klaudziol111 12.01.06, 16:33 Fajne Kasia ma ubranka ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesia16 Re: Kasia Wilk 09.02.06, 18:40 Fajna zielona bluza :) Jak dla mnie troche w tej jej szafie za jaskrawo, nom ale gust ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
homard Re: Kasia Wilk 12.08.06, 15:43 pomijajac zielona bluze, kiczowaty zegarek i nieszczęsną czapke. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Kasia Wilk 09.02.06, 18:58 chyba sie rozpędzili z pisaniem-cyt.W trakcie naszej sesji przeistaczała się w Alicię Keys, to znów w niepokornego aniołka Charliego... W trakcie naszej sesji przeistaczała się w Alicię Keys, to znów w niepokornego aniołka Charliego... to tak by sie do czegoś doczepic:) Odpowiedz Link Zgłoś
hochmanska1 Re: Kasia Wilk 10.02.06, 17:38 fajne ma ubrania szczególnie podobają mi się buty z futerkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
karla234 Re: Kasia Wilk 24.04.06, 11:04 fajne ma ciuszki tylko troche drogie ale gwiazdy stac na takie cacka Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Kasia Wilk 24.04.06, 11:39 Mnie sie o wiele bardziej podobaja ciuchy niani-Frani:) Ale KAska tez ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kasia Wilk 24.04.06, 12:45 W trakcie naszej sesji przeistaczała się w Alicię Keys, to znów w niepokornego aniołka Charliego... a dlaczego ona ma być Alicią Keys czy aniołkiem Charliego? kurde, jakie to wsyzstko wtórne! a rzeczy paskudne Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 no i gdze ten new yorker? 12.08.06, 14:59 spotkali sie w new yorker, a ani jednego ubrania stamtad nie pokazali. to po co o tym wogole wspominac? kto kto robi zakupy w new y. moze sobie pozwolic na rybaczki za kilka stow? nie pasuje mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinakordas Kasia Wilk 31.08.06, 17:29 Extraaa!!!dokładnie mój styl troche funky troche hip-hop.a już nie wspomne o różowej bluzzie jest cudoowna :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Kasia Wilk 31.08.06, 18:33 masakra!! ciuchy są żałosne laska nie ma za grosz gustu myśli, że zaśpiewała z meziem i jest kurde jakąs gwiazdą (chyba taką samą jak on) wrr.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza16 Re: Kasia Wilk 31.08.06, 19:28 Nic mi sie nie podoba. Ciuchy zupelnie nie w moim stylu. A te futrzaste buty... łoooo matko, toż to koszmar zeszlej zimy! Mam nadzieje, ze w tym sezonie juz nikt tego nosic nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś