totalna_apokalipsa Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 15:51 To bym mu powiedziała, że połowa gejów sie z niego smieje, a trudno ich nazwać kiepsko ubraną grupą spoleczną :P A od mojego ulubionego kumpla geja jest taka prośba, żeby przestał wbijać sie w obcisle , skorzane, skóropodobne i dzinsowe spodnie, bo wygląda jak baleron w za ciasnym celofanie. Jest to tym śmieszniejsze, że ciągle widzi za duże biodra u kobiet, a niejest w stanie zobaczyć tego u siebie. Dziekuję za uwagę i idę jeść mamałygę. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:06 No połowa, bo wszystkim polskich gejów nie znam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:20 no to wszystko tlumaczy, bo juz sie przestraszylam ze slynne wyczucie stylu, typowe dla gejow, zaczyna zanikac Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 16:25 i jakieś łańcuchy metalowe zwisają mu z pasa Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:04 to by mu okulary spadly z zachwytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ludzka - post miesiąca! n/t 19.11.05, 17:37 ludzka_budowla napisała: > to by mu okulary spadly z zachwytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:11 drżałabym, drżała... drżałabym, drżała Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:35 cała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:36 mateuszwierzbicki napisał: > cała? ;) nie, połowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 17:45 górna czy dolna? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 18:54 buaahahha Jacyków ten z PA-Jacyków? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 18:59 ten w takiej bejsbolówce, co kobiety po ulicach z kamerą dopada i z bezpiecznej odległości po chamsku krytykuje. Robi jako guru stylistów Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:04 ja go uwielbiam za inwncje slowna:))reszta--wielka zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:06 w gębie to on rzeczywiście mocny Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:08 ma swoj wlasny orginalny styl wypowiadania sie i niezwyklego doboru slow Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:16 oł jess, wczoraj miałam okazyję się nausznie przekonać,oglądając TVN Style. Biedaczki my w tej Polsce..Co druga ma "pupinę niezbyt małą"... Szkoda,że Jak-Bum-Cykowi czapusia sie nie zmienia od wieki wieków.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 19:20 tez bycs musiala jakos odreagowac gdybys miala taki wyglad,styl i...glos jak on Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:04 Jakby mnie dopadł, to go pudrem w oczy, torebką przez bejsbolówkę i z glana w pupinę niezbyt małą, oczywiście wykrzykując mu w twarz: Jesteś bardzo fejszyn, ptaszyno! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:06 sigrun napisała: > Jakby mnie dopadł, to go pudrem w oczy, torebką przez bejsbolówkę i z glana w > pupinę niezbyt małą, oczywiście wykrzykując mu w twarz: Jesteś bardzo fejszyn, > ptaszyno! ;-) Oj , sigrun, ja cię lubię...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:12 A co z naszym fan clibem Kill Not Fashion, Szanowna Prezesowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 19.11.05, 20:17 sigrun napisała: > A co z naszym fan clibem Kill Not Fashion, Szanowna Prezesowo? Nie działamy? Proponuję akcję "Jacyków w Moherowym Berecie Wykonanym Przez Wielbicielki" Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:36 o to z pudrem mi sie podoba nie za brutalne troche ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:31 Panie Jacyków, jak się jest gejem, to się nie wymaga od kobiet, aby stały się chłopcami - a coś mi się zdaje, że takie myślenie leży u podstaw gejowskiego myślenia o modzie: wiecznie za duży biust, za duża pupa... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:42 odwet za leki kastracyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:46 black_magic_women napisała: > *lęki ale to mają i hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pupinę niezbyt małą? 19.11.05, 19:48 no racja,a mam ich gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 20:34 przed Jacykowem nie da się uciec, on jest wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 20:51 nie działa, tylko bardziej gada podnieca jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a was? 19.11.05, 23:17 a tu wszystko jest możliwe,bo to chłopak(??) na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a was? 19.11.05, 23:33 nie wiadomo co to jest tak naprawdę ten cały Jacyków Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 06:26 to by sie zakochal :P i sprzatal moje mieszkanie w stringach w panterke :> Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 06:44 Nie wiem kto to Tomasz Jacykow ale powiem wam , ze mam swoich ulubionych bohaterow filmowych oraz ulubionych aktorow ( aktor i bohater nie zawsze w parze ida ) I wiecie co ? Prywatnie najwiekszej gwiazdy bym nie chciala zycie z gwiazda musi byc bardzo ciezkie a w zwiazku partnerskim gwiazda musze byc ja a nie jej cieniem. Jak wygladaja zwiazki w swiecie aktorskim wiemy z prasy czyli do pozazdroszczenia ZERO ale zawsze zostaje swiat fantazji i wielcy bohaterowie z filmow nieosiagalni i dlatego wielcy a w prywatnym zyciu kazdy ma problem z narkotykami , alkoholem , kobietami , i nie tylko niestety slawa kosztuje my za nia placimy tylko ticket do kina lub gratis ogladamy serial ale oni placa cene i nie chcialabym dzielic z gwiazda jej depresji Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 10:29 jacyków śliczny jak z obrazka, więc ma prawo krytykować innych :) galaktyka.bizz.pl/details.php?image_id=168 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 14:56 ma nawet prawo pierwszej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:14 To ten pajac z tfn co widzac panne w rozmiarze 32/34 mówi że ma za szerokie biodra? a widząc torebkę dopasowaną do butów krzywi się mówiąc że to strasznie nieeleganckie? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 15:28 rzekłaś niewiasto! Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 16:46 Wytarzałabym go w smole i pierzu i wypuściła litościwie na wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 16:50 okrutne jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 19:01 sineira napisała: > Wytarzałabym go w smole i pierzu i wypuściła litościwie na wolność. i to byłby nowy trend na wiosnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 20.11.05, 19:15 skoro wszystko juz w modzie prawie było, to kto wie, co Wam Jacyków na wiosne wypichci Odpowiedz Link Zgłoś
kola214 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 08:51 Miałam to niesamowite szczęście, ze pan Jacykow mial okazje mnie "dopaść" i skomentować mój wygląd. było to na imprezie klubowej, gdzie pan j. wystąpił w swoich rozlicznych łańcuchach i skórzanych portkach, a ze wtedy (z dwa lata temu)nie był postacią medialną, wszyscy myśleli, ze to jeden z aktorów, którzy mieli tam podkręcać atmosferę, tylko fatalnie wystylizowany. Ja usłyszałam coś w tym stylu : ach kochane, czy wy - blondynki musicie zawsze przesadzić z solarium, co było o tyle bez sensu, ze po pierwsze nigdy w życiu nie byłam w solarium, po drugie nie miałam żadnego ciemnego podkładu ani pudru, po trzecie nie używałam samoopalacza. Mam 28 lat,wtedy zaczynałam studia doktoranckie i nie bardzo mi sie spodobało wrzucenie mnie do worka typowych blondynek, więc oznajmiłam mu grzecznie, ze nie bardzo interesuje mnie jego opinia na mój temat, tak samo jak jego nie interesuje moja opinia o jego wyglądzie, więc może zachowamy to dla siebie. Panu j trochę się głupio zrobiło i coś tam mruknął, ze on zawsze coś musi palnąć i że jesteśmy bardzo wrażliwi. pózniej zobaczyłam go w telewizji i okazało się, ze właściwie to był bardzo miły dla mnie :) uff... ale sie rozpisałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 11:44 musisz teraz ze świadomością tego spotkania żyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
nahoff Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 23.11.05, 23:31 Ten komentarz dotyczący solarium to przez te słoneczne okulary...które nocą też pewnie nosi:P Odpowiedz Link Zgłoś
vilemo.m Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 12:56 Tak nawiasem mówiąc ciekawe ile płacą temu pajacowi za występy. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawa21 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 21.11.05, 13:37 ciekawe,myśle że sporo! Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 01:59 ...to bym uwaznie wysluchala co ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 11:34 on nie mówi, on deprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:33 e tam, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 16:18 Trochę off-topic, choć nie do końca. Przeraża mnie jeszcze na tej stacji kobieta w średnim wieku, brunetka, która co rusz maluje albo siebie, albo kogoś. Pare razy oglądnęłam fragment jej "występu" i byłam zażenowana jej tekstami, pretensjonalnością i tym, że podobny program prowadzi kobieta tak nieatrakcyjna i odpychająca. Widziałam tez reklamę jednego z jej programów i to było wstrząsające przeżycie. Stała w jakiejś klatce i udawała kota machając pazurami, prawie spadłam z kanapy. Co to do cholery jest? :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:11 to też Tomasz Jacyków na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 17:22 buhahahaha :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 18:24 Ja mysle, ze Jacykow by na mnie nie zwrocil uwagi, bo jestem minimalistka. Ale jesli by mnie zauwazayl i skrytykowal, a ja na przyklad mialabym zly dzien to bym go sklela i jeszcze nakopala, bo jak mnie ktos obraza to nie recze za siebie. A jakby juz cos negatywnego powiedzial o mojej figurze, to moglby wyladowac na izbie przyjec z bardzo fioletowymi jajkami. Jacykow - jesli czytasz te slowa, to sie pilnuj i nie zaczepiaj minimalistek bez makijazu, bo tylko czekaja zeby ci wpieprzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:17 nie wywołujcie Jacykowa z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:19 Nie wiem czy by zwrócił na mnie uwagę.Gdyby tak się stało i gdyby nie daj boże padły określenia -cielęcinka,boczki,zad,hipopotam to bym mu powiedziała że pod choinkę szarpnę się i kupię mu lustro co by mógł się w nim przejrzeć zanim się ludziom na oczy pokaże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 20:20 Ta kobieta to Ania Orłowska.Nie wiem coś się jej uczepiła-bardzo ładnie maluje i fajnie prowadzi program. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 22:37 to nie Ania Orłowska. To Teresa Orlowski Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 24.11.05, 23:23 heheh,to ten Jacykow cię tak "erotycznie" nastraja? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 00:40 no co Ty, tylko dźwiek tego damskiego wcielenia Jacykowa tak mi się skojarzył Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 07:27 Działa mi coś na nerwy. ma pretensjonalny sposób mówienia. I ta reklama w klatce... :-))))) To było straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 07:27 To powyższe było do Sabriel. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 21:57 i.wp.pl/a/f/pjpeg/8574/tomasz_jac.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 25.11.05, 21:58 zapomnialabym dodac: buaaaaaaaaaaaahahahahahahah:D Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 11:20 oops..seeseseeses :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:21 strzeżcie się ciąży, Jacyków krąży! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:24 w wersji amerykanskiej to brzmi: my juvenile delinquent knocked up your honor student Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:25 polskie lepsze chyba Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:38 ale amerykanskie bardziej zyciowe Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 26.11.05, 23:39 życiowe, bo u Was nie grasuje Jacyków Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 00:12 na szczescie, do wojny i recesji jeszcze nam Jacykowa brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 19:29 zrobiłby tam z Wami porządek Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 20:09 Ależ w Stanach mają odpowiednik Jacykowa, jak najbardziej. Nazwiska za Chiny Ludowe nie pamiętam, ale to jeden z najsławniejszych dyktatorów mody w Hollywood (stylista gwiazd). Typowy Edzio-Pedzio z szelmowskim wąsikiem a' la Clark Gable, oczętami skopanego spaniela i berecikiem jak Che Guevara. Ma chłopak wizję :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 20:13 klonują te Jacykowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a jakby Was dopadł Tomasz Jacyków? 27.11.05, 23:52 on jest zupelnie niegrozny, a gwiazdy w koncu po to sa aby wyzywali sie na nich stylisci Odpowiedz Link Zgłoś