telka_es 12.02.06, 11:11 takim falującym, najlepiej czarny albo brązowy gdzie mozna takie dostać .... jak widział ktos niech napisze pliska...... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 12.02.06, 14:13 mam taki z babcinej szfy.ale widzialam taki jakis czas temu w h&m brazowy ale jak chcialam kupic to juz nie bylo.ostatnio w jakiejs gazecie byl jak znajde to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 12.02.06, 14:40 w H&m też widziałam, ale niestety podobnie jak Ty nie zdązyłam z zakupem heheh..... jedna forumowiczka napisała mi ze w KOokai ale tam są z takimi małymi rondami a mi właśnie chodzi o taki z większym, pierwowzoram jest właśnie ten z H&m'u...... :< Odpowiedz Link Zgłoś
madziorka221 Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 12.02.06, 18:06 no gdzie taki kapelusz , gdzie???? ja tez taki chce.......... Odpowiedz Link Zgłoś
nianaa Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 12.02.06, 18:49 H&M, Reserved. Ale to było na jesień! Już teraz takich nie znajdziesz. Poszukaj jeszcze na allegro. Może tam coś będzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 12.02.06, 23:01 qrde są na allegro ale szyte przez jakąś babeczke i tak niezbyt estetycznie to wyglada... ja bym chciała z filcu...... Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 13.02.06, 08:12 Mam taki czarny z Reserved, ale kupiłam go chyba w listopadzie lub grudniu. Teraz już takich nie widziałam. Bardzo fajnie się go nosi i wszystkim w nim do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 13.02.06, 14:30 Już pisałam o tym kapeluszu (że mnie wyróżnia), ale dodam, że takie widuję w H&M i Re... Odpowiedz Link Zgłoś
joaska28 Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 13.02.06, 18:53 ja kupilam ciemnofioletowy w zara dosc dawno bo w grudniu. chyba male szanse, ze gdzies sie jeszcze zachowal, ale nigdy nie wiadomo.. acha, kupilam go w niemczech, ale chyba zara to zara i asortyment jest taki sam i w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 13.02.06, 19:10 nie wiem czy taki sam - ale wiem ze asortyment H&m'u w holandii i w Polsce jest inny - co do niemiec nie wypowiadam się bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: KAPELUSZ Z WIELKIM RONDEM...... 14.02.06, 10:43 www.allegro.pl/show_item.php?item=85924729 Może Ci to pomoże... Jest tego troszkę na allegro..trzeba poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: telka_es 15.02.06, 22:39 mam do sprzedania taki czarny kapelusz(reserved) jesli jestes zainteresowana napisz do mnie na priv pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś