calo 19.01.06, 12:33 w krak i warszawie? sa jeszcze jakies ciekawe buty? nie mam ostatnio czasu, wiec pytam, czy warto sie wybrac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuana Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 12:47 jak dla mnie nic ciekawego, a buty takie sobie i 38, 39 brak z tych ciekawszych Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 13:13 Buty z Zary jak dla mnie sa nie do noszenia. Slicznie wygladaja na sklepowej polce, a potem nie daje sie ich nosic. Np. letnie klapki na obcasie, ktorych w chwili uniesienia kupilam dwie pary naraz, nadaja sie tylko do siedzenia w nich na krzesle. Paseczek ktory jest z przodu i ma trzymac stope, jest za bardzo z przodu, tak ze klapki zupelnie luzno lataja, nie trzymaja sie stopy tylko zostaja na podlozu i powlocza nieestetycznie za stopa. Mam z Zary rowniez czarne wyjsciowe buty z noskiem, ktore slicznie wygladaja na stopie poki ona sie nie rusza. Mozna w nich ujsc kilka krokow (tyle zeby w sklepie zdazyly sie spodobac), a kiedy trzeba pokonac kilkaset metrow buciki te staja sie przeklenstwem noszacej jej osoby, chybocza sie na wszystkie strony. Dodam ze jestem przyzwyczajona do noszenia obcasow, a tylko te jedne z Zary nosi mi sie koszmarnie. Poza tym bylam w warszawskiej Zarze na poczatku stycznia i sklep swiecil pustkami. Nie upatrzylam nic ciekawego. Szukalam akurat marynarki i czarnych polyskujacych klasycznych spodni. Nie znalazlam tego, mimo ze Zara ma specjalnie poswiecony dzial Classic, czy jak on sie tam nazywa (taki z ubraniami do biura), a do tego po drodze zupelnie nic nie wpadlo mi w oko, nawet zaden dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 zara - buty 19.01.06, 14:09 to prawda - nigdy nie miałam tak niewygodnych butów jak z Zary. Koszmar. Mialam kozaki, klapki i czólenka. Żadne nie do noszenia. zupełnie jakby były w środu zbite z drewna. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: zara - buty 19.01.06, 14:31 Ja mam sandałki na korku, koszmar... nie poleciłabym największemu wrogowi. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:35 buuu....czyli zakupy butowe w zarze odpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:43 Chyba że dysponujesz kilkoma stówkami na stratę i chęcią przeżycia tej traumy na własnej skórze. (: Odpowiedz Link Zgłoś
ulam6 Re: co ostatnio w zarze? 19.01.06, 14:43 a ja mam bardzo duzo butow z Zary, są ładne i wygodne, jestem z nich zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: co ostatnio w zarze? 20.01.06, 11:58 wieje tam ostatnio nudą, wg mnie nie ma na czym oka zawiesić, wszystko proste aż do bólu-sweterki, proste spódnice i wszechobecne żakieciki oficerskie i militarne; wyłożone na stołach jakieś grube swetry na suwak- w góry może to i dobre, moherowe gryzące sweterki itp. jakoś to tak leży i człowieka nie kusi,żeby kupić, to i może lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: co ostatnio w zarze? 20.01.06, 12:01 na pseudomilitarne zakiety z guzikami od dawna nie moge juz patrzec. a sterty akrylowych swetrzysk to rzeczywiscie slaby widok;) ale i tak lubie zare, chorerka Odpowiedz Link Zgłoś