Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Extra modne ?

27.12.05, 10:37
    Witam
    Na wstepie zaznacze,ze jestem facetem. Zauwazylem w mojej szafie brak ubran
    do wyjscia, czyli takich modnych w ktorych czlowiek sie wyroznia z tlumu. Mam
    23 lata, zalezy mi na tym, zeby wygladac elegancko i sexy. Myslalem, o
    jakiejs markowej koszuli ( powiedzmy,ze cena nie gra roli jesli jest ponizej
    1000zl ), do tego spodnie i ( hm... co wam przyjdzie do glowy ) ... buty
    mam ;) Moze moglybyscie mi polecic jakies modne kroje ( firma + model ), do
    tego spodnie najlepiej dzinsy( to nie jest mus :). Chce po prostu uzyskac
    wizerunek - ten facet ma styl. Gdzie na sieci znajde katalog z rzeczami na
    topie jesli chodzi o mode dla facetow ?
    Jarod
    Obserwuj wątek
      • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 10:42
        zeby miec styl trzeba go.. MIEC:) sprawdzonych przepisow na to i to do tego na
        forum nie znajdziesz. juz lepiej poogladaj jakies strony i zdjecia poswiecone
        modzie albo fotoreportaze z imprez dla tzw vipow - moze znajdziesz inspiracje.
        • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 10:57
          Po prostu niektore ciuchy sa modne i naprawde dobrze wygladaja moje pytanie
          jest proste jaka firma produkuje modne obecnie koszule meskie, takie ktore maja
          cos w sobie ;) Chce poznac wasze opinie.
          Jarod
          • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:09
            w poprzednim poscie pisales cos nieco innego:)
            • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:21
              no bo moze zle sie wyrazilem, myslalem ze ktos podplapie moja mysl i poleci mi
              pare fajnych rzeczy,a wyszlo na to,ze nie mam stylu i chce sobie dokupic.
              Jarod
              • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:26
                moze to moja nadinterpretacja;) przepraszam:)
                • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:40
                  Witam
                  A co powiesz o tej koszuli ?
                  www.vistula.pl/index2.html
                  to pewnie wyswietli cala kolekcje wiec, jak cos to jest to lantier link 3
                  Mysle o niej pod katem sylwestra.
                  Jarod
                  • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:43
                    LR562?
                    • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:46
                      LR562 tak ;)
                      Spodobala mi sie :
                      www.bergdorfgoodman.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod6180007&parentId=cat215101&masterId=cat213523&index=10&cmCat=Mens0a
                      ale chce sobie kupic cos na sylwestra a czas na zakupy bede mial 31.12 bedac w
                      lodzi, a tam nie widze takiej opcji(brak sklepow :( Ale Vistula, Mexx, Hugo
                      Boss, cos da sie wybrac ;) Jakie teraz sa koszule modne ? Co sadzisz o moim
                      wyborze ?
                      Jarod
                      • andre37 Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:49
                        koszula musi być dopasowana do reszty. Powiedz do czego chcesz ją ubrać będzie
                        łatwiej doradzić.
                        • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:52
                          spodnie od garnituru one chyba sa grafitowe ( b. ciemne ) mam tez czarne.
                          Jarod
                      • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:53
                        obie ktore wybrales sa niebieskie - jaki masz kolor oczu? jesli szary lub
                        niebieski, to bedzie sie ladnie komponowalo:) z bardzo ciemnymi oczami tez nie
                        najgorzej. a do piwnych, brazowych i zielonych chyba lepiej poszukac innych..
                        generalnie twoj wybor jest ok - eleganckie, klasyczne koszule.
                        • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:55
                          mam niebiesko-szare ale planuje szkla niebieskie.
                          Jarod
                          • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:56
                            wiec taki kolor koszul jest dobry dla ciebie:)
                            j
                            • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 12:07
                              great :)))
                              www.optiva.pl/x_C_I__P_113110015-113110001.html
                              Blue topaz - jak mi sie uda je kupic to beda te oczy ;)
                              Jarod
                              • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 12:30
                                ladne oczy.. chociaz soczewki koloryzujace nigdy naturalnie nie wygladaja. mnie
                                od dawna korci, zeby sobie zafundowac zielone;)
                                • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 13:06
                                  moja kolezanka mi mowila, ze nie sposob rozroznic, jesli ktos Cie nie zna,
                                  pomysli ze po prostu masz ladne niebieskie wyraziste oczy. Ile osob pomysli ,
                                  ze facet ma soczewki ;) Poza tym ona nosila kiedys takie szkla i naprawde
                                  ludzie sie nie przygladaja w oczy na tyle,zeby zobaczyc ze cos tam jest.
                                  Zwlaszcze jesli kolor pasuje do Twojego naturalnego i nie ma przeswitow.
                                  Jarod
                                  • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 13:10
                                    wiele osob pomysli, ze facet ma soczewki - mnie by to wcale nie zdziwilo:)
                                    jak sie przygladac dokladniej i z bliska, to widac soczewke na oku, zwlaszcza
                                    jak sie kogos zna i wie sie, ze wczesniej mial inny kolor. a ja nie lubie
                                    sztucznosci w wygladzie, raczej podkreslanie - w tym przypadku naturalnego
                                    koloru oczu.
                                    • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 13:34
                                      ja mam niebiesko szare - wygladaja na jasno niebieskie zalezy od dnia... wiec
                                      jak beda intesywnie niebeiskie to strasznie sztucznie nie bedzie ;)
                                      • andre37 Re: Extra modne ? 27.12.05, 13:52
                                        do szaroniebieskich oczu ta biała w paseczki bezie idealna, stalowe spodnie.
                                        jeśli chcesz podkreślić błękit oczu załóż stalową, ciemnoszarą marynarkę lub
                                        dość mocno niebieski krawat - tylko do koszuli w paski polecam gładki :)
                                        na sylwestra możesz pokusić się o koszulę z dodatkiem jedwabiu - nadaje on
                                        lekki, nie agresywny "miękki" połysk.
      • andre37 Re: Extra modne ? 27.12.05, 11:12
        będę paskudna ... i dziewczyny mnie zjedzą ale polecę koszule Valentino, bardzo
        lubię jego męskie kolekcje ( cena koszuli mieści się w podanych przez ciebie
        granicach :)
        www.bergdorfgoodman.com/store/catalog/template/silo.jhtml?itemId=cat202802&parentId=cat000000

a z bardziej przystępnych cen zajrzyj do www.royalcollection.pl/ :)

na dzinsach się nie znam więc nie doradzę - na pewno inne dziewczyny z forum w
        tej kwestii lepiej doradzą
      • cioccolato_bianco Re: Extra modne ? 27.12.05, 12:07
        www.esprit-online-shop.com/index_uk.htmA33950
        Z33M90
        Y33M91

teraz modne sa tez koszule w krate, ale rzecz gustu - nie kazdemu sie podobaja.
        ja widzialam fajne w kratke w diversie np. jesli sie tam przypadkiem
        wybierzesz - to rzuc okiem na jeansy. ja bardzo lubie ich rzeczy:)
      • madzia_pk Re: Extra modne ? 27.12.05, 12:29
        może ubierz welurową marynarkę koloru np. fioletowego, do tego koszulę czarną,
        może być w jakieś wzorki - tylko białe i krawat czerwony. co ty na to?
        • blueice Re: Extra modne ? 27.12.05, 12:30
          prawde mowiac, moze fajne zestawienie kolorow, ale nie mam zadnej z tych rzeczy
          a czasu na zakupy tez mam niewiele ;) ale w przyszlosci rozwaze.
          Jarod
      • sylwia177 Re: Extra modne ? 27.12.05, 18:03
        a ja ubóstwiam takie rzeczy u facetów ;) wiec moze to ci spasuje ;)

www.bergdorfgoodman.com/store/catalog/prod.jhtml?
        itemId=prod9040028&parentId=cat213552&masterId=cat211001&index=1&cmCat=Mens2
        • sylwia177 Re: Extra modne ? 27.12.05, 18:07
          uuups ale ze mnie niezdara nawet linka nie potraife wkleic ;) w kazdym razie
          chodizlo mi o lacoste striped vintage polo ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka