canile 30.12.05, 10:44 no własnie ide na sylwestra w stylu lat 70 i nie mam co załozyć. w ogóle nie mam pojecia co wtedy było modne! możecie mi pomóc? najlepiej jakbyście dały jakieś zdjęcia bo ja jestem zupełanie ciemna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: sylwester w stylu lat 70, help! 30.12.05, 11:03 images.google.pl/images?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=seventies&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: sylwester w stylu lat 70, help! 30.12.05, 11:18 Aaano właśnie, wyszukiwarka grafiki w Google'u czyni cuda ;) Swoją drogą, jak to dobrze, że za młodu przeżywałam ostrą fascynację hippisami, krótką dzięki Bogu... A z drugiej strony można też pójść w kierunku Aniołków Charliego, to też jak najbardziej styl tamtych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: sylwester w stylu lat 70, help! 30.12.05, 11:36 Też się wybieram na sylwestra w takim stylu:) Przyznaję się, że poszłam po najmniejszej linii oporu i wystąpię jako hippiska. Czyli w długiej spódnicy z cienkiego sztruksu, mocno rozszerzonej u dołu; powiewnej bluzce, długich brzęczących kolczykach, kilku fantazyjnie splecionych rzemykach na szyi i z opaską we włosach (żeby trochę "odnowocześnić" fryzurę). Życzę Ci udanego pomysłu na twoje przebranie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tenebre Re: sylwester w stylu lat 70, help! 30.12.05, 12:06 mysindy.com/enter/fashions/seventytwo.html mysindy.com/enter/fashions/seventythree.html mysindy.com/enter/fashions/seventyseven.html mysindy.com/enter/fashions/seventyeight.html mysindy.com/enter/fashions/seventynine.html :) Odpowiedz Link Zgłoś