Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków?

19.11.05, 15:38
    Obserwuj wątek
      • totalna_apokalipsa Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 15:51
        To bym mu powiedziała, że połowa gejów sie z niego smieje, a trudno ich nazwać
        kiepsko ubraną grupą spoleczną :P A od mojego ulubionego kumpla geja jest taka
        prośba, żeby przestał wbijać sie w obcisle , skorzane, skóropodobne i dzinsowe
        spodnie, bo wygląda jak baleron w za ciasnym celofanie. Jest to tym
        śmieszniejsze, że ciągle widzi za duże biodra u kobiet, a niejest w stanie
        zobaczyć tego u siebie.
        Dziekuję za uwagę i idę jeść mamałygę.
        • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:02
          tylko polowa?
          • totalna_apokalipsa Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:06
            No połowa, bo wszystkim polskich gejów nie znam:))))))
            • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:20
              no to wszystko tlumaczy, bo juz sie przestraszylam ze slynne wyczucie stylu,
              typowe dla gejow, zaczyna zanikac
        • disa Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:05
          oj :] popieram :]
          • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:25
            i jakieś łańcuchy metalowe zwisają mu z pasa
      • ludzka_budowla Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:04
        to by mu okulary spadly z zachwytu ;)
        • kochanica-francuza ludzka - post miesiąca! n/t 19.11.05, 17:37
          ludzka_budowla napisała:

> to by mu okulary spadly z zachwytu ;)
      • panna_turkus Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:11
        drżałabym, drżała...
        drżałabym, drżała
        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:35
          cała? ;)
          • kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:36
            mateuszwierzbicki napisał:

> cała? ;)
            nie, połowa;-)
            • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:45
              górna czy dolna? ;)
              • dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 18:54
                buaahahha
                Jacyków ten z PA-Jacyków?
                • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 18:59
                  ten w takiej bejsbolówce, co kobiety po ulicach z kamerą dopada i z bezpiecznej
                  odległości po chamsku krytykuje. Robi jako guru stylistów
                  • black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:04
                    ja go uwielbiam za inwncje slowna:))reszta--wielka zenada.
                    • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:06
                      w gębie to on rzeczywiście mocny
                      • black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:08
                        ma swoj wlasny orginalny styl wypowiadania sie i niezwyklego doboru slow
                        • dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:16
                          oł jess, wczoraj miałam okazyję się nausznie przekonać,oglądając TVN Style.
                          Biedaczki my w tej Polsce..Co druga ma "pupinę niezbyt małą"...
                          Szkoda,że Jak-Bum-Cykowi czapusia sie nie zmienia od wieki wieków.Amen.
                          • black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:20
                            tez bycs musiala jakos odreagowac gdybys miala taki wyglad,styl i...glos jak on
                            • sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:04
                              Jakby mnie dopadł, to go pudrem w oczy, torebką przez bejsbolówkę i z glana w
                              pupinę niezbyt małą, oczywiście wykrzykując mu w twarz: Jesteś bardzo fejszyn,
                              ptaszyno! ;-)
                              • kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:06
                                sigrun napisała:

> Jakby mnie dopadł, to go pudrem w oczy, torebką przez bejsbolówkę i z glana w
                                > pupinę niezbyt małą, oczywiście wykrzykując mu w twarz: Jesteś bardzo fejszyn,
                                > ptaszyno! ;-)

Oj , sigrun, ja cię lubię...!!!!!
                                • sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:12
                                  A co z naszym fan clibem Kill Not Fashion, Szanowna Prezesowo?
                                  • kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:17
                                    sigrun napisała:

> A co z naszym fan clibem Kill Not Fashion, Szanowna Prezesowo?
                                    Nie działamy? Proponuję akcję "Jacyków w Moherowym Berecie Wykonanym Przez
                                    Wielbicielki"
                              • kalinakalina Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:36
                                o to z pudrem mi sie podoba
                                nie za brutalne troche ;)
                          • kochanica-francuza Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:31
                            Panie Jacyków, jak się jest gejem, to się nie wymaga od kobiet, aby stały się
                            chłopcami

- a coś mi się zdaje, że takie myślenie leży u podstaw gejowskiego myślenia o
                            modzie: wiecznie za duży biust, za duża pupa...

• black_magic_women Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:42
                              odwet za leki kastracyjne?
                            • black_magic_women Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:42
                              *lęki
                              • kochanica-francuza Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:46
                                black_magic_women napisała:

> *lęki

ale to mają i hetero?
                                • black_magic_women Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:48
                                  no racja,a mam ich gdzies
      • kalinakalina a was? 19.11.05, 20:17
        uciekla bym
        • mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 20:34
          przed Jacykowem nie da się uciec, on jest wszędzie
          • sigrun Re: a was? 19.11.05, 20:47
            Można jeszcze odparować: A kysz, kreaturo!
            • mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 20:51
              nie działa, tylko bardziej gada podnieca jeszcze
              • black_magic_women Re: a was? 19.11.05, 21:00
                apage jacykow
              • sigrun Re: a was? 19.11.05, 21:00
                No to wtedy: PSSSSSIIIIIKKK!!!!!!
                • mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 21:02
                  a jak odczyta to jako zachętę?
                  • dariaaa1 Re: a was? 19.11.05, 23:17
                    a tu wszystko jest możliwe,bo to chłopak(??) na opak.
                    • mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 23:33
                      nie wiadomo co to jest tak naprawdę ten cały Jacyków
      • lestka Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 06:26
        to by sie zakochal :P i sprzatal moje mieszkanie w stringach w panterke :>
      • abracadabra1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 06:44
        Nie wiem kto to Tomasz Jacykow ale powiem wam , ze mam swoich ulubionych
        bohaterow filmowych oraz ulubionych aktorow ( aktor i bohater nie zawsze w
        parze ida )
        I wiecie co ? Prywatnie najwiekszej gwiazdy bym nie chciala zycie z gwiazda
        musi byc bardzo ciezkie a w zwiazku partnerskim gwiazda musze byc ja a nie jej
        cieniem.
        Jak wygladaja zwiazki w swiecie aktorskim wiemy z prasy czyli do
        pozazdroszczenia ZERO ale zawsze zostaje swiat fantazji i wielcy bohaterowie z
        filmow nieosiagalni i dlatego wielcy
        a w prywatnym zyciu kazdy ma problem z narkotykami , alkoholem , kobietami , i
        nie tylko niestety slawa kosztuje my za nia placimy tylko ticket do kina
        lub gratis ogladamy serial ale oni placa cene i nie chcialabym dzielic z
        gwiazda jej depresji
      • pinkpanther Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 10:29
        jacyków śliczny jak z obrazka, więc ma prawo krytykować innych :)
        galaktyka.bizz.pl/details.php?image_id=168
        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 14:56
          ma nawet prawo pierwszej nocy
        • andre37 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:14
          To ten pajac z tfn co widzac panne w rozmiarze 32/34 mówi że ma za szerokie
          biodra? a widząc torebkę dopasowaną do butów krzywi się mówiąc że to strasznie
          nieeleganckie?
          • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:28
            rzekłaś niewiasto!
      • sineira Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 16:46
        Wytarzałabym go w smole i pierzu i wypuściła litościwie na wolność.
        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 16:50
          okrutne jesteście
        • dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 19:01
          sineira napisała:

> Wytarzałabym go w smole i pierzu i wypuściła litościwie na wolność.

i to byłby nowy trend na wiosnę ;)
          • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 19:15
            skoro wszystko juz w modzie prawie było, to kto wie, co Wam Jacyków na wiosne
            wypichci
            • kola214 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 08:51
              Miałam to niesamowite szczęście, ze pan Jacykow mial okazje mnie "dopaść" i
              skomentować mój wygląd. było to na imprezie klubowej, gdzie pan j. wystąpił w
              swoich rozlicznych łańcuchach i skórzanych portkach, a ze wtedy (z dwa lata
              temu)nie był postacią medialną, wszyscy myśleli, ze to jeden z aktorów, którzy
              mieli tam podkręcać atmosferę, tylko fatalnie wystylizowany. Ja usłyszałam coś
              w tym stylu : ach kochane, czy wy - blondynki musicie zawsze przesadzić z
              solarium, co było o tyle bez sensu, ze po pierwsze nigdy w życiu nie byłam w
              solarium, po drugie nie miałam żadnego ciemnego podkładu ani pudru, po trzecie
              nie używałam samoopalacza. Mam 28 lat,wtedy zaczynałam studia doktoranckie i nie
              bardzo mi sie spodobało wrzucenie mnie do worka typowych blondynek, więc
              oznajmiłam mu grzecznie, ze nie bardzo interesuje mnie jego opinia na mój temat,
              tak samo jak jego nie interesuje moja opinia o jego wyglądzie, więc może
              zachowamy to dla siebie. Panu j trochę się głupio zrobiło i coś tam mruknął, ze
              on zawsze coś musi palnąć i że jesteśmy bardzo wrażliwi. pózniej zobaczyłam go w
              telewizji i okazało się, ze właściwie to był bardzo miły dla mnie :)
              uff... ale sie rozpisałam...
              • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 11:44
                musisz teraz ze świadomością tego spotkania żyć :(
              • nahoff Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 23.11.05, 23:31
                Ten komentarz dotyczący solarium to przez te słoneczne okulary...które nocą też
                pewnie nosi:P
      • vilemo.m Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 12:56
        Tak nawiasem mówiąc ciekawe ile płacą temu pajacowi za występy.
        • truskawa21 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 13:37
          ciekawe,myśle że sporo!
      • hihihiii Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 01:59
        ...to bym uwaznie wysluchala co ma do powiedzenia.
        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 11:34
          on nie mówi, on deprawuje
          • hihihiii Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:33
            e tam, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi :-))))
      • morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 16:18
        Trochę off-topic, choć nie do końca.
        Przeraża mnie jeszcze na tej stacji kobieta w średnim wieku, brunetka, która co
        rusz maluje albo siebie, albo kogoś. Pare razy oglądnęłam fragment
        jej "występu" i byłam zażenowana jej tekstami, pretensjonalnością i tym, że
        podobny program prowadzi kobieta tak nieatrakcyjna i odpychająca. Widziałam tez
        reklamę jednego z jej programów i to było wstrząsające przeżycie. Stała w
        jakiejś klatce i udawała kota machając pazurami, prawie spadłam z kanapy. Co to
        do cholery jest? :-)))))))))))
        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:11
          to też Tomasz Jacyków na pewno :)
          • morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:22
            buhahahaha
            :-)))))))))))))))
            • annie_laurie_starr Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 18:24
              Ja mysle, ze Jacykow by na mnie nie zwrocil uwagi, bo jestem minimalistka. Ale
              jesli by mnie zauwazayl i skrytykowal, a ja na przyklad mialabym zly dzien to
              bym go sklela i jeszcze nakopala, bo jak mnie ktos obraza to nie recze za
              siebie. A jakby juz cos negatywnego powiedzial o mojej figurze, to moglby
              wyladowac na izbie przyjec z bardzo fioletowymi jajkami.

Jacykow - jesli czytasz te slowa, to sie pilnuj i nie zaczepiaj minimalistek
              bez makijazu, bo tylko czekaja zeby ci wpieprzyc.
              • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:17
                nie wywołujcie Jacykowa z lasu
              • sabriel Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:19
                Nie wiem czy by zwrócił na mnie uwagę.Gdyby tak się stało i gdyby nie daj boże
                padły określenia -cielęcinka,boczki,zad,hipopotam to bym mu powiedziała że pod
                choinkę szarpnę się i kupię mu lustro co by mógł się w nim przejrzeć zanim się
                ludziom na oczy pokaże :)))
        • sabriel Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:20
          Ta kobieta to Ania Orłowska.Nie wiem coś się jej uczepiła-bardzo ładnie maluje
          i fajnie prowadzi program.
          • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 22:37
            to nie Ania Orłowska. To Teresa Orlowski
            • dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 23:23
              heheh,to ten Jacykow cię tak "erotycznie" nastraja?
              • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 00:40
                no co Ty, tylko dźwiek tego damskiego wcielenia Jacykowa tak mi się skojarzył
          • morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 07:27
            Działa mi coś na nerwy. ma pretensjonalny sposób mówienia. I ta reklama w
            klatce... :-))))) To było straszne.
            • morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 07:27
              To powyższe było do Sabriel.
              • dzidzia669 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 21:57

i.wp.pl/a/f/pjpeg/8574/tomasz_jac.jpg
                • dzidzia669 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 21:58
                  zapomnialabym dodac:
                  buaaaaaaaaaaaahahahahahahah:D
                  • dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 11:20
                    oops..seeseseeses :))
                    • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:21
                      strzeżcie się ciąży, Jacyków krąży!
                      • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:24
                        w wersji amerykanskiej to brzmi:

my juvenile delinquent knocked up your honor student
                        • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:25
                          polskie lepsze chyba
                          • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:38
                            ale amerykanskie bardziej zyciowe
                            • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:39
                              życiowe, bo u Was nie grasuje Jacyków
                              • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 00:12
                                na szczescie, do wojny i recesji jeszcze nam Jacykowa brakuje
                                • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 19:29
                                  zrobiłby tam z Wami porządek
                                  • sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 20:09
                                    Ależ w Stanach mają odpowiednik Jacykowa, jak najbardziej. Nazwiska za Chiny
                                    Ludowe nie pamiętam, ale to jeden z najsławniejszych dyktatorów mody w Hollywood
                                    (stylista gwiazd). Typowy Edzio-Pedzio z szelmowskim wąsikiem a' la Clark Gable,
                                    oczętami skopanego spaniela i berecikiem jak Che Guevara. Ma chłopak wizję :-))))
                                    • mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 20:13
                                      klonują te Jacykowy?
                                    • zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 23:52
                                      on jest zupelnie niegrozny, a gwiazdy w koncu po to sa aby wyzywali sie na nich
                                      stylisci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka