12a13 03.12.05, 20:58 ZDARZA SIE WAM PRZYJSC UBRANA TAK SAMO DZIEN PO DNIU? JA BYM SIE ŹLE CZUŁA.. ALE TO TYLKO MOJA OPINIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 03.12.05, 21:38 najwyżej te same jeansy ale nigdy cały strój Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 03.12.05, 21:39 chyba nie zdarza mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 03.12.05, 21:51 prawdziwa tragedia to by byla, nie moge sobie wyobrazic gorszej! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 03.12.05, 23:42 Stale. POtrafię chodzić w ciuchu do oporu, póki jest czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
bunny_tsukino Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 03.12.05, 23:52 ja tam przez tydzien moge chodzic w tym samym i niech ktos powie ze smierdze to dostanie w zeby :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 00:21 bunny_tsukino napisał: > ja tam przez tydzien moge chodzic w tym samym i niech ktos powie ze smierdze to > > dostanie w zeby :P zależy w czym samym ;-) jak w tym samym t-shircie bez prania - yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bunny_tsukino Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 01:09 pal licho t-shirt'y ja w majtach tych samych caly tydzien popylam :P ( i nadal zyje) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 22:02 ale.. gdy sie chodzi w ubraniu cały dzień, ciężko powiedzieć, że jest czystyy......... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 22:10 charlotta_lotta napisała: > ale.. gdy sie chodzi w ubraniu cały dzień, ciężko powiedzieć, że jest czystyy.. > ....... > nie bardzo rozumiem, to mam w torbie tachać strój na zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia13 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 11:30 Buty, kurtka (płaszcz), spodnie - tak, reszta nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 11:41 Chyba nie... Ja nawet budzik mam 15 minut wczesniej nastwioony, zeby sie dobudzic, pomyslec co ubrac :D... Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 14:18 To może lepiej pomyśleć wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 14:24 lullaby22 napisała: > To może lepiej pomyśleć wieczorem :) lub mieć gotowe zestawy przygotowane w szafie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwunia111 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 20:55 to pewnie bylby koniec swiata gdybym ubrala sie dwa razy w to samo!!!!!!!!czy jestescie az tak gl....czy tylko udajecie?????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 21:01 Nostradamus przepowiedział, że jak ktoś się ubierze dwa razy w to samo, to naprawdę będzie koniec swiata. To nie przelewki Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 13:54 Teoretycznie tak, w praktyce niewykonalne. Bo jak np. zakiet nosisz z paroma rzeczami, ktore roniez dobrze komponuja sie z paroma innymi rzeczami, ktore swietnie wygldaja z... To wieszaki i szafa maja problem z gotowymi zestawai :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnobiala Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 21:08 o kuyrde, przesadzacie :D problem powazny :D gratuluje pustej głowy Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 21:18 czarnobiala napisała: > o kuyrde, przesadzacie :D problem powazny :D gratuluje pustej głowy mniej więcej tak samo poważny, jak wszystkie inne poruszane na tym forum. jeżeli spodziewasz się problemów 9o randze światowej, zmień forum. ad pytania - nie zdarza mi się Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 04.12.05, 22:11 a ja bardzo często mam dzień po dniu taki sam zestaw ciuchowy.. czyli np. dzinsy i jakiś sweterek.. i nie mam z tym żadnego najmniejszego problemu :) takie dylematy sa mi na szczęście obce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 05.12.05, 06:33 nie, bo po calym dniu chodzenia ciuchy juz nie sa czyste jeansy nosze na ogol kilka razy, ale na pewno nie cos co sie styka z pachami :( chocby nawet sweter jezeli mam t-shirt i bluze, to bluze zdarza mi sie pare razy Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 05.12.05, 10:32 owszem...spodnie,spodnice,zakiety,płasz,kurtka .... nie latam z tym przeciez co drugi dzien do pralni ... Odpowiedz Link Zgłoś
8vanillia8 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 12:28 Nigdy.... Poprostu po raz higiena po dwa...mam tyle roznych pomyslow ze zal by ich bylo nie wykorzystac:P Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 12:53 Spodnie-tak, sweterek-nie. Heh, po raz kolejny okazuje się jak bardzo forum jest nieobiektywne-prawie wszystkie w tym wątku zadeklarowały, że nigdy nie noszą nic dwa dni pod rząd, a patrząc na ludzi, to jakieś 90% ubiera się w to samo, co dzień wcześniej...u mnie w grupie na studiach jest chłopak, który od 3 miesięcy chodzi na zmianę w dwóch swetrach. I takich ludzi jest niestety pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
jubilo Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 13:13 ze wględów estetycznych na pewno nie!nawet gdybym jeansy miala te same to gora koniecznie inna. ale z reguly caly stroj mam inny. dziewczyny ktore pisza w tym watku o higienie chyba zle go zrozumialy bo nawet gdybym po powrocie do domu wyprala ubrania, następnego dnia i tak bym ich nie zalozyla! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 14:29 Zasadniczo to ze dwa razy dziennie zmieniam ciuchy z domowych na bardziej do ludzi i odwrotnie.;) Ten problem jakoś nigdy nie zaprzątał mi głowy. D Odpowiedz Link Zgłoś
elis177 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 14:39 mnie sie nie zdarza zawsze wieczorem zastanawiam sie co ubrac nastepnego dnia ale na studiach w mojej grupie sa dziewczyny co nawet tydzien potrafia chodzic w jednym swetrze i tych samych spodniach... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 14:40 I? Może energię przeznaczają na myślenie o czymś bardzie konstruktywnym niż dobór ciuchów dnia następnego. P Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 15:08 czasem mi sie zdaża - jak mam nowy ciuch i nie moge się nacieszyć - ale bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: DWA RAZY W TYM SAMYM..? 30.12.05, 16:35 Tak, zdarza mi się. Ja przebieram się kilka razy dziennie. W czym innym chodzę po domu, w czym innym wychodze w dzień i w czym innym wieczorem. Dlatego jesli cos nie było przepocone, przenoszone uwazam, że mogę to zalożyć i następnego dnia. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś