Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

liszowska i jej fryz

11.02.06, 21:39
    co sadzicie o fryzurze Liszowskiej na Viva Najpiekniejsi?
    Obserwuj wątek
      • ktosik102 Re: liszowska i jej fryz 11.02.06, 21:47
        mnie sie podobala fryzura jako fryzura, ale liszowska bardziej wole w kreconych
        wlosach;p
        • n_nicky Re: liszowska i jej fryz 11.02.06, 21:51
          była o niebo lepsza niż te jej codzienne sianowate loki ;))
      • nadinka_nadinka off topic 11.02.06, 22:35
        ladna z niej dziewczyna, tylko duza taka... ;-)
      • malgoniak Re: liszowska i jej fryz 11.02.06, 23:24
        było ok, ładnemu we wszystkim ładnie:))

moze i ona piękna nie jest, ale ma to coś i niewątpliwie seksowna jest, w
        przeciwieństwie do np. takiej pani Muchy, która jest owszem ładna,ale jak dla
        mnie nic w sobie nie ma, ot takie dziewczę, można rzecz nawet -dziewczynka
        • magdaksp Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 00:02
          ja ją wogole lubie bo taka duza jest:)a nie tylko jakies anorektyczne
          pieknosci:)
          • tibby1 Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 10:20
            Mnie sie bardzo podobala jejfryzura. Sama mialam taką na na sylwestra :0 Super
            to wygladalo :)
      • cioccolato_bianco Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 10:33
        wg mnie to ma 'malo subtelna' urode i faktycznie duza jest. nie w sensie, ze
        wysoka - chociaz faktycznie jest wysoka, ale raczej, ze mocnej budowy ciala.
        a fryzury nie widzialam...
        • chocolate20 Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 11:40
          no wlasnie ja sobie taka fryzurke chce zrobic tylko nie wiem jak..:(
          • cioccolato_bianco Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 11:49
            masz jakies zdjecie?
            • chocolate20 Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 12:03
              gwiazdy.wp.pl/gid,8182086,kat,24217,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=17
              tam jest wlasnie ten fryz liszowskiej:)
              • wildorchid Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 12:49
                oj ma krecone wlosy-rozumiem ja:))))sama namietnie prostuje u fryza:))tez nosze
                takie jak ona na tym zdjeciu,bardzo fajnie to wyglada.
                • annie_laurie_starr Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 13:07
                  Liszowska bardzo podoba sie mezczyznom, nizaleznie od wieku i innych cech
                  charakterstycznych. Pododba sie miedzy innymi dlatego, ze ma pelne kobiece
                  ksztalty. Nie wazna jaki ma fryz czy suknie - fecci ja uwielbiaja.
                  • wildorchid Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 13:17
                    hmmmm polemizowalabym z tym .nie lubie generalizowania typu"faceci ja
                    uwielbiaja".jakos mimo wszystko szczuplosc goruje.
                    pozatym ona jak dla mnie jest po prostu przy kosci a pisanie "pelne ksztalty"to
                    takie lagodzenie prawdy.podobnie jak o brzydulach mowi sie "oryginalna uroda".
                    pelne ksztalty to ma Casta-duzy biust,biodra.u Liszowskiej jakos tego biustu
                    nie widze,aczkolwiek buzie ma mila i to mi sie u niej podoba,podobnie jak wlosy.
                    • babunowa Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 13:26
                      a ja oglądając ją w tv lub gazetach mam wrażenie,że ona jest właśnie mocnej
                      budowy,a to co innego co puszysta kobieta.
                    • annie_laurie_starr Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 14:27
                      "Polemizowalabym" wskazuje, ze jestes kobieta. Zapytaj swojego facta czy mu sie
                      podoba Liszowska. Przygotuj sie na twierdzaca odpowiedz. Liszowska nie jest
                      "przy kosci". No chyba, ze Monica Belluci i J.Lo. tez sa "przy kosci".
                      Nie uwazam wyrazania "pelne ksztalty" za eufemizm. Oryginalna uroda tez nie
                      musi oznaczac brzyduli. Bjork na przyklad jest "oryginalnej urody", ale na
                      pewno nie jest brzydka.

PS. Osobiscie wole nie miec duzej pupy, ale to nie znaczy, ze wyglada zle w
                      wydaniu innych osob.
                      • wildorchid Re: annie laur 12.02.06, 15:14
                        kobieto.czytaj ze zrozumieniem.nie mow mi na jaka odpowiedz mam sie przygotowac
                        od jakiegokolwiek faceta.swojego pytac nie moge bo jest we Francji akurat.a
                        odpowiedz bylaby taka ze najpierw by zapytal kto to jest w ogole[nie jest
                        Polakiem tak btw],a dwa ze jest przy kosci i ma za maly biust.
                        przyklady ktore podalas nijak sie nie maja do niej,zwlaszcza Belucci ktora MA
                        BIUST.dlatego jej figura wyglada sexy,podobnie jak casty.lopez ma wylacznie
                        wielki tylek,nic pozatym.ani szczuplych nog ani piersi ani wciecia w talii.bez
                        sensu.
                        nie napisalam ze oryginalna uroda MUSI oznaczac brzydule ale ze czesto sie tak
                        LAGODZI realna sytuacje.
                        zeby bylo smieszniej mam duzy biust[o ile 70 d taki jest:)]i pupe tez nawet
                        [93cm]takze nie jestem chudzinka wiotka.
                        no,jesli bjork nie jest brzydka to faktycznie nie mamy o czym
                        rozmawiac...idealny przyklad tego co mowie.
                        • annie_laurie_starr Re: annie laur 12.02.06, 15:49
                          Genralne chodzilo mi tylko o to, ze duzym skrocie Liszowska sie podoba plci
                          przeciwnej. Na pewno nie kazdemu, bo nawet Jolie i Belluci nie kazdemu sie
                          podobaja, ale lubiana jest ta Liszowska przez panow. Z tego cow wiem. Po co sie
                          od razu obazac? Czytac ze zrozumieniem tez potrafie - dziekuje bardzo.;)
                          Bjork nie jest brzydka tylko nietypowa. Ale faktycznie - nie musimy rozmawiac,
                          skora nasze gusta sa zbyt odlegle.
                        • se.la.vie wildorchid -subtelniejsza forma la.parisienne 12.02.06, 17:13
                          Czytać mi się nie chcę tych bzdur,które wypisujesz,ty chyba w życiu nie
                          widziałaś grubej kobiety,panno "miss wszystkiego co najlepsze".
                          Żałosne zachowanie,kiedy wy z tego w końcu wyrośniecie,ja mam 16 lat ,a się tak
                          nie zachowuje jak te wszystkie nadęte damy,co mają męża nie-polaka,talię
                          zaskrońca i biust 90 Ź.itp.

"reszty nie trzeba..."
                          • tojaaneksa se la vie.... 12.02.06, 17:42
                            ...daj sobie luz;-)Twoje pisanie nic nie da-szkoda nerwów.
                            Z drugiej strony-nie bierz tak wszystkiego na powaznie, całej tej pisaniny.
                            Nie wiesz o tym,że najbardziej krytyczne wobec innych kobiet,i mające najlepsze
                            mniemanie o sobie mają te, które tak naprawdę mają kompleksy, i dużo im brakuje?
                            Tu sa anonimowe, moga wyszydzac innych,moga sie naśmiewać..
                            I niech takk roobia, a Ty patrz na to przez palce.
              • nadinka_nadinka Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 13:16
                fryzura fajna, ale ostatnio dosc popularna.
                ale nie poznalam malenczuka na tym zdjeciu. uwielbiam go za ten zmanierowany
                styl bycia i sklonnosc do prowokacji ;-)
                • tojaaneksa Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 13:37
                  Liszowska ma ładna, miła buzie, fryzura na fotce równiez o.k.
                  Ale figura, szczególnie ramiooooona szeeeerooookie,jak u faceta-mi sie nie
                  podobają.Podobaja mi sie małe, drobne, szczupłe,ale nie CHUDE kobietki
                  • magdaksp Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 14:09
                    ogladalam z nia program na tvn style i ona mowila ze nigdy nie byla chudzinka i
                    zawsze byla taka wieksza a rozmiar nosi 40 bodajze .ale nie uwazam zeby byla
                    gruba tylko taka solidnej budowy.
                    • magdaksp Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 14:35
                      a wogole to mojemu chlopakowi liszowska sie nie podoba:)
              • cioccolato_bianco Re: liszowska i jej fryz 12.02.06, 14:45
                o, to zupelnie nie w moim stylu. ja lubie wlosy opadajace na twarz, a nie takie
                zganiete i zaczesane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka