Są sklepy w ktorych wiekszosc rzeczy mi sie podoba,ale trudno wskazac ulubiony.
        Cenie to co jest w Promodzie,ale bywa,że zajrze i wyjde z pustymi rekami,za to
        piekbny ciuszek upoluje w lumpeksie.Wiec roznie bywa.Nie skreslam żadnego sklepu:)
        • minkair Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 09:13
          ja też specjalnie nie faworyzuję jakiegoś konkretnego sklepu.Napewno H&M odwiedzam najczęściej..ale kupuję tam gdzie mi się podoba , odpowiada mi cena etc.Są też sklepy do, których wchodzę w celu szukania inspiracji.Napewno Promod.Mango,Zara do nich należą.. Szkoda mi wydać bowiem 300 zł np za spódnicę.Mogę mieć lepiej wykonaną za grosze..Ale jak coś mi szalenie się spodoba to kupię wszędzie i nie ma dla mnie znaczenia czy to jest SH , czy Orsay czy też Solar..Zara,Morgan, Mango...itd
      • malgoniak Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 10:47
        gdybym miała wskazać jeden jedyny ulubiony, to byłoby cieżko, bo jest kilka tych
        ulubionych, tych, które cenię, ale prawda jest taka, że zwykle w tych kilku
        moich ulubionych znajduję to co chcę i do innych wchodzić nie muszę lub nie
        chcę, bo i tak mi się tam nic nie podoba lub po prostu sa to nie moje sklepy,
        żle się tam czuję i tracę tam czas na błądzenie i szukanie; jak dla mnie to
        wygodne miec 4-5 ulubionych marek i w miarę trzymać się tego stylu, jak dla mnie
        to mieszanka kappahl, promod, zara, h/m, czasem cubus, vero moda, tatuum, a
        ponadto mało co mnie kręci i już tak mam, że trudno mi się przekonać do innych
        sklepów, bo przymierzalnie nie takie, bo światło nie to itp
      • sumire Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 11:03
        Ja nie mam. Pewnie, są sklepy, które odwiedzam z większą chęcią, niż inne, ale
        nie lubię się ograniczać :)
      • aniabe13 Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 14:04
        Ja nie mam. Są pewne sklepy gdzie zajrzę szukając czegoś ale nie zastrzegam się
        że już do innych nie wejdę. Kto wie co może się zdarzyć...
        • sigrun Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 15:00
          Są takie momenty, gdzie niemal całą garderobę kupuję w tym samym sklepie, jak i
          takie momenty, gdzie omijam kilka kolekcji z rzędu w danej sieci (nawet tej
          "ulubionej"), bo trend akurat nie ten co trzeba ;-)
          Natomiast mam listę takich sieci do których na pewno nie zajrzę. Tzn. zajrzeć
          mogę, nie powiem, ale już na pewno nic nie kupię. Do takich sklepów zaliczam
          Hexeline, Olsen, Mexx - nie mój przedział cenowy i Troll, Terranova, C&A,
          Esprit, Cubus (tu kupuję wyłącznie ciuchy dla córki) - nie mój styl.
          Moje ulubione to Solar, Promod, Schaffa, Camaieu, Zara, Orsay, Duet Woman
          (ostatnie odkrycie) i Hoffland do którego co raz zagladam i coś kupuję :-) Nie
          gardzę też ulicznymi bazarkami, małymi butikami i SH :-)
      • hihihiii mam ulubione 14.11.05, 15:07
        Oczywiscie, ze mam ulubione sklepy, co nie znaczy ze kupuje wylacznie tam.
        Nie chodzi o to ze kupuje dla metki ale kazdy z nich specjalizuje sie w
        okreslonym stylu - MOIM ulubionym, o pasujacych do siebie, rowniez ulubionych
        kolorach. Zalozmy ze lubie styl egzotyczno-cargo, to spodni nie bede szukac w
        Limited ale u Da-Nang. Albo ze lubie ciemny khaki/oliwkowy to juz wiem ze mam
        isc do Diesel albo J.Crew.
        • lucy215 Re: mam ulubione 14.11.05, 18:30
          a co to jest styl cargo?
      • ludzka_budowla Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 15:41
        nie mam ani ulubionego ani takiego ktory omijam szerokim lukiem.
      • sineira Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 14.11.05, 17:13
        Nie mam ulubionego. Mam raczej ulubione ciągi spacerowo - sklepowe. Kupuję
        rzeczy, kóre mi się podobają, bez względu na markę.
      • spin_spin_sugar Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 27.11.05, 22:27
        w moim przypadku jest tak, że biorę pod uwagę różne sklepy, jeśli trafię na coś
        co przykuje mój wzrok (i nie wydam na to majątku) to decyduję sie na to od
        razu - nie musi być to "firmówka";)
        • miska_malcova Re: Kto NIE MA ulubionego sklepu?:))) 27.11.05, 22:57
          ja tez nie mam ulubionego sklepu :-) Troche nas jest :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka