daria00 30.01.06, 15:20 kochacie czy nie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadostwo_stop Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 30.01.06, 20:55 Na dslugich nogach wygladaja super a na kaczych doniczego Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 30.01.06, 21:09 wlasnie to samo chcialam powiedziec. Na osobach niskich i grubszych wygladaja niestety okropnie. Pasuja tylko dlugim i szczuplym... Poza tym teraz co druga babka na ulicy ma to na sobie - od dzieci w wozkach, po starsze babcie... Co za duzo, to niezdrowo! No i rzadko zdazaja sie naprawde piekne. Raz takie widzialam, ale nawet nie chce sobie wyobrazac ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 31.01.06, 20:40 Ja np juz bym ich nie mogla nosic(chociaz sa niczego sobie).Lubie miec rzeczy niepowtarzalne a niestety tak jak moja poprzedniczka juz napisała 'teraz co druga babka na ulicy ma to na sobie' -- 'Kiedyś kupię nóż,powyżynam wszystkich wkoło,kupię noż,zostawię tylko dwoje' Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 31.01.06, 08:28 Zdecydowanie długie, szczupłe nogi. Osobom ponżej 1,65 powinno się zabronić kupna. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadostwo_stop Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 31.01.06, 09:59 Ja mysle ze nie chodzi o to czy 165 czy 175 raczej chodzi o figurke ktos moze miec 175 i krotkie kacze nogi a ktos inny miec ladne dlugie nogi zgrabna pupe i mniej niz 165 :) a i tak wyglada super Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 30.01.06, 23:05 Są nam obojętne. Nie nosimy. Jak nie ma śniegu to wygląda sie głupio. Jak jest - jeszcze bardziej głupio, bo wiszą skudlone sopelki. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 31.01.06, 22:25 W górach lubię. W Wawie mnie śmieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea futrzaki + spódnica 31.01.06, 22:28 mamy, ale powoli przestają nam się podobać :) Natomiast ciepłe są jak cholera więc przydają się w mrozy. Nie wiedziałam że mogą je nosić tylko osoby wysokie ale ja mam ponad 175cm więc chyba jest ok :) a co sądzicie o zestawie futrzaki + spódnica? i jeżeli dopuszczacie taki wariant to jaka długość spódnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 31.01.06, 23:24 nie kocham ale lubie.mialam takie do niedawna ale rozwalily mi sie.moze i dobrze bo zaczelo je nosic masy dziewczyn.ale na mroz byly super.i wogole je lubie ale gdy cos staje sie tak popularne to jakois zaczynam miec mieszane uczucia:)ps.mam 170 cm wzrostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 01.02.06, 11:04 nie lubie i nie nosze, ale jak w gory pojade to moze sobie kupie i niska nie jestem wiec bede dobrze wygladac;) Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: sniegowce- futrzaki!!!!! 01.02.06, 15:50 w góry???:) rozumiem ze na jakis wyczerpujący spacer aleją na Krupówkach, bo w górach mieszkam ale jakos nie wyobrażam sobie załozyć takiego paskudztwa i straszyc dzikiego zwierza:)) Odpowiedz Link Zgłoś