Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto polska ikona mody?

08.12.05, 21:19
    kto waszym zdaniem ze znanych ludzi w posce jest ikona mody?tak jak np.w
    anglii sienna miller.
    Obserwuj wątek
      • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:34
        Chyba Kozuchowska
        • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:40
          la.parisienne
          • annie_laurie_starr Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:45
            Tylko, ze parowka twierdzi, ze nie ma polskiego obywtelstwa.
            • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:47
              siłą jej trzeba nadać :)
          • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:50
            Mateuszku - zapomniales? Przeciez la.parisienne to swiatowa ikona mody, nie
            tylko polska. Pisza o niej we wszystkich gazetach, traktuja jako wzor do
            nasladowania. Niestety, tylko my - tu na forum - nieswiatowcy i modowe kaleki o
            tym nie wiemy - a tu prosze - zaszczyca nas czasami swoja obecnoscia taka osoba.
            Ja na przyklad jestem dumna, ze Pani Parowa udziela nam bezcennych wskazowek, to
            moze w koncu dzieki niej nabiore oglady i kiedys wyjde na ludzi:-))))))).
            • istna Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:54
              Daj spokój, dobrze wiesz, że nikt z tego forum, ba nikt z tego kraju nie ma na
              to szans...
              • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:55
                musicie bardziej do serca brać jej nauki
                • istna Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 21:58
                  Niee, to kwestia nasiąknięcia esencją francuskiej ziemi..
                  • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:00
                    nie wyzbywajcie się nadziei, ze przez samo obcowanie z paryżanką tez
                    nasiąkniecie. Przecież nawet przez telewizor leczyli ludzi (Kaszpirowski, ręce
                    które leczą), to co dopiero przez kontakt forumowy
                • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:06
                  Nauki...tak jak nauki ojca Rydzyka? :-)))
                  A tak powaznie, Parowa jest genialna i musimy liczyc sie z jej zdaniem, a nie
                  jakies smiechi - chichi - jeszcze sie na nas zdenerwuje i nawymysla od polskich
                  wszy (czy jak to tam sie odmienia:-))).
                  Parowa - pomoz - kupilam sobie ostatnio plaszczyk od Stelli McCartney - czy
                  bedzie mi pasowal do bucikow z zeszlego sezonu od Karla Lagerfelda? Boze, bo jak
                  sobie pomysle, ze moglyby nie pasowac, to zaczynam panikowac - co sobie inni o
                  mnie pomysla!!! PAROWA POMOZ!!!!!!tylko twoje zdanie sie licza!!!!
                  • istna Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:09
                    Z ZESZŁEGO SEZONU???? Z czym do ludzi, dziewczyno!
                    • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:12
                      Batutka, nie denerwuj się, pamiętaj że musisz sie jeszcze dużo od paryzanki
                      nauczyć
                      • istna Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:12
                        Mówiłam, że to nie ma sensu..
                    • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:14
                      No kurcze, moze nie powinnam byla mowic ze mam te buciki z zeszlego sezonu, co
                      pomysli sobie o mnie Parowa:-))). Parowa, wyslij nam w paczkach swoje ciuchi z
                      zeszlych sezonow - ty ich i tak juz nie zalozysz, a dla nas jak znalazl, bo tu w
                      Polsce, to mamy 2 sklepy na krzyz i malo wyboru. A telewizoru kolorowego na
                      podoredziu nie masz tam - przydalby mi sie, bo u nas sa jeszcze czrno-biale, nie
                      dotarly jeszcze te z Francji:-). Badz czlowiekiem!!!!
                      • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:17
                        u nas baby w łapciach łażą i chuścinach :(
                        • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:48
                          I maja zlote zeby. Parowa wroc na forum - przekaz nam swoja bezcenna wiedze na
                          temat sensu zycia!
                          • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 22:49
                            po jednym złotym na górę i dół :)
                            • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 23:09
                              jak maja po jednym na gorze i na dole to i tak dobrze, bo generalnie nie maja w
                              ogole - te dwa u nielicznych to i tak szczescie:-)))))
                              • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 23:18
                                i to niesymetrycznie względem siebie wyrastające :)
                                • batutka Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 23:53
                                  Mateusz, zobacz watek: Pytania do parowy. Eirenne udzielila mi nagany, ze
                                  przerwalam jej kulturalna rozmowe z Parowa. KULTURALNA!!!
                                  Widzisz, a my tu sobie zartujemy z takiej osobowosci kulturalnej inaczej.
                                  Wstydzmy sie!!!!
                                  • mateuszwierzbicki Re: kto polska ikona mody? 08.12.05, 23:57
                                    Batutka, Eirenne żartowała :)
                                    Dobranoc:)
                                    • batutka Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 00:05
                                      No to czesc - milej nocy i kolorowych snow o parowie:-)
                                    • batutka Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 00:07
                                      mateuszwierzbicki napisał:

> Batutka, Eirenne żartowała :)
                                      > Dobranoc:)

No tak, masz racje - z tego wszystkiego trace poczucie humoru - niedobrze;-)
                                    • eirenne Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 13:42
                                      Nie, nie żartowała:/ To BYŁA kulturalna rozmmowa, zanim batutka się nie
                                      wtrąciła. Nie dopisywałam się do tamtego wątku, bo ktoś inny zdążył podchwycić
                                      moje intencje i dopisać. Ale jesli batutka z Mateuszem ma życzenie, to jednak
                                      dopiszę parę słów i wyjaśnię jak BARDZO nie żartowałam.
                                      PS. Mogę również napisać, co myślę na temat tego żałosnego wątku.
                          • paul_ina Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 02:08
                            ...a tam złote... Z PRÓCHNICĄ na każdej jedynce!!!!!!!!!!!!
                        • kochanica-francuza Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 00:22
                          mateuszwierzbicki napisał:

> u nas baby w łapciach łażą i chuścinach :(

i wodę ze studni na koromysłach noszą
                          • batutka Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 00:27
                            czesc kochanica - widze, ze tez nie mozesz spac:-)))))
      • paul_ina Maja Ostaszewska 09.12.05, 02:14
        Od kilku lat podziwiam jej urodę i gust.

ostaszewska.stopklatka.pl/gallery/gallery.htm
        • cioccolato_bianco Re: Maja Ostaszewska 09.12.05, 09:21
          ojjj. brzydka jak noc.
      • cioccolato_bianco Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 09:38
        ciekawe czy jakies 3 lata temu w tym miejscu krolowalaby pani jola k.
        prezyentowa;))
        • paul_ina Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 11:14
          Myślę, że trafiłaś w sedno - prezydentowa królowałaby. Z tym, że po serii ułaskawień zafundowanych na odchodnem popularność tej pary sięgnie bruku.
          Czyli właściwego miejsca.
          • cioccolato_bianco Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 11:35
            no, do 'swietosci' to ustepujacej parze prezydenckiej wiele brakowalo od samego
            poczatku, tylko jakos przymykano na to oko - nie wiedziec czemu:) a swoja
            droga, nie ma to jak efektowne zakonczenia:P
            • kinga38 Re: kto polska ikona mody? 09.12.05, 14:02
              Agnieszka Maciąg
              • mateuszwierzbicki Aldona Kamela-Sowińska 09.12.05, 14:07
                • paul_ina Renata Beger 09.12.05, 15:46

• batutka Re: Renata Beger 09.12.05, 19:41
                    Jak dla mnie bezkonkurencyjna jest Malgorzata Cielecka - subtelnosc, elegancja i
                    klasa.Pozdrawiam
                    • batutka Cielecka 09.12.05, 19:43
                      Tytul mojego poprzedniego postu to pomylka:-) oczywiscie:-))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka