Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co ostatnio w zarze?

19.01.06, 12:33
    w krak i warszawie? sa jeszcze jakies ciekawe buty?
    nie mam ostatnio czasu, wiec pytam, czy warto sie wybrac....
    Obserwuj wątek
      • yuana Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 12:47
        jak dla mnie nic ciekawego, a buty takie sobie i 38, 39 brak z tych ciekawszych
        • maialina1 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 13:13
          Buty z Zary jak dla mnie sa nie do noszenia. Slicznie wygladaja na sklepowej
          polce, a potem nie daje sie ich nosic. Np. letnie klapki na obcasie, ktorych w
          chwili uniesienia kupilam dwie pary naraz, nadaja sie tylko do siedzenia w nich
          na krzesle. Paseczek ktory jest z przodu i ma trzymac stope, jest za bardzo z
          przodu, tak ze klapki zupelnie luzno lataja, nie trzymaja sie stopy tylko
          zostaja na podlozu i powlocza nieestetycznie za stopa.
          Mam z Zary rowniez czarne wyjsciowe buty z noskiem, ktore slicznie wygladaja na
          stopie poki ona sie nie rusza. Mozna w nich ujsc kilka krokow (tyle zeby w
          sklepie zdazyly sie spodobac), a kiedy trzeba pokonac kilkaset metrow buciki te
          staja sie przeklenstwem noszacej jej osoby, chybocza sie na wszystkie strony.
          Dodam ze jestem przyzwyczajona do noszenia obcasow, a tylko te jedne z Zary
          nosi mi sie koszmarnie.

Poza tym bylam w warszawskiej Zarze na poczatku stycznia i sklep swiecil
          pustkami. Nie upatrzylam nic ciekawego. Szukalam akurat marynarki i czarnych
          polyskujacych klasycznych spodni. Nie znalazlam tego, mimo ze Zara ma
          specjalnie poswiecony dzial Classic, czy jak on sie tam nazywa (taki z
          ubraniami do biura), a do tego po drodze zupelnie nic nie wpadlo mi w oko,
          nawet zaden dodatek.
          • katija1 zara - buty 19.01.06, 14:09
            to prawda - nigdy nie miałam tak niewygodnych butów jak z Zary. Koszmar. Mialam
            kozaki, klapki i czólenka. Żadne nie do noszenia. zupełnie jakby były w środu
            zbite z drewna.
            • mia77 Re: zara - buty 19.01.06, 14:31
              Ja mam sandałki na korku, koszmar... nie poleciłabym największemu wrogowi.
      • calo Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:35
        buuu....czyli zakupy butowe w zarze odpadaja
        • mia77 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:43
          Chyba że dysponujesz kilkoma stówkami na stratę i chęcią przeżycia tej traumy na
          własnej skórze. (:
        • ulam6 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:43
          a ja mam bardzo duzo butow z Zary, są ładne i wygodne, jestem z nich zadowolona
          • calo Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 15:10
            to ja juz stracilam rachube...;)
      • malgoniak Re: co ostatnio w zarze? 20.01.06, 11:58
        wieje tam ostatnio nudą, wg mnie nie ma na czym oka zawiesić, wszystko proste aż
        do bólu-sweterki, proste spódnice i wszechobecne żakieciki oficerskie i
        militarne; wyłożone na stołach jakieś grube swetry na suwak- w góry może to i
        dobre, moherowe gryzące sweterki itp. jakoś to tak leży i człowieka nie
        kusi,żeby kupić, to i może lepiej
        • calo Re: co ostatnio w zarze? 20.01.06, 12:01
          na pseudomilitarne zakiety z guzikami od dawna nie moge juz patrzec.
          a sterty akrylowych swetrzysk to rzeczywiscie slaby widok;)
          ale i tak lubie zare, chorerka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka