Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Victoria's Secret

22.01.06, 16:08
    Witam! Wlasnie zamowilam sobie ubrania na oficjalnej stronie VS.Chcialam sie
    zapytac osob ktore juz zamawialy jak bylo z podatkiem. Musialyscie zaplacic
    czy przeszlo bez i za jaka kwote.Ja troche drze bo z przesylka wyszlo mi 91
    dolarow.Zastanawiam sie czy przyjdzie z clem........
    Obserwuj wątek
      • lunalovelight Re: Victoria's Secret 22.01.06, 16:17
        zamawialam kilka razy, ani razu nie placilam cla (sumy miedzy 70 a 100 dolarow).
        • magda9911 Re: Victoria's Secret 22.01.06, 16:34
          o.to bomba.moze i ja bede miala szczescie.a powiedz jestes zadowolona z jakosci
          tych ubranek? i po jakim czasie otrzymalas paczke od zlozenia zamowienia?
          • lunalovelight Re: Victoria's Secret 22.01.06, 16:49
            chyba nigdy nie czekalam dluzej niz tydzien od zlozenia zamowienia. ale z tym
            clem to bywa roznie - nie wiem, od czego to zalezy... podobno, jesli nie
            przekroczy sie rownowartosci 70 euro, to cla nie naliczaja. co do jakosci...
            hmm, wiecej w VS nie bede zamawiac. zadowolona jestem bardzo z dwoch jedwabnych
            swetrow - trzymaja sie swietnie, ale juz np. kopertowa, bawelniana bluzka po
            praniu sie, ekhm, zeszmacila z lekka ;) (to samo inne bawelniane rzeczy). do
            bielizny nie mam zastrzezen, ale doszlam do wniosku, ze to bez sensu zamawiac
            gacie za oceanem, skoro rownie ladne i fajne moge kupic w intimissimi :).
            • magda9911 Re: Victoria's Secret 22.01.06, 16:54
              w sumie masz racje bo mozna kupic ladna bielizne u nas.ale musialam zamowic,tak
              po prostu aby sie przekonac.pewnie bede zalowala jak przyjdzie mi placic
              podatek.wrrr.no nic.czekam :) Pozdrawiam i dzienks.
              • d.blue Re: Victoria's Secret 23.01.06, 12:47
                hej magda napisz ile policzyli ci za przesyłkę i co kupilas, ja potrzebuje buty
                zamowic...
                • magda9911 Re: Victoria's Secret 23.01.06, 17:35
                  no na oficjalnej stronie www.victoriassecret.com
                  jesli chodzi o przesylke to do 75 dolarow jest 19,90 $ za paczke.
                  Uwaga: paczka moze isc nawet miesiac,a na niektore towary trzeba czekac nawet
                  do maja :/ no i trzeba uwazac z tym clem i sie nie rozpedzac.
      • toma002 Re: Victoria's Secret 23.01.06, 10:57
        a ja zamawialem za ponad 100 dolcow i przyszlo wezwanie do zaplacenia cla....
        ale nie zaplacilem :). Przyslali fakture po ang i oopis zeby przetlumaczyc na
        polski i im odeslac to mi nalicza clo... a 2 dni poznij listonosz zapukla z
        paczka :) co im sie pokrecilo :)
        • jpar paczka do 100$ 23.01.06, 11:00
          podobno nie jest oclona, takie byly przepisy w starej UE, a my dolaczylismy do
          niej i te przepisy pewnie dolaczyly do nas. Problem polega tez na tym, ze
          dotyczy to tez paczek prywatnych. Mamy prawo dostac prezent do 100$ z USA...(?)
        • magda9911 Re: Victoria's Secret 23.01.06, 17:36
          no a jak z jakoscia tych ubranek? ok?
          • d.blue Re: Victoria's Secret 23.01.06, 17:39
            zakladalam ostatnio taki watek ale zainteresowania prawie nie bylo

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=35298000
            • magda9911 Re: Victoria's Secret 23.01.06, 20:06
              no ja zamowilam teraz bielizne.ciekawa jestem o co tyle szumu i czy warte to
              wszystko jest az takiej forsy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka